Olgunlaşamıyorum?

Merhaba size biraz hayatımdan bahsedeciğim sonra konuya gireceğim.(türkçem biraz kötü kusura bakmayın yanlış yazarsam.) Ben hayata 1-0 geriden başladım doğrakenki problemlerim olsun. Ben bi anne tarafından yetiştirildim babam genellikle çok çalışırdı pek bana ilgi gösteremezdi. fakat ben babamı çok severdim ne olursa olsun. Ondan sonra babam annemi aldatı. İşler çok karıştı ve intihar eşiğine kadar geldim. Ondan önce sporuma giden istediğim kıyafetleri giyen düzgün bir çocuktum. Sevgilim vardı beni cidden ben olduğum için seven arkadaşlarım vardı. Ayrıldıkları zamandan beri çok değiştim, artık sevgilim olduğu zaman soğuk yapıyorum, dışarı çıkmıyorum, sürekli oyun oynuyorum, spora gitmiyorum, okula gitmiyorum. pozitif hayatım tam tersi olmuştu. Eskiden yaşamayadığım adam akıllı çocukluğumu yaşamak istiyordum, 2. önceye kadar. Dün farketmeden arkadaşım gene yayındaydı bende yanındaydım. Bunun sevgilisi chateymiş ve ben bunu biliyordum ama sonradan dalmışım oyuna farkında olmadan. Ben sevgilisine bişeyler dedim ama hatıralmıyorum ne dediğimi. Yayının kapanışına doğru arkadaşımın soğuk yaptığını fark etim. O anda fark etim ve özür diledim kendisinden ve sevgilisinden, Arkadaşımda bir şey demedi ve konuşmadı baya bi. bi kaç saat sonra bana yazdı ve bana dediği şu "Olgunlaşman lazım, hala çocuk gibi davranıyosun." Ne diyeceğimi bilemedim elim ayağım birbirine dolaştı. Biliyorum daha yeni yaşanmış olay fakat ne yapacağımı cidden bilmiyorum. Artık başka insanlar tarafından ezilmek istemiyorum. Özgüvenimi tekrardan kazanmak ve artık çocukluğumu bi kenarda bırakıp Olgunlaşmak istiyorum.

Olgunlaşamıyorum?