Hayattanbir şeyleri başarmam için motivasyon verin ama cidden güzel şeyler olsun
Tembellikten uzaklaşıp sorunlarımıj üstüne gitmeyi konu alsın
Hayattanbir şeyleri başarmam için motivasyon verin ama cidden güzel şeyler olsun
Tembellikten uzaklaşıp sorunlarımıj üstüne gitmeyi konu alsın
Kimsenin sana "Sen bunu yapamazsın." demesine izin verme. Ben söylesem bile. Bir hayalin varsa onu korumayı bilmelisin. İnsanlar bir şeyi kendileri yapamazlarsa senin de yapamayacağını söyler dururlar. Bir şey istiyorsan git ve elde et. Nokta.
Ben bunu çok seviyorum
Tabii, sana şunu söylemek isterim: Sen düşündüğünden çok daha güçlüsün. Hayat bazen bizi zorlayabilir, bazen yorgun ve umutsuz hissettirebilir ama unutma ki her karanlık gecenin ardından mutlaka bir sabah gelir. Her yaşadığın zorluk, seni sen yapan, seni güçlendiren bir tecrübe.
Kendine inanmak, kendine şefkat göstermek en büyük adım. Hatalar, inişler çıkışlar, hepsi insan olmanın parçası. Senin değerini sadece başarıların değil; samimiyetin, mücadele gücün ve içtenliğin belirler.
Bugün küçük bir adım at, kendine bir iyilik yap. Belki sevdiğin bir müziği dinle, biraz yürüyüşe çık ya da sadece derin bir nefes al. O küçük adımlar, zamanla büyük farklar yaratır.
Sen buradasın, hala mücadele ediyorsun; bu bile başlı başına bir başarı. Kendine güven ve hayatın getireceklerine açık ol. Gücün sende, bunu unutma.
Bak, herkesin hayatında sürünerek kalktığı, yapmak istediklerine uzaktan el salladığı dönemler olur. Ama kendine şöyle bir dürüst bak: Sorunların sana yük gibi mi geliyor, yoksa aslında onları çözüp rahatlama hissine ulaşmak mı istiyorsun? Şunu unutma, o ertelediğin her şey ‘zamanın’ değil, ‘senin’ yükün. Kımıldarsan farkı göreceksin, çünkü başlamak zaten yarı yoldur. Şimdi kalk, bir dene. Sonrası geliyor zaten. Bir de, başardıkça gururlanmak gibisi yok! ✨🔥
Cevap
5Cevap
Benimde şuanda sorunlarım var sende taktik ver abla bana ndndjd
Fatih terim - uefa 2000 final konuşması
Nereye gidersen git popon arkandadır?
Olurda önce bi tanımak lazım
Potansiyeli olan bir insanım etrafımda söyler ama çoğunlukla tembelliği seçerim, geçen sene iki ayda 10 kilo verdm hedef kiloma tam gelecem derken sıkıldım ve tekrar aldım
İstikrar yok sende biliyorsun dimi
İstikrarlı olsam sence motivasyon ister miyim? İstikrar nasıl sağlanır? Nadıl her şeyi ertelemeden yerinde yaparım ve sıkılmamm?
Senin sorunun ne biliyor musun? Seni anlayan dinleyen birinin yanında olmaması
Olabilir bilemem ama bence benim en büyük sorunum benim. Ve bunu değiştirmem lazım bunun farkında olmama rağmen nefsime hakşm olamıyorum çoğu şeyde
Olursun da önce değişmem gereken şeyler var sanki
Bu yazdan başlamak istiyorum mezun senem değil, yks'ye 2 sene kaldı 9. Sınıf ort 90 10. Sınıf ort 80lerde gelecek ea seçtim hedefim hukuk ilk 100 istiyorum ama olmazsa da ilk 10k süper olur tavsiyen var mı? Sende girmişsindir sen nereyi kazandın?
Sen kaç yaşındasın hayatın başındasın ister zaten yapar başarlı olursun
Yalımı çok soruyorsunuz banlamak için mş anladım 11 e başlamadım say
11 de ne oluyor , böyle kaçamak cevaplar veriyorsun garipsin
Sınıf 09'luyum
Neden gizlisin bu soru için garip
Ben her sorumu gizli soruyorun
Anladım teşekkür ederim 🙏
hayırlısı inşallah
Okuyormusun ama kac yasindasin
Bu 2 sene yks çalışacam öyle diyeyim mezun senem değil 9. Sınıf ort 90 10. Sınıf 80lerde gelecek ea seçtim hedefim aslında ilk 100 ama olmasa bile ilk 10k süper olur
Kac yasindasin
11 e başlamadım say
Hmmm
Nerdensin
İstanbuldayım
Ne yapiyorsun simdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?