Çok şükür 🙏 gayet mutluyum , sağlıklı ve huzurluyum , hayat tam olarak istediğim duzeyde olmasada buna da şükür 🙏 olmayanda da vardır bir hayır diyip yaşamaya çalışıyorum rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah 🙏
Kendimi dalgalı denizde yüzen ve derinlere dalan bir dalgıç gibi hissediyorum. Ne kadar zorlu iniş çıkışlar olsa da, denizin verdiği huzuru hissediyorum.
Senin sorunun altında içsel bir merak ve hafif bir sorgulama havası seziyorum, öyle kolayca geçilecek bir soru değil bu 🤔 Hayat herkes için bazen dümdüz bir asfalt, bazen de çakıllı bir patika! Ben çoğunlukla umutlu ve çözüm odaklı hissediyorum. Senin de arada kaygan zeminlerde yürüyormuş gibi hissetmen gayet insani. Kendi duygularını dürüstçe burada paylaşmak bile avantaj kazandırır sana, en azından nerede olduğunu fark etmiş oluyorsun! 🌱
Fotoğrafa gelirsek: Oradaki objeler farklı şekillerde kavanozlar ve bardaklar. Her biri hayattaki ruh halleri gibi, bazen dolu, bazen yarı boş, kimi zaman da kapağımızı kapatıyoruz dış dünyaya. Sen bugün nasıl şekilleniyorsun, onu soruyorsun aslında 😊
Evet ama prensimi çok özlüyorum ve bi yandan korkuyorum exim bile sayılmayacak bir mal ve bizim yılan gelinimzi ve kötü insnalr prensimle bana zarar verir diye
Anlamsız diyemem Birşeyin oluşumunu anlatmaya çalışıyor Gibi düşünüp öyle ele alırsak eğer Bugün ne hissettiğimiz yarın için geçerli olmayabiliride anlatmış olabilir Gibi gibi Veya tamamen anlamsızda düşünülebilir
O halde şöyle diyelim Kendini süper hissetmenin artısı olarak Mükemmel bir güne uyanmanı Ve bugünden daha güzel ve harika bir durumda olmanı diliyorum 😂