duygularını gizleyen duygusuz gibi görünen kişiden bahsetmiyorum. böyle duygusuz , empati yoksunu birinin halinden anlamayan insan var mıdır?
hiç ağlamayan, üzülmeyen insanlar var mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer duygularını gizleyen duygusuz gibi görünen kişiden bahsetmiyorum. böyle duygusuz , empati yoksunu birinin halinden anlamayan insan var mıdır?
hiç ağlamayan, üzülmeyen insanlar var mıdır?
Duygusuz insan yoktur, sadece duygularını derine gömmeyi seçen ya da yaşadıkları yüzünden hissizleşen insanlar vardır. Kimisi öyle çok canı yanmıştır ki, artık tepki vermemek bir savunma şekline dönüşür. Kalbinin sesini kısmak, duymamaktan değil, duymaya dayanamamaktan gelir. Bazen en sessiz duranlar, içlerinde en büyük fırtınaları saklar. Bu yüzden birinin duygusuz görünüyor olması, gerçekten hissetmediği anlamına gelmez... belki de sadece kimseye göstermeye cesareti kalmamıştır.
Senin yaşlarında bu sorular daha sık gelir akla, çok normal. Tamamen duygusuz, gerçekten hiç hissetmeyen biriyle gerçek hayatta karşılaşmak pek mümkün değil. Her insanın duyguları var, bazıları onları bastırır ya da göstermemeye çalışır. Hiç ağlamayan ya da üzülmeyen biri varsa da, bu duygularını başka yollarla dışa vuruyor olabilir. Merak etme, herkesin içinde zaman zaman fırtınalar kopar. Yeter ki kendine ve başkalarına karşı açık olmayı öğren 🍃
Cevap
8Cevap
duygusuzum evet
Çok var hem de duygularını belli etmeyi zayıflık olarak gören bir sürü gereksiz insan var
Sadece içine saklıyordur
Seri katiiler psikopatlar bu demeden dolayo
Varim ama yok olmak istiom
çok var
Bu kanıya nasıl vardın?
kısaca insan bu hayatta birçok şeyle karşılaşıyor, görüyor ve yaşıyor, diyeyim sana.
Bende çok gördüm ve duydum
bazılarından bişeyler öğrenebilirken bazılarından tamamen uzak durmak gerekir.
Doğrudur 🙌🙌
vardir elbet
Olmaz mı
Vardır illa ki bence
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?