Yaşına göre gayet iyisin aslında 40 durmuyorsun neden böyle düşündün ama kilom olmasına rağmen yanakların fazla yok burun yanakların olmadığı için büyük kalmış biraz yanaklar şişerse daha estetik durur. Göz kenarların aşağıya dönük, kaşlarından yüzünü yukarı çekersen sorun kalmadığını göreceksin. Kaş ortasında hafif çizgi var sanırım. Birde saç kesiminden dolayı anlın büyük duruyor. Bunlar seni yaşlı gösteren şeyler değil sadece daha iyi gösterecek şeyler. Yaşına göre cildin temiz ve sıkı. Kim demişse garezi var.
01 Yorumla- 1 yıl
@Valeriyax ESTETİK doktorusun galiba :)
En İyi Cevaplar
1 yılSeninle tamamen dürüst ama yapıcı şekilde konuşayım, olur mu? Fotoğrafta kesinlikle yaşından çok daha büyük görünmüyorsun. Ancak "ben neden olduğumdan yaşlı görünüyorum?" diye düşünüyorsan, bu sorunun altında genellikle dış görünüşten çok ruh hali ve genel yorgunluk hissi yatıyor olabilir. Fotoğrafta birkaç detay üzerinden yorum yapabilirim (kişisel tercih ve ışıkla ilgili şeyler):
Işık çok sert ve doğrudan tepeye geliyor gibi. Bu tarz ışıklandırmalar yüzdeki gölgeleri artırır ve yüz hatlarını yorgun gösterir.
Daha yumuşak, yandan gelen bir ışık kullanıldığında çok daha dinlenmiş ve doğal bir görünüm olur.
Hafif ter veya parlama da cildi daha gergin ve yorgun gösterebilir.
Birkaç damla nemlendirici veya matlaştırıcı etkili bir bakım ürünü bu görüntüyü dengeler.
Rahat pijamalar çok tatlı ama turuncu tonlarının fazlalığı ve çizgili alt biraz çocuk-anne teması yaratıyor olabilir. Özellikle Snoopy baskısı tatlı ama “çocukla ilgileniyorum” gibi bir yorgunluk algısı da yaratabilir. (Bu kötü değil ama "daha yaşlı hissi" dediğin duyguya katkı yapıyor olabilir.)
Saçın geride ve örgülü olması pratik ama yüzdeki ifadeyi biraz sertleştirebiliyor. Yüzün etrafına düşen birkaç ince tutam bile daha yumuşak bir ifade yaratır.Belki sadece uzun bir günün ardından çekilmiş bir fotoğraf bu. Gözlerdeki hafif yorgunluk bile, insanın kendi kendine "Yaşlandım mı?" diye düşünmesine neden olabilir.
Tavsiyelerim (kişisel!!); Daha doğal ışıkta, hafif bir gülümsemeyle, saçını biraz yüzüne düşürerek bir selfie çek. O zaman bak bakalım “yaşlı görünüyorum” hissin aynı mı kalacak? 😊 Son olarak: 35 yaş, "yaşlı görünmekten korkulacak" bir yaş değil. 35, kendine daha çok yakışanı bulmaya başladığın yaş.İstersen bu tarz bir fotoğrafı farklı ışık ve açılarla çekip yeniden paylaş, beraber değerlendirebiliriz. Derdin kendine bakmaksa, bu harika bir başlangıç. 🌿✨
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece üzerinde hayatın ağırlığı ve yüklediği ağır çalışma şartlarının basıklığı var diğer türlü biraz bakımla 25 gibi durursun brazda sporla şu an bile yaşından daha genç duruyorsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirazcık düzenli yüz yogasıyla ve kardiyoyla çözülebilir gibi bir de evet kaş doğallığıyla yani sizde bir şey yok genel diyorum
çünkü açıklıyım yüz yogası burnu bile küçük gösterir kaş arası çizgiyi her türlü çizgiyi azaltır yüzü kaldırır saç masajı da öneririm
kardiyo kan dolaşımını hızlandırır güçlendirir yüze cilde kan gider dinçleştirir
yoga ise stresi azaltır esnetir hareketleri esnetir kolaylaştırır
yani herkes yapmalı bence
bunun herkese tavsiye ederim diye yazdım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Görselde yaşını olduğundan büyük gösteren çok bariz bir detay yok ama, şöyle bir şey var: Ev rahatlığı, salaş pijamalar ve makyajsız bir yüz insanı olduğundan biraz daha yorgun ve olgun gösterebilir. O kadar takılma, ev ortamında doğal görünmek kadar güzel bir şey yok! Arada aynada kendini gülümserken izle, iç enerjin yüzüne yansır. 😊✨ Kendine olan güvenini sakın kaybetme, yaş konusuna da fazla kafayı takma; insanlar enerjinle ilgilenir, rakamla değil!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
208Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılKilo
Giyim
Ve poz verme şeklin ve ayrıca yaşından fazla durmuyorsun44 Yorumla- 1 yıl
Ona 25 sin diyecen onu bekliyor o. Yıllardır bu uygulamada hergün resim atıp yaşlı mıyım diyip duruyor.
- 1 yıl
@Şeftalikırmızısı77 zbzhhzhzhzhhzzhzhhz
- 1 yıl
Bana da yüzü, tanıdık geldi. Diyorum bu kadını nerden tanıyorum
- 1 yıl
@Şeftalikırmızısı77 haha aynen 👍😂 ben bile ezberledim artık defalarca yorum yapmışımdir , ama kimseye zararı olmayan bir bayan ben nasılım diye sorar sadece
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılpsikoloğa gitmeni öneriyorum.
291 Yorumla- 1 yıl
bakım yap normal zaten
Gizli Üye(18-24)1 yılInce kaş her zaman daha olgun kalin kas ise daha genc gosterir kaslarini inceltme bence kalın yao illa cok kalin olsun recep ivedik gibi ol demiyorum ama azicik daha kalinlastir sacini kivircik yapabilirsin orup de bunu yapabilirsin kivircik sac he rxaman daha kucuk gosterir sevimlilik katar bende de bu ikisi var ve 1 kere bozujcq yasimdan büyük durdum sonra heo dikkat ettim kendimle oynamadım bu sefer d eresit misin diye soruyorlar cildin zaten güzel cok makyaj yaoma yapacaksan vlbile ckean girl makyaji gibi dogal makyajlar yap duzenli spir yap fazlaliklarindan kurtul cildine de iyi gekir spor daha genc gosterir giyim tarzini değiştirebilirsin biraz daha sade ve her yasin giyebilecegi trend seyleri giymek vucut sekline gore giyinmek cok onemli ama bence bunlara gerek kalmadan bile yasindan kuvuk duruyorsun max 27 derdim sana ama senin acindan bakinca da icini rahatlatmak icin burkac tavsiye verim dedim bu ne bis yapiyir yaski duruyorum iste tavsiye ver dersen diye de anlatim dedim ama fikrimce gerçekten yasindan kucuk duruyorsun bil ama inanmazsan da içini rahatlatsin diye yazdım bir seyler bunlari da uygularsan hrrhald3 yasit gorunuruz abla😅
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen evde yatıp kalkıp bu soruyu soruyorsun kocanın da başında saç kalmamış çalışmaktan. Sen işsiz olduğun için takmışsın gençliğe. Bir işe gir çalışta yorul asıl yaşlanmayı o zaman göreceksin gerçi bunları kafaya takacak zamanda kalmaz o zaman. Boş boş evde şort ile bu soruları sorma artık bıktık görmekten
141 Yorumla- 1 yıl
Xjxjjxjxjxjjxjd
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kız evli değil. Evli ve çocuk yapmamış çiftler de kadınlar gençleşiyor. Çünkü her şey optimum da geceleri sarıldığı bir ayıcğı var ve kalbi var atıyor içinde... düzenli cinsel ilişkisi düzenli duygusal ilişkisi var... Çocukta gençleştiriyor ama bakımı yıpratıyor biyolojik olarak çocuk doğurmak kadınları gençleştiriyor aslında ama bakım işi çok zor. Kafanız az bir şey çalışıyorsa erkenden evlenin kızlar... Erkekler için de tavsiyem çok kasmayın evlenseniz de evlenmeseniz de hayatınız bir kadın kadar değişmiyicek gene 😅😄 (Olm evlenmeyin mq pipetle kanınızı içtiklerinden gençelşiyor evli kadınlar)
04 Yorumla- 1 yıl
Doğru. Doğum yapmak kadını yaşlandırıyor. Ama ilk doğumda kendini toparlaması mümkün karnı elastik olarak yerine oturuyor tabii kilo vermesi lazım. İkinci doğumda hafif bozulmalar başlıyor karında üçten sonra bir daha toparlanmıyor karın germeyle eski haline kavuşurlar ama bunu neden sana anlattım bilmiyorum 😄
Cevap sahibi1 yılCanın çocuk yapmak istiyordur yani. Paylaşmak istemişsindir 🤪
Cevap sahibi1 yılŞakadan da hiç anlamıyorsun 😪 takılıyım dedim içine sıçtın sağol. Karanlık geceler sana 🖤✒️
1 yılZaten 35 gosteriyorsun. Daha büyük durmuyorsun. Cologen kullanabilirsin, botoks yaptirabilirsin, spora başlayıp, kas çalışabilirsin. Yag yakıp, kaslanmak gençlestirir. Saç rengini degistieebilirsin, marjinal yapabilirsin. Giyimini daha genç usulü yapabilirsin... Bla bla işte
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYaş 35 ve yaşlı göründüğünü mü düşünüyorsun , bence bu durumu aynaya çok baktığın için yaşıyorsun , bu görüntüde 27 28 yaşlarında berrak ten rengiyle etkileyici , teninin dokusu yüzünün güzelliği ile tazecik, kıvırana bacağını daha da dolgunlaşan baldırlarıyla kışkırtıcı , harika narin yumuşacık memeleriyle baştan çıkarıcı teninin naif dokusuyla sevilmeye doyulmaz tazecik ve muhteşem bir güzelliksin 🌹💗
10 Yorumla
1 yıl26 yaşım da gibi kaldım beyazlama var saç da birazcık çene altı az o kadar oda azıcık nesqıik çok tüketiyorum ve çok sevgili yapmıyorum on dan mı genç kaldım acaba 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyüzünde kilo yok ama kolajen hasarından kaynaklı gevşeme var bariz belli bu. bu yüzden daha genç görüneceğin yerde tam genç görünemiyorsun. egzersizi düzgün yapman ve vücudundaki tuz kaybının önüne geçmen de gerek. ayrıca gıda takviyelerinden retinol formunda a vitamini eksikken çinko ve d vitamini alsan bile kolajen üretimi sekteye ugruyor egzersizden beklenen etki görülemiyor, balık burcu burçtaşın olarak yazıyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
👍🏻👍🏻
Cevap sahibi1 yıl@Elmašekeri_102 bişey mi soracaktın?
- Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı.
1 yılYaşından fazla göstermiyorsun. Kendi kendine takıntı yapma bence. Daha genç göstermek istiyorsan, spor yapabilirsin. Fazla kilo her zaman yaşından büyük göstermene sebep olur.
40 Yorumla
1 yılAçıkçası bir bayan olarak ben kilolu olduğunu düşünmüyorum tatlım herkes sıfır beden olmak zorunda değil ayrıca balık etli kadınlar dönemimizde daha göze alıcı geliyor ki kilonda yok gayet alımlısın. Fakat yüzüne fazla fondöten sürmemelisin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılAnlamadığım şey gizli profil ama resim paylaşıyorsun ne iş?
Yaş konusuna gelince Allah öyle yaratmış isyan edip kafayı yemek te iyi bir şey deyil. Haline şükür edip memnun olman lazım24 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın dediyine katılıyorum, senin kardeşin de dahil olmak üzere tüm hasta insanlara Allah şifa versin umarım sağlığına kavuşur 🤲
- 1 yıl
Rica ederim efenim hayırlı gecelerin olsun inşallah 🤲
Bazı insanlar çok takık oluyor herşeyi herkezi çok takıyor kafasına düşünüyor hayatı yaşamak yerine o yüzden de insan çabuk çöküyor aslında bu senin elinde takma hiç bir şeyi önemseme kendini düşün mutlu ol
00 Yorumla
1 yılKilo vermelisin koyu sac rengi insani oldugundan buyuk gosterir sac rengini acik bir renge boyayabilirsin ayrica yasli degil sadce bakimsizsin cildin cok yagli gorunuyor cilt bakimi yapmani oneririm kaslarini da bir tik kalinlastirabilirsin ince kaslarda kadini yasindan buyuk gosterir
11 Yorumla- 1 yıl
Tam tersi açık renk yaşlı gösterir sarı saç 10 yaş ileri atıyor
1 yılalnından yukarıya doğru gerilme estetiği yapılması gerekli balim, gozler ve bakışlar seni büyük gösteriyor. cildin zaten bebek gibi
04 Yorumla
Soran1 yılBelki de ben de ne olduğunu bulamıyorum çok üzülüyorum
- 1 yıl
Askim yasli durmuyosun cildin çok güzel sadece bir yerler yerinde değil gibi, o da gerilmeyle hallolur düşünme bunu çok güzelsin ya 💞
Soran1 yılTeşekkür ederim😘💕 çok sağol 🥰🥰
- 1 yıl
🖤🖤
Kilonuz olabilir sporla ugrasabilirsin spor yuzu bile otutturur ama gerek bile yok yasiniza gore gayet iyisiniz yuzunuz de cok parlak cok tatlı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılGayet hoş ve güzelsin fiziğinle gülüşünle hiç 35 göstermiyorsun. Yüzünden gülücükler eksik olmasın 😉
10 Yorumla Soruya fotoğrafını koymuş, hesabı anonim yapmış hahahaha 😅 psikoloğa görün. Kendinle barışık olmayı öğren. Görünümün de gayet normal
10 YorumlaYaşından daha yaşlı görünmüyorsun. Sadece biraz bakım yapabilirsin ama doğallık her zaman başka. Gayet iyisin
00 Yorumla
1 yılSevmek sevilmek insanı güzelleştirir bu fotoyu yıllardır görüyorum burada yakında buradan huzurevine transfer olursun
00 Yorumla
1 yılYani görsele göre 29 falan derim en fazla yaşa bu kadar takılma kaç hissettiğin ruh yaşın önemli yaşam enerjinin önemli yaşamaya bak
00 YorumlaLütfen iyiliğin için psikoloğa git o zaman seversin kendini belki hep aynı soru kendinle derdin nedir rahat bırak kendini
00 Yorumla
1 yılBir ara sadece trollüyorsun sandım ama sadece trollük değil seninki psikolojik sorun, kendiliğinden geçmez bu destek falan al
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYaşını gösteriyorsun zaten
Daha genç görünmek için daha sıkı giyinebilirsin ve spor yapabilirsin
Biraz makyaj da etki eder
00 Yorumla
1 yıl30-35 arası duruyorsun zaten ama daha genç gözükmek istiyorsan giyim tarzı+spor yapmak ve bakım yapabilirsin..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılGizli sormasan da engellesem her gün siteye giriyorum bir şekilde denk geliyorsun görmek istemiyorum artık. Psikoloğa git burası çözmez seni
01 Yorumla Fotodaki sen isen iyisin bakımlı ve güzel görünüyorsun
Kafaya takma başka şeyleri
Ve yağlı şeyler yeme00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.
1 yılBiraz kilon var. Muhtemelen sağlıksız bekleniyorsun, bir diyetisyene gitmende fayda var. Psikoloğa da gitmeni öneririm çünkü çok takıntılısın
00 Yorumla
1 yılTipin Allah vergisi tabi ona yapacak bir şey yok. Biraz kilon ve giyim tarzın şahsi düşüncemdir.
00 YorumlaYüz hatlarından kaynaklı bence 29 30 yaşlarında gozukuyorsun bu arada
06 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 35 ı'm 40 sananlar var
- 1 yıl
İnsanlar abartıyor bana göre benimle yaşıt olduğunuzu düşünmezdim ben asla herkesin kafasında aynı tipteki kizlar aynı saç modelleri renkleri yuzhatlari oldugundan özellikle yeni nesil hepsi birbirine benziyor bence çok orijinal özgü bir yüzünüz var alismadiklari için siciyor olabilirler
Soran1 yılSakinleştirici bunu yapar mı cidden
Soran1 yılTeşekkürler uzun uzun emek verip yazmışsın çok sağol
1 yılYaa varya bir cvp vermedın he zayıflama ya devâm mı
04 Yorumla
Soran1 yılYok aynıyım
- 1 yıl
Aa hani diyete girmiştin sanki ben mi öyle hatorloyormm
Soran1 yılYok ilçlar kilo yapuı
- 1 yıl
Hmm ama kilo durmuyosun ki sen balık eti duruyor odaa gayet iyi duruyr
Gizli Üye(18-24)1 yılBuna güzel diyenin güzellik algısına tükürim bunu beğendi beğense açlıktan ağzı kokan dayılar beğenir
40 Yorumla
1 yılAbla çirkinsin bunu kabul et artık yıllardır kendini tatmin etmek için paylaşıp aynı soruyu sorma
10 Yorumla
1 yılRuhun çökmüş senin. Değilse vücudun normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGozlerindeki enerji ve canlilik abla. Bu yasta olupta boyle neşesini ve o yuzundeki cocuk gibi saf ve icten gelen , gercek olan, samimiyetsiz olmayan guluşu kaybetmeyen insan cok cok az.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyisin aslında. Belki de balık etli olman öyle hissettiriyor. Ama iyisin
00 Yorumla
1 yılOrta yaş diye tabir edilen,35 yaş için gayet normal görünüyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılYaşınızdan genç görünüyorsunuz. Sadece zihinsel olarak öyle görünmediğinizi görüyorum
00 Yorumla
1 yılAslında çok güzelsin bence. Mıncıklanmalık bence
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. gayet tatlısın fena giderin var olgun görünüm iyidir hem 😋
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGeçen yıl da aynı soruyu görmüştüm. Sorun görüntünde değil kafanda.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Biraz yanaklar kırmızı olsa daha genç gosterir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSorun gizli ama ortada fotoğrafın var! Gizli olmanın ne anlamı kaldı ki?
02 Yorumla- 1 yıl
Kişiyi bir isme/nicke bağlayamıyorsan o kişi hala gizlidir.
- 1 yıl
Sağ ol aydınlatıp cahilliğimi giderdiğin için minnettarım sana çokça şükranla
Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. cok güzelsin gencte gösteriyorsun aşkım. salla sen onları. ne bilirler onlar.
00 Yorumla
1 yılİyisin iyi emin ol hemde taş gibi bütün hormonlarım çalıştı şu an
02 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Pis pis gülüyor birde bak ya o gülüşün çok şey anlatıyor demedi deme bak 😉
1 yıl35 durmuyorsun ki nedir sıkıntı 28 anca derim ben sana
00 YorumlaYasından fazla durmuyosun ama daha genç durmak istiyorsan kg ver giyim değiş bitti
00 YorumlaTam 35 sin abla bide yüz gerdirme burun dolgusu ve dudak dolgusu yap fıstık gibi karı olursun
00 Yorumlaoha ben 35 zanetmedim daha genc gozukuyon zaten ama sac baska model kessin daha iyi
00 YorumlaSaç rengin bence. Daha canlı renkleri denedin mi hiç
00 Yorumla
1 yılSeni yaşlı gösteren bir şey yok bebeğim gayet hoşsun bencee
00 Yorumla
1 yılTravmaların.. hayatın ve ailenden getirdiklerin..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılKg olduğunu düşünüyorum resme bakınca biraz sıkılık gerekli
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılEğer olduğundan yaşlı görünüyorsan büyük ihtimal yeteri kadar bakım yapmıyorsundur
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Vücudun biraz sarkık spor yap bence gecenin zaten sadece vücudun öyle duruyor
00 Yorumlaİnstada bu influ kadın var ona aşırı benziyorsun o sandım
00 Yorumlabalık etlisin kilon var vücûdun su toplamis
salmışsın,
üzgünüm ama
gerçek bu00 YorumlaYaşlı mı 20liklere taş çıkartırsın güzellik 😏
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHanımefendi daha yaşlı durmuyorsunuz, ama çok amatörsünüz internet için
00 Yorumla
1 yılBir tık kil o bence ama yaşindan cok buyuk durduğunu dusunmuyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (275)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım