iyiiii akkksaaaamlar.🌸 hedeflerimin peşinden kosuyorum ama sanki ayagimda bir ayakkabi yok ve ayagima cam kiriklari batiyormus gibi.. seni buyudugun evde dagitmislarsa, yasadigin herhangi bir evde toparlanamiyormussun bugun bunu öğrendim 🙃

iyiiii akkksaaaamlar.🌸 hedeflerimin peşinden kosuyorum ama sanki ayagimda bir ayakkabi yok ve ayagima cam kiriklari batiyormus gibi.. seni buyudugun evde dagitmislarsa, yasadigin herhangi bir evde toparlanamiyormussun bugun bunu öğrendim 🙃
Koşuyorum ama bazen tökezliyorum, bazen yavaşlıyorum, hatta durup nefeslenmek zorunda kalıyorum. Hedef dediğin şey sadece varılacak bir yer değil çünkü; yolun kendisi de öğretici, yıpratıcı, bazen de umut verici. Her adımda bir şey bırakıyorum geride; bir alışkanlık, bir korku, belki de bir insan. Ama içimde bir kıvılcım var hâlâ, ne olursa olsun sönmeyen. Çünkü vazgeçmek kolay ama yeniden başlamak daha büyük bir güç ister. O yüzden evet, koşuyorum… ama bazen içimle yarışıyorum, bazen dünyayla.
Hayatina odaklanmaya calis kafani cok gereksiz seylerle mesgul ediyorsun bana kalırsa ama tabii sen bilirsin 🙃
Hedefim yok hedefsiz gemi yürümez. Dükkanı kapattık. Hayata dair herşeyi yaptım dükkanı kapattık elektrigi kapattım şalteri indirdim. Bitti gitmeye çalışıyorum.
niye guzelim noldu naptilar sana bu kadar
Bana hiç kimse bir şey yapamaz ama boş ver
İnsan en çok çok istedigi bir şey olmayınca üzlüyor.
dogru 🙃
😎
Cevap
16Cevap
Bu sıralar biraz mola aldığımı söyleyebilirim.
Koştum çok, kariyer, kazanç, yuva, ticaret iflas
benim hayallerim seninle hayatiiimmm benim ol da gerçekleşsin😚🤍🥰
beybiii🌸♥️
Koşarım hepsinide gerceklestirdim şükür, tek hedefim kaldı onuda gerçeklestiricem iki seneye kalmadan.
Hedef ben oluyorum o zaman
anlayamadim?
Hedefimin peşinden koşunca hedef ben oluyorum
anladimm evet oyleymiş
Anlayışınız için teşekkür ederim
basta anlayamadim kusura bakmayin, rica ederimm
Estafrullah yaa kınamadım ki ne kusuru.
Amacının peşinden koşmayan başkasının aracı olur
Niye koşayım ya amaaan araba alır sürerim. 💅🏻🥰
her zaman hiç durmadan ve yorulmadan...
Tabiki hedef koydum..
Onlar benim peşimden koşsun 😄
Koşmaya çalışıyorum..
Koşmadan gidiyorum
sen kosss
birileri hâlâ tavirli
dalga gecer gibi soruyorsun ondandir
oyleyse kos, ciddiyim.
onuda sen sec
gerisi nedir
kız bulmak evlenmek ahshshshshs onlar kolay is araban vardi zaten sanki senin
kolay yani onune duzgun insan ciksin sadece hmm anladim ama cok gec kalmissin biraz
hayirlisi tabi
köpek gibi diyebilirim lan zaten hedefler belli ilk sırada seks var oda hedef full odak
Koşmuyorum yürüyorum ve zamana bırakıyorum☺️
Sen fenomen olmuşun kız senin ilk sorularını hatırlar gibiyim vaybe elimde büyüdün hissi oluştu😂
uzun zamandir fenomenim de sizi tanimiyorum 6xpersiniz
Devam et sonunda başarıya ulaşacaksın
umarimm ♥️🙏🏻
Evet
Yürüyorum ben
Her gün
İstediğimi alırım bu kadar net
Evet sonuna kadar
Evet ama yetersiz
Evet koşarım hedeflerimin peşinden
Hedefimin peşindeyim daime
Koşmuyorum