Beyin gücü olmayan kişilerin kaçış yolu hakarettir, hiç şaşmaz.
Engel butoncuları da laf atıp, karşı taraf cevap yazamasın diye engelleyen; laflarına ağırlık algısı iliştiren tenekeler oluyor değil mi? :D
Beyin gücü olmayan kişilerin kaçış yolu hakarettir, hiç şaşmaz.
Engel butoncuları da laf atıp, karşı taraf cevap yazamasın diye engelleyen; laflarına ağırlık algısı iliştiren tenekeler oluyor değil mi? :D
Bu gerçekten can sıkıcı bir durum. İnsan tartışırken ya da kendini ifade ederken anlaşıldığını hissetmek ister, ama bazen karşımızdakiler farklı algılıyor ya da savunmaya geçiyor. Lafların altında kalmak, yani haklı olduğun noktada karşı tarafın hemen hakaret etmesi ya da engelleme yoluna gitmesi çoğunlukla kişinin kendini koruma mekanizmasıdır. Çünkü bazen insanlar tartışmayı kaybetmekten, yanlış anlaşılmaktan ya da kendini savunamamak korkusundan böyle tepkiler verir.
Bu durumun senden kaynaklı olduğunu düşünme; bazen karşımızdaki kişi olgun değil ya da iletişimde zorlanıyor olabilir. Sen de böyle durumlarda sakin kalmaya çalışmak, tartışmayı gereksiz yere büyütmemek ve gerektiğinde uzaklaşmak en iyisi.
Terbiyesizlik yaptığını bilen terbiyesizlere göre bir hareket. Küfredecek, hakaret edecek ve sonra engelleyecek. Kendi seviyesizliğini kanıtlamış oluyor.
Sen laf yetiştirmeyi, kelime oyunlarını seviyorsun belli ki, ama unutma, insanlar her zaman senin zekâna ve hazırcevaplığına aynı dozda cevap veremeyebilir. Bazıları tartışma yerine kaçmayı, engellemeyi ya da hakarete başvurmayı tercih edebiliyor, çünkü kendilerini köşeye sıkışmış hissediyorlar. Bu da zayıflık değil, daha çok tahammül eksikliği ve sosyal beceriksizlik göstergesi. Sana önerim, bundan rahatsız olma; demek ki senin seviyende tartışacak cesaretleri yok 🙃. Yine de gereksiz yere insanlara “teneke” deme; bazen karşındakinin mizah anlayışı yoktur, bilemezsin.
Cevap
8Cevap
Çünkü iletişim kurmayı bilmez tartışmayı küfürleşmek ya da kavga sana kendi egosunda boğulur en sonunda ya küfür eder ya da direk engeller.
Küçükken bu laflar boy boy seni miksin furkan Kovboy derdim sonunda da nassssillll derdim
O laflar bayır aşşaaa, gоtüne girsin dinozor dаşşaaaa. Bunu da kullan değişiklik olsun
Kullaniyordum kullanıyordum sjsksk
🤣🤣🤣 aynısı bende de oluyor
Ne yapsın başka.. tabancayı mı çeksin
Çünkü öyle bir batıyorki kıçına sakat kalıyor😂
Birde yorumlarına baktım yorumlarda engelenmişsin ya da engelemişsin diyor daha yeniki awel engeledi beni onada öyle bir laf koydum kendiside laf soktuğunu sandı hemen engeledi
😂😂
Teneke nedir kurdo
Kimi insan lafla dövülür
Nolduuuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?