Kendimi hic begenmiyorum sevmiyorum tutunacak hicbir seyim yok bu hayatta. Hissizlestim. Nefret ediyorum her seyden. Ama kendimden neden nefret ettigimi bir turlu bulamiyorum. Onceden boyle degildim. Ne yapmaliyim sizce nasil motive etmeliyim kendimi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim ne olursa olsun mutlu olamıyorum cok yorulmaktan oluyo böyle bişey yapıyosun yapıyosun ama boş geliyo sevdiğin insanlar seni arkandan bıcaklıyo, cevrendeki insanları iyi ayırt et seni mutsuz eden birileri varsa onlardan uzak dur o ortamlara girme kendine değer vermeye çalış üstün gör kendini kimsenin senden değerli olmadığını düşün tutunacak dalın olsun bu sadece ailenden biri bile olabilir benim annem ve kardesim bana destek olurlar mesela. Bu süreç geçici emin ol sen yeterki mutlu olmak iste bir gün kendini toparlarsın
32 Yorumla
Soran+1 yılUstun gormeyi denedim ama cevremdekiler sen kimsinde kendini ustun goruyorsun diyerek tavir aldilar. olmadi yani. Aileme gelince yanimdalar ama bazen cok kiriyorlar beni onlarada inancim kalmiyor
Cevap sahibi+1 yılTatlım aileni hicbi seye değişme özellikle anneni ben de nefret ettim hep bir yıl boyunca annemden nefret ettim ama şimdi aramız cok iyi aranı iyi tut ona yardımcı ol aramızdaki bağı kuvvetlendir onunla sıkıntılarını bile paylaşmaya calıs mesela bu durumu annen bilsin o sana yardım etmeye çalışır en azından üzerine gelmemeleri gerektiğini anlasın. Elinde imkanın varsa kendini geliştirmeye çalış sosyal ol büyük kücük farketmeden cevren olsun oluyosan derslerine önem ver hedefin olsun yani herşey senin elinde aldığın başarı takdir bile seni mutlu etmeye yeticektir
En İyi Cevaplar
Birkac ay onceye kadar ben de oyleydim ve hicbir cevap bulamiyordum bu sorunlara bunu sen basaracaksin sonunda sevdiklerine daha da onem ver icini karartacak yazilar okuma filmler izleme sadece ne olduguna karar vermeye calis zaman icerisinde duzelicek bunlar ama kafaya takma neden boyleyim diye akisina birak ne olacaksa olur
13 Yorumla
Soran+1 yılAkisina birakinca sanki her saniye benim aleyhime isliyormus gibi geliyor
- +1 yıl
Yok oyle bir sey sadece seni yoran bir sey bulmalisin bir hobi falan cunku ben bunlaari hissederken yanimda hic kimse yoktu yapabilecrk hicbirseyim yoktu insanlardan uzaklasmistim moralim bu kadar bozuk olunca butun her sey daha da kotuye gitmeye basladi sonra da dedim ne bu kadar kasiyorsun * et sonrad daha da iyi oldum cok uzun ve zor seyler bunlar
Soran+1 yılHadi ya denicem o zaman
zaman her şeyi sana gösterecektir. kendinden nefret etsen ne olacak sevsen ne olacak. bu hayat böyle bir mutlu iki üzgünsün hiç bir şey laylay lom değil. ayrıca nedensiz sonuç olmaz bize kendinden neden nefret ettiğini söyleseydin buradaki arkadaşlarımızın hepsi psikolog ya sana yardımcı olurlardı ama bir düşünür olarak sana şunu söyleyebilirim. çevrene bak haline şükret.
22 Yorumla
Soran+1 yılBelkide cevremdeki insanlar mutluyken benim mutsuz olman her seyden nefret ettiriyor?
yasadiginiz durumubmn yakin tarifi, "nihilzm" hiclik kavrami tasiyor internette bu konuda cok kaynak var. bence bir arastirin derim.. daha sonra kendinize deger vermeyi, kendinizle barismayi, sizi bu duruma iten sebeblerle yuzlesip hayatinizi devam etmenizi tavaiye ederim. hissizlesmek cok kotu bir durum, tepkisiz kalma belki bir depresyon bile icersinde olabilirsiniz...
15 Yorumla
Soran+1 yılVarlik felsefesini arastirmisligim var nihilizm varligin olmadigini savunuyor diye biliyorum. Tekrardan arastiracagim. Buyuk ihtimalle depresyondayim
Soran+1 yılHmm anladim. Felsefe alanim olmasada cok severim ve merakliyimdir arastiracagim
Soran+1 yılAnladim tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
37Cevap
Seni çok iyi anlıyorum.. ben de çok aşağılandım, ve hala aşağılanıyorum, özgüvenim yerle bir.. bu arada yaşım 19) sana sadece kitap tavsiye ede bilirim. Hakan Mengüçü tanırmısın bilmiyorum. Ama lütfen yazdıklarımın üzerinden geçip de gitme. Lütfen.. oku tamammı? Hakan Mengüç " Ben Ney'im".. Onun youtubede videoları da var
O kadar tesirli konuşuyor ki. Lütfen dinle.. Beyhan Budak diye bir piskolog var. Ben onu dinliyorum. O da çok güzel konuşuyor. Onun da "Kendine iyi davran güzel insan" kitabı var. Gerçekten iyi olmanı istiyorum. Çünki acını anlıyorum. Ben de acı çekiyorum.. ve inan acı çekmeyen insan yoktur. İntikam almakta da fayda yoktur.. mesajımı cevaplarsan sevinirim. Hayırlı geceler💛30 Yorumla
+1 yılolabilir hanımefendi insan bazen böyle fetret devrine girebilir herkesin başına gelebilir zannetmeki o facebookta biz mutluyuz biz bir harikayız hayat bize güzel mesajı veren fotoğraflara bu sadec bir ilüzyondur hanımefendi üzülmeyin insan haytta her zaman ağlamz her zmanda gülmez böyle bir hayat yok neticede
20 YorumlaSen çok değerli birisin ve eminim ki çevrende ki çoğu insan seni seviyor. Bol bol kitap oku ve boş konuşan insanlarla muhattap olma senin moralini bozabilen gibi insanlardan bahsediyorum. Herşey birgün yoluna girer üzme kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden degerli hissettirmiyorlar
+1 yılSevgiden nefret et nefrete aşık ol sana burda umut motivasyon masalları okumuycagim çünkü o hissi biliyorum ve o massalarda bir bok'a yaramaz yok allah'a falan sığın yok is bul falan filan meselesi değil kişiliğin'in artık dayanamadiginın göstergesidir nefret ve umutsuzluk insanı yeniden doğuran kutsal hisslerdir. yapmak istediğini yap iyi olucaksın
10 Yorumlakendi sevip de ne yapacaksin ki ama butur piskolaji içinde olan tek send eyılsın kendine bir uraş bull belkide fikrin ileride deyişir kardeşş inşallah düzelirsin
00 Yorumla
+1 yılBebişim aynı ruh halindeyiz seninle spor yap banyo yap namazlkıl bak eminim iyi gelicek benim kadar umutsuz vaka yoktur ama şu an cok iyiyim mesela 🙏
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz arada da olsa iyi oluyorsunuz ne guzel benim mutlulugum en fazla yarim saat suruyor. fazla hassasim her konuda
- +1 yıl
Bende Öyleyim merak etme kötü Şeyler düşündükçe geri sarıyom
+1 yılBen psikanaliz ile amatör olarak uğraşıyorum. Istersen sorununun üstüne eğelibiliriz. Özelden mesaj atarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
+1 yılPsikiyatristle görüş ilk önce.
Makyaj yapmaya özen göster.
Kendine saygi duy.
Alisverise cik. Gez.
Kitap oku.
Yalniz kalmamaya calis.11 Yorumla
Soran+1 yılİlac kullanmak istemiyorum
+1 yılYalnizlastin duygusalliktan cikip ruhsuzlastin gergin sinirli biri oldun seni anlamayanlar arasinda akip giden bir hayatin var hayattan istediklerini alamiyorsun ilgi gormek istiyorsun dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle aynen 👍
- +1 yıl
Seni en iyi anlayanlardan biride benimdir bulundugun durumdayim cikmazlardayim
hobi edin, uğraşacak bir şeylerin olsun ki kendinle uğraşmaya fırsatın olmasın.
00 YorumlaHayattan sogumussun be yavrum bence sen öl sosyalles az disari cik benmi diyim bunuda.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen canim sogdum hayattan. Ama sosyallesmeye calistim yine husran.
Güzel değilsen seksi ol, çeşitli konularda bilgi sahibi ol, ilgi alanın dolu olsun ve en önemlisi kendinden nefret etme. Boşvermişlik sana sadece kaybettirir.
00 YorumlaBirazcik olumlu düşünmeye bak, cik disari dolan temiz hava al otur bir yere tek basina kahve içip neden boyle düşünüyorum diye düşün :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptim defalarca ama olmuyor iste olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni durumdayiz bacim :) seninkinden biraz daha az boyle hissediyorum ama bende hayattan herseyden nefret etmeye basladim bikackez intahar dusundum. Caresi ise sana bir manita lazim
08 Yorumla
Soran+1 yılBende dusundum ama anneme kiyamiyorum. Sevgili de olamiyorum kimseyle uzaklastiriyorum bir sekilde kendimden baglanmak guvenmek istemiyorum ki zaten guzel biri olmadigim icin cok sevgili adayim da olmaz
Cevap sahibi+1 yılDis gorunuse bakan 1bnelerle isin olmaz guzellik cirkinlik onemli degil 1 tane olsun addam gibi olsun eski halinle yeni halindeki farki goeursun haa dersen ki yok boyle seylerle isim olmaz baska insanlarla konus sohbet et kendini rahatlat yani bu halde nereye kadar hayatini degistirmezsen ssonun kotu olur :'(
Soran+1 yıl18 yasindayim ve yasitlarimin hepsi guzel kiz istiyor. İnsanlarla sohbete gelince cok sahte geliyor butun insanlar.
Cevap sahibi+1 yılHaklisin kardesim bakimli veya bakimsiz vardir :(
sana gelince baskalarinis. et o zaman ilk basta kendini sev kendine bak kendinle ugras (makyaj filan yap .. ) ksonra kardesin filan varsa onla dertles emin ol ki icindekileri baskalarina anlatinca rahatliyosun. Ya eminim ki duzelirsin iyyi olursun. Arkadas olayina gelince herkezle birlikte ol gez dolas sonra disari ciktigin arkadaslarindan hangisni kendine yakin gorursen guvenirsen bak hersey farkli olcak :)
ya uzun oldu sacmalamis olabilirim sen dedikleri dogru anlayabilirsin umarim ;)
Soran+1 yılCok icten konustunuz haklisiniz aslinda ya
Cevap sahibi+1 yılİnsallah hersey istedigin gibi olur hayata pozitif bak kotu dusunme hicbiseyi emin olki boyle dusundigun surece yasamak Zevkli gelecektir sana :)
Soran+1 yılUmarim
+1 yılSen kendine değer verip önemsemiyorsan, kimse seni önemseyip değer vermez. senin gibi düşünenler bir arpa boyu yol alamaz.
Bu şekilde tam yol ileri.01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılSenle Şu an ayniyim benim fikirim kendini herkesden ustun gor seni ezmeye calisirlarsa onlari korkut cunku sen korkunca sen uzulunce onlar dahada gucleniyor kendini savun kendin ol.
Umarim yardimci olmusumdur
Iyi gunler00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtrafında senin hakkında olumsuz şeyler soyledikleri için mi boyle düşünüyosun? ya da kendinden nefret etmeyi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet surekli olumsuz tepkiler aliyorum kucuklugumden beri.
Cevap sahibi+1 yılBende oypeydim hala da oyleyim ve şu an bir kitap okuyorum onu okuyunca insanlardan soguyorum ve artik onlari takmiyorum aslında kitap benim yasadiklarimla alakasi yok bu arada kitabin adi böyle buyurdu zerdüşt
Belki cümlesi kolay olacak ama ALLAHa sığın kafanı hayırlı işlerle meşgul et..
08 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama faydasini gormedim
Soran+1 yılOldu ama bitirdim su an yok
Soran+1 yılYok daha onceden de boyleydim ki zaten kendim ayrildim
Soran+1 yılHayirr sagolun
Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız; Sevdiriniz (müjdeleyiniz), nefret ettirmeyiniz.
(Hadis-i Şerif)12 Yorumla
Soran+1 yılBu dinimiz icin soylenmis bir hadis?
+1 yılbebeklerle ilgilenmeye başla, güzel olan şeyleri sev, kendinde güzel olan şeyleri sev, hayatı sev en önemlisi
00 Yorumla
+1 yılneden kendindinden nefret ettiğini sen bile bilmiorsan nasıl yardım edebiliriz. nereni beğenmiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılDis gorunusumu komple begenmiyorum
- +1 yıl
evet özgüven ve başarı için dış görünüm önemli. zenginsen parayla her şeyi cerrahi olarak düzeltiyorlar. ama bu tür operasyonlarda çok paran olması lazım
Soran+1 yılEvet ya malesef cok param yok ve ailem karsi estetik yaptirmama
- +1 yıl
ne diyeyim yüzde yüz haklısın ama istediğini elde edince şımarmayacak ve diğer kızlar gibi ukela olup yoldan çıkmayacaksan.. allah istediğini versin sana bol bol. elimizden başka bişiy gelmez
Soran+1 yılAmin sagolun
Akışına birak hersyi kimseden bsey bekleme kendini sev mutlu olursun.
00 Yorumla
+1 yılBenim durumumu dile getirdiğin için sana minnettarım
11 Yorumla- +1 yıl
O halde sanada öneriyorum
David burns-İyi hissetmek adlı kitap işinizi görür.
İnsanlarla konusmalısın derdini sıkıntını
Hayatı insanları sevmelisin ve bazı insanları hayatın cıkar02 Yorumla
Soran+1 yılYaklasik on kisiyi hayatimdan cikardim ama elde var sifir
kötü birşeyler yaşamışsın herhalde.. olur öyle ama sabret.. elbet birgün mutlu olacaksın
00 Yorumla
+1 yılBence şöyle birşey var cani sıkılınca insanin ya da yapacak bir uğraşı olmayınca boyle olur
04 Yorumla
Soran+1 yılYapacak ugrasim var mesela uni sinavlarina hazirlaniyorum
- +1 yıl
O zaman kendini iyi vermiyosun yani
Soran+1 yılEvet normalde derece bile yapmisligim var ama su anda cok dusuk puanlar aliyorum
- +1 yıl
Onemli olan bu sorun
Kendinle barış, ben de kendimden nefret ediyorum ama barışığım.
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasil oluyor ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlsrdan intikam al bence rahatlarsin kendinden nefret etme
01 Yorumla
Soran+1 yılGunahindan korkuyorum ve o kadar guclu degilim
+1 yılBende öyleyim şu an değişik hissediyorum kendimi bir ara yaşamak hiç istememiştim ailemden akrabalardan o kadar soğudum ki tek takılıyorum
10 YorumlaNeden boylesin hersey guzellik çirkinlik degilki lutfem takılma boyle selere
010 Yorumla
Soran+1 yılBir erkegin bunu soylemesi bana pek inandirici gelmiyor
Soran+1 yılBelkide benim karsima cikanlar ayni. oldugundan?
Soran+1 yılKriterlerimi soyleyim mi? Sadece efendi ve kulturlu olsun aileme layik olsun bide dinine azda olsa bagli olsun. Benim boyum 176 onun kide 177 olsun. Bu kriterler de abarti kendini begenmislik var mi sizce?
Soran+1 yılFiziksel ozellik? Benden kisa olmasin yeter diyorum bu hakkim degil mi
Soran+1 yılİste buna da cildiriyorum. Resmen sen cok kotusun bunu bulsan yeter diyorsunuz. Ama bazi kizlar citayi yuksek tutunca ondan iyisi ondan mukemmeli olmuyor. Neyse ya
dünyadaki berbat insanların hayatlarını oku ve nasıl kıymetli bir insan olduğunu anla.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil onlarin canini yakabilirim peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı seylerı ben de yaşıyrm inan bende bilmiyorummm ne olcak böylee. İstersen arkadas olabılırz :(
03 Yorumla
Soran+1 yılNein tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılnasıl anlamadım _ ?
Soran+1 yılNein =hayir
nefret edicek başka bir şey bul
08 Yorumla
Soran+1 yılNefret edecek baska bir sey kalmadi
Soran+1 yılCevremdeki insanlardan ailemden kendimden her seyden
Soran+1 yılAmacim var zaten uni kazanmak
Soran+1 yılYasama amacim iyi bir insan olmakti kucuklukten beri herkese yardim etmeyi mutlu etmeyi isterdim ama artik o bile bana sahte geliyor degmez bile diyorum
- +1 yıl
değiştir baska bişey bul o yaşama amacı olamaz insan kendisi için yaşar özümüzde hepimiz cok bencil yaratıklarız her ne kadar kabul etmesekde kendi şeytanlarımızla yüşleşmek ve kendimizi tam anlamıyla tanımak zorundayız aksi halde gerçekten sahip olmadıgımız sahte ve yapmacık bir hayatımız olur söylediklerimi düşün genç dostum
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gereksiz işler yapma faydalı işler yap
00 Yorumlanamaz kıl dua et düzelirsin yavaş yavaş sabır
12 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama bir veya iki gun iyi geliyor sonra ayni
+1 yılKendinden nefret etme önce bunu yap
10 YorumlaKendinden nefret etmeye devam etmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seviyorum anonim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende seni
+1 yılDavid burns-iyi hissetmek adli kitap oku.
00 Yorumla
+1 yılKoca falan bul etkılı olur
00 Yorumla
+1 yıldaha fazla nefret etmelisin
00 YorumlaDamdan agagi at kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılsana deger vericek bise bul
00 Yorumla
+1 yılGit işitin kollarina birak kendini
10 Yorumla
+1 yılUyu bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılGunde 14 saat bile uyudugum oluyor?
- +1 yıl
O zaman gel dışarı çıkalım
Soran+1 yılAyagim kirik su anda bir ay evden cikamayacagim bir ay sonra icin tamam :)
- +1 yıl
Iyi ben patlamış mısır cola aldım geliyorum film izleriz :) yaz bana özelden
Soran+1 yılOkey hemen
+1 yılİlgilenecek bir uğraş bul
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Büyüyünce geçer.
00 Yorumla
+1 yılergenlik de geç
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske oyle olsa
+1 yılbeni duşun mutlu ol
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Yaş kaç
04 Yorumla
Soran+1 yılOn sekiz
Soran+1 yılKimsenin gercekten deger verdigine inanmiyorum ailemin bile tabi gecmiste yasanmisliklarda cok hem ailesel hem duygusal olarak
Öldür
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılNeden sebeb ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldevam et
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi