• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Beni olduğumdan, yani yaşımdan, daha yaşlı gösteren şey sizce nedir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
733
Yapay Zekaya Sor

kafayı yiyorum. yaş 35

Nedir Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
40 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Valeriyax
    Valeriyax Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 98%
    1 yıl

Yaşına göre gayet iyisin aslında 40 durmuyorsun neden böyle düşündün ama kilom olmasına rağmen yanakların fazla yok burun yanakların olmadığı için büyük kalmış biraz yanaklar şişerse daha estetik durur. Göz kenarların aşağıya dönük, kaşlarından yüzünü yukarı çekersen sorun kalmadığını göreceksin. Kaş ortasında hafif çizgi var sanırım. Birde saç kesiminden dolayı anlın büyük duruyor. Bunlar seni yaşlı gösteren şeyler değil sadece daha iyi gösterecek şeyler. Yaşına göre cildin temiz ve sıkı. Kim demişse garezi var.

0
    1 Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

@Valeriyax ESTETİK doktorusun galiba :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• whisperinterlude
    whisperinterlude Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Seninle tamamen dürüst ama yapıcı şekilde konuşayım, olur mu? Fotoğrafta kesinlikle yaşından çok daha büyük görünmüyorsun. Ancak "ben neden olduğumdan yaşlı görünüyorum?" diye düşünüyorsan, bu sorunun altında genellikle dış görünüşten çok ruh hali ve genel yorgunluk hissi yatıyor olabilir. Fotoğrafta birkaç detay üzerinden yorum yapabilirim (kişisel tercih ve ışıkla ilgili şeyler):

Işık çok sert ve doğrudan tepeye geliyor gibi. Bu tarz ışıklandırmalar yüzdeki gölgeleri artırır ve yüz hatlarını yorgun gösterir.
    Daha yumuşak, yandan gelen bir ışık kullanıldığında çok daha dinlenmiş ve doğal bir görünüm olur.
    Hafif ter veya parlama da cildi daha gergin ve yorgun gösterebilir.
    Birkaç damla nemlendirici veya matlaştırıcı etkili bir bakım ürünü bu görüntüyü dengeler.
    Rahat pijamalar çok tatlı ama turuncu tonlarının fazlalığı ve çizgili alt biraz çocuk-anne teması yaratıyor olabilir. Özellikle Snoopy baskısı tatlı ama “çocukla ilgileniyorum” gibi bir yorgunluk algısı da yaratabilir. (Bu kötü değil ama "daha yaşlı hissi" dediğin duyguya katkı yapıyor olabilir.)
    Saçın geride ve örgülü olması pratik ama yüzdeki ifadeyi biraz sertleştirebiliyor. Yüzün etrafına düşen birkaç ince tutam bile daha yumuşak bir ifade yaratır.

Belki sadece uzun bir günün ardından çekilmiş bir fotoğraf bu. Gözlerdeki hafif yorgunluk bile, insanın kendi kendine "Yaşlandım mı?" diye düşünmesine neden olabilir.

Tavsiyelerim (kişisel!!); Daha doğal ışıkta, hafif bir gülümsemeyle, saçını biraz yüzüne düşürerek bir selfie çek. O zaman bak bakalım “yaşlı görünüyorum” hissin aynı mı kalacak? 😊 Son olarak: 35 yaş, "yaşlı görünmekten korkulacak" bir yaş değil. 35, kendine daha çok yakışanı bulmaya başladığın yaş.

İstersen bu tarz bir fotoğrafı farklı ışık ve açılarla çekip yeniden paylaş, beraber değerlendirebiliriz. Derdin kendine bakmaksa, bu harika bir başlangıç. 🌿✨

1
    0 Yorumla
  • Hipnotix
    Hipnotix Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sadece üzerinde hayatın ağırlığı ve yüklediği ağır çalışma şartlarının basıklığı var diğer türlü biraz bakımla 25 gibi durursun brazda sporla şu an bile yaşından daha genç duruyorsun..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Birazcık düzenli yüz yogasıyla ve kardiyoyla çözülebilir gibi bir de evet kaş doğallığıyla yani sizde bir şey yok genel diyorum

çünkü açıklıyım yüz yogası burnu bile küçük gösterir kaş arası çizgiyi her türlü çizgiyi azaltır yüzü kaldırır saç masajı da öneririm

kardiyo kan dolaşımını hızlandırır güçlendirir yüze cilde kan gider dinçleştirir

yoga ise stresi azaltır esnetir hareketleri esnetir kolaylaştırır

yani herkes yapmalı bence

bunun herkese tavsiye ederim diye yazdım

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Görselde yaşını olduğundan büyük gösteren çok bariz bir detay yok ama, şöyle bir şey var: Ev rahatlığı, salaş pijamalar ve makyajsız bir yüz insanı olduğundan biraz daha yorgun ve olgun gösterebilir. O kadar takılma, ev ortamında doğal görünmek kadar güzel bir şey yok! Arada aynada kendini gülümserken izle, iç enerjin yüzüne yansır. 😊✨ Kendine olan güvenini sakın kaybetme, yaş konusuna da fazla kafayı takma; insanlar enerjinle ilgilenir, rakamla değil!

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

127

Cevap

208

Cevap

• inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Kilo
    Giyim
    Ve poz verme şeklin ve ayrıca yaşından fazla durmuyorsun

4
    4 Yorumla
    • Şeftalikırmızısı77
      Şeftalikırmızısı77
      1 yıl

Ona 25 sin diyecen onu bekliyor o. Yıllardır bu uygulamada hergün resim atıp yaşlı mıyım diyip duruyor.

Yorumla
    • Gingershot_100
      Gingershot_100
      1 yıl

@Şeftalikırmızısı77 zbzhhzhzhzhhzzhzhhz

Yorumla
    • Gingershot_100
      Gingershot_100
      1 yıl

Bana da yüzü, tanıdık geldi. Diyorum bu kadını nerden tanıyorum

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      1 yıl

@Şeftalikırmızısı77 haha aynen 👍😂 ben bile ezberledim artık defalarca yorum yapmışımdir , ama kimseye zararı olmayan bir bayan ben nasılım diye sorar sadece

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.

psikoloğa gitmeni öneriyorum.

29
    1 Yorumla
    • Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      1 yıl

bakım yap normal zaten

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ince kaş her zaman daha olgun kalin kas ise daha genc gosterir kaslarini inceltme bence kalın yao illa cok kalin olsun recep ivedik gibi ol demiyorum ama azicik daha kalinlastir sacini kivircik yapabilirsin orup de bunu yapabilirsin kivircik sac he rxaman daha kucuk gosterir sevimlilik katar bende de bu ikisi var ve 1 kere bozujcq yasimdan büyük durdum sonra heo dikkat ettim kendimle oynamadım bu sefer d eresit misin diye soruyorlar cildin zaten güzel cok makyaj yaoma yapacaksan vlbile ckean girl makyaji gibi dogal makyajlar yap duzenli spir yap fazlaliklarindan kurtul cildine de iyi gekir spor daha genc gosterir giyim tarzini değiştirebilirsin biraz daha sade ve her yasin giyebilecegi trend seyleri giymek vucut sekline gore giyinmek cok onemli ama bence bunlara gerek kalmadan bile yasindan kuvuk duruyorsun max 27 derdim sana ama senin acindan bakinca da icini rahatlatmak icin burkac tavsiye verim dedim bu ne bis yapiyir yaski duruyorum iste tavsiye ver dersen diye de anlatim dedim ama fikrimce gerçekten yasindan kucuk duruyorsun bil ama inanmazsan da içini rahatlatsin diye yazdım bir seyler bunlari da uygularsan hrrhald3 yasit gorunuruz abla😅

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sen evde yatıp kalkıp bu soruyu soruyorsun kocanın da başında saç kalmamış çalışmaktan. Sen işsiz olduğun için takmışsın gençliğe. Bir işe gir çalışta yorul asıl yaşlanmayı o zaman göreceksin gerçi bunları kafaya takacak zamanda kalmaz o zaman. Boş boş evde şort ile bu soruları sorma artık bıktık görmekten

14
    1 Yorumla
    • Gingershot_100
      Gingershot_100
      1 yıl

Xjxjjxjxjxjjxjd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bu kız evli değil. Evli ve çocuk yapmamış çiftler de kadınlar gençleşiyor. Çünkü her şey optimum da geceleri sarıldığı bir ayıcğı var ve kalbi var atıyor içinde... düzenli cinsel ilişkisi düzenli duygusal ilişkisi var... Çocukta gençleştiriyor ama bakımı yıpratıyor biyolojik olarak çocuk doğurmak kadınları gençleştiriyor aslında ama bakım işi çok zor. Kafanız az bir şey çalışıyorsa erkenden evlenin kızlar... Erkekler için de tavsiyem çok kasmayın evlenseniz de evlenmeseniz de hayatınız bir kadın kadar değişmiyicek gene 😅😄 (Olm evlenmeyin mq pipetle kanınızı içtiklerinden gençelşiyor evli kadınlar)

0
    4 Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

Doğru. Doğum yapmak kadını yaşlandırıyor. Ama ilk doğumda kendini toparlaması mümkün karnı elastik olarak yerine oturuyor tabii kilo vermesi lazım. İkinci doğumda hafif bozulmalar başlıyor karında üçten sonra bir daha toparlanmıyor karın germeyle eski haline kavuşurlar ama bunu neden sana anlattım bilmiyorum 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Canın çocuk yapmak istiyordur yani. Paylaşmak istemişsindir 🤪

Yorumla
    • Valeriyax
      Valeriyax
      1 yıl

Hayır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Şakadan da hiç anlamıyorsun 😪 takılıyım dedim içine sıçtın sağol. Karanlık geceler sana 🖤✒️

Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Zaten 35 gosteriyorsun. Daha büyük durmuyorsun. Cologen kullanabilirsin, botoks yaptirabilirsin, spora başlayıp, kas çalışabilirsin. Yag yakıp, kaslanmak gençlestirir. Saç rengini degistieebilirsin, marjinal yapabilirsin. Giyimini daha genç usulü yapabilirsin... Bla bla işte

2
    0 Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yaş 35 ve yaşlı göründüğünü mü düşünüyorsun , bence bu durumu aynaya çok baktığın için yaşıyorsun , bu görüntüde 27 28 yaşlarında berrak ten rengiyle etkileyici , teninin dokusu yüzünün güzelliği ile tazecik, kıvırana bacağını daha da dolgunlaşan baldırlarıyla kışkırtıcı , harika narin yumuşacık memeleriyle baştan çıkarıcı teninin naif dokusuyla sevilmeye doyulmaz tazecik ve muhteşem bir güzelliksin 🌹💗

1
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

26 yaşım da gibi kaldım beyazlama var saç da birazcık çene altı az o kadar oda azıcık nesqıik çok tüketiyorum ve çok sevgili yapmıyorum on dan mı genç kaldım acaba 🙄

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

yüzünde kilo yok ama kolajen hasarından kaynaklı gevşeme var bariz belli bu. bu yüzden daha genç görüneceğin yerde tam genç görünemiyorsun. egzersizi düzgün yapman ve vücudundaki tuz kaybının önüne geçmen de gerek. ayrıca gıda takviyelerinden retinol formunda a vitamini eksikken çinko ve d vitamini alsan bile kolajen üretimi sekteye ugruyor egzersizden beklenen etki görülemiyor, balık burcu burçtaşın olarak yazıyorum.

1
    2 Yorumla
    • Elmašekeri_102
      Elmašekeri_102
      1 yıl

👍🏻👍🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Elmašekeri_102 bişey mi soracaktın?

Yorumla
  • sebepsizea
    sebepsizea Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı.

Yaşından fazla göstermiyorsun. Kendi kendine takıntı yapma bence. Daha genç göstermek istiyorsan, spor yapabilirsin. Fazla kilo her zaman yaşından büyük göstermene sebep olur.

4
    0 Yorumla
  • VeronicaESP
    VeronicaESP Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Açıkçası bir bayan olarak ben kilolu olduğunu düşünmüyorum tatlım herkes sıfır beden olmak zorunda değil ayrıca balık etli kadınlar dönemimizde daha göze alıcı geliyor ki kilonda yok gayet alımlısın. Fakat yüzüne fazla fondöten sürmemelisin

1
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.

Anlamadığım şey gizli profil ama resim paylaşıyorsun ne iş?

Yaş konusuna gelince Allah öyle yaratmış isyan edip kafayı yemek te iyi bir şey deyil. Haline şükür edip memnun olman lazım

2
    4 Yorumla
    • gbjnn
      gbjnn
      1 yıl

Valla ya bu dünyada sağlık sorunu ile mücadele edip çaresi bulamayan, küçük bedenleri ile kanser ile savaşan insanlar var, benim kardeşim de hasta bu kadın kadar hastalığını dert ettiğini görmedim.

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      1 yıl

Çok haklısın dediyine katılıyorum, senin kardeşin de dahil olmak üzere tüm hasta insanlara Allah şifa versin umarım sağlığına kavuşur 🤲

Yorumla
    • gbjnn
      gbjnn
      1 yıl

İnşaallah teşekkürler 🙏🏻

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      1 yıl

Rica ederim efenim hayırlı gecelerin olsun inşallah 🤲

Yorumla
  • ceminc
    ceminc Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bazı insanlar çok takık oluyor herşeyi herkezi çok takıyor kafasına düşünüyor hayatı yaşamak yerine o yüzden de insan çabuk çöküyor aslında bu senin elinde takma hiç bir şeyi önemseme kendini düşün mutlu ol

0
    0 Yorumla
  • MacununLeilasi
    MacununLeilasi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    1 yıl

Kilo vermelisin koyu sac rengi insani oldugundan buyuk gosterir sac rengini acik bir renge boyayabilirsin ayrica yasli degil sadce bakimsizsin cildin cok yagli gorunuyor cilt bakimi yapmani oneririm kaslarini da bir tik kalinlastirabilirsin ince kaslarda kadini yasindan buyuk gosterir

1
    1 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Tam tersi açık renk yaşlı gösterir sarı saç 10 yaş ileri atıyor

Yorumla
  • nemünoseboo
    nemünoseboo Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

alnından yukarıya doğru gerilme estetiği yapılması gerekli balim, gozler ve bakışlar seni büyük gösteriyor. cildin zaten bebek gibi

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Belki de ben de ne olduğunu bulamıyorum çok üzülüyorum

Yorumla
    • nemünoseboo
      nemünoseboo
      1 yıl

Askim yasli durmuyosun cildin çok güzel sadece bir yerler yerinde değil gibi, o da gerilmeyle hallolur düşünme bunu çok güzelsin ya 💞

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim😘💕 çok sağol 🥰🥰

Yorumla
    • nemünoseboo
      nemünoseboo
      1 yıl

🖤🖤

Yorumla
  • Luna44
    Luna44 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Kilonuz olabilir sporla ugrasabilirsin spor yuzu bile otutturur ama gerek bile yok yasiniza gore gayet iyisiniz yuzunuz de cok parlak cok tatlı

1
    0 Yorumla
  • İstanbulllu3441
    İstanbulllu3441 Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.

Gayet hoş ve güzelsin fiziğinle gülüşünle hiç 35 göstermiyorsun. Yüzünden gülücükler eksik olmasın 😉

1
    0 Yorumla
  • KaanRahul
    KaanRahul Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 93%
    1 yıl

Soruya fotoğrafını koymuş, hesabı anonim yapmış hahahaha 😅 psikoloğa görün. Kendinle barışık olmayı öğren. Görünümün de gayet normal

1
    0 Yorumla
  • Anhur
    Anhur Takip Et
    Xper 7 Yaş: 109 , eic 101%
    1 yıl

Yaşından daha yaşlı görünmüyorsun. Sadece biraz bakım yapabilirsin ama doğallık her zaman başka. Gayet iyisin

0
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    1 yıl

Sevmek sevilmek insanı güzelleştirir bu fotoyu yıllardır görüyorum burada yakında buradan huzurevine transfer olursun

0
    0 Yorumla
  • Kırmızısapkalıkiz344
    Kırmızısapkalıkiz344 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 49%
    1 yıl

Yani görsele göre 29 falan derim en fazla yaşa bu kadar takılma kaç hissettiğin ruh yaşın önemli yaşam enerjinin önemli yaşamaya bak

0
    0 Yorumla
  • pleiionex
    pleiionex Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 101%
    1 yıl

Lütfen iyiliğin için psikoloğa git o zaman seversin kendini belki hep aynı soru kendinle derdin nedir rahat bırak kendini

0
    0 Yorumla
  • blacklines
    blacklines Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bir ara sadece trollüyorsun sandım ama sadece trollük değil seninki psikolojik sorun, kendiliğinden geçmez bu destek falan al

0
    0 Yorumla
  • Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yaşını gösteriyorsun zaten

Daha genç görünmek için daha sıkı giyinebilirsin ve spor yapabilirsin

Biraz makyaj da etki eder

0
    0 Yorumla
  • Seversin_diye
    Seversin_diye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

30-35 arası duruyorsun zaten ama daha genç gözükmek istiyorsan giyim tarzı+spor yapmak ve bakım yapabilirsin..

0
    0 Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Gizli sormasan da engellesem her gün siteye giriyorum bir şekilde denk geliyorsun görmek istemiyorum artık. Psikoloğa git burası çözmez seni

0
    1 Yorumla
    • gbjnn
      gbjnn
      1 yıl

Bence ilgi istiyor ona aaa olur mu sen 18 yaşında görünüyorsun dememizi bekliyor bundan mutluluk duyuyor.

Yorumla
  • truffade
    truffade Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 50%
    1 yıl

Fotodaki sen isen iyisin bakımlı ve güzel görünüyorsun
    Kafaya takma başka şeyleri
    Ve yağlı şeyler yeme

0
    0 Yorumla
  • tutkidogru
    tutkidogru Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.

Biraz kilon var. Muhtemelen sağlıksız bekleniyorsun, bir diyetisyene gitmende fayda var. Psikoloğa da gitmeni öneririm çünkü çok takıntılısın

0
    0 Yorumla
  • bunetantuni
    bunetantuni Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 101%
    1 yıl

Tipin Allah vergisi tabi ona yapacak bir şey yok. Biraz kilon ve giyim tarzın şahsi düşüncemdir.

0
    0 Yorumla
  • parçaçı10
    parçaçı10 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 66%
    1 yıl

Yüz hatlarından kaynaklı bence 29 30 yaşlarında gozukuyorsun bu arada

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim 35 ı'm 40 sananlar var

Yorumla
    • parçaçı10
      parçaçı10
      1 yıl

İnsanlar abartıyor bana göre benimle yaşıt olduğunuzu düşünmezdim ben asla herkesin kafasında aynı tipteki kizlar aynı saç modelleri renkleri yuzhatlari oldugundan özellikle yeni nesil hepsi birbirine benziyor bence çok orijinal özgü bir yüzünüz var alismadiklari için siciyor olabilirler

Yorumla
    • parçaçı10
      parçaçı10
      1 yıl

Birde sanırım sakinlestirici vs kullanıyorsun gozhatlarindan belli oluyor mutsuz gibisin gülümsemeye calissanda enerjin düşüyor bundan da kaynaklı olabilir gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sakinleştirici bunu yapar mı cidden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkürler uzun uzun emek verip yazmışsın çok sağol

Yorumla
    • parçaçı10
      parçaçı10
      1 yıl

Ne demek iyi bı dinleyici olduğumu düşünüyorum keyifte alıyorum bu durumdan. Ya esasen bir nevi uyuşturucu gibi sakinlestiriciler. Ama çokta bir skntin yok gibi ya ne dersin bence alımlı ve güzel bir yüze sahipsin. Çokta dert edinmemek lazım bunu

Yorumla
  • NükleerBaşlıklıAdam
    NükleerBaşlıklıAdam Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Yaa varya bir cvp vermedın he zayıflama ya devâm mı

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok aynıyım

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      1 yıl

Aa hani diyete girmiştin sanki ben mi öyle hatorloyormm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok ilçlar kilo yapuı

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      1 yıl

Hmm ama kilo durmuyosun ki sen balık eti duruyor odaa gayet iyi duruyr

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Buna güzel diyenin güzellik algısına tükürim bunu beğendi beğense açlıktan ağzı kokan dayılar beğenir

4
    0 Yorumla
  • HardBDSM06
    HardBDSM06 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Abla çirkinsin bunu kabul et artık yıllardır kendini tatmin etmek için paylaşıp aynı soruyu sorma

1
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Ruhun çökmüş senin. Değilse vücudun normal.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Gozlerindeki enerji ve canlilik abla. Bu yasta olupta boyle neşesini ve o yuzundeki cocuk gibi saf ve icten gelen , gercek olan, samimiyetsiz olmayan guluşu kaybetmeyen insan cok cok az.

0
    0 Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

İyisin aslında. Belki de balık etli olman öyle hissettiriyor. Ama iyisin

0
    0 Yorumla
  • PoyrazÇetin
    PoyrazÇetin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Orta yaş diye tabir edilen,35 yaş için gayet normal görünüyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.

Yaşınızdan genç görünüyorsunuz. Sadece zihinsel olarak öyle görünmediğinizi görüyorum

0
    0 Yorumla
  • 52Dibekgötlü52
    52Dibekgötlü52 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Aslında çok güzelsin bence. Mıncıklanmalık bence

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

gayet tatlısın fena giderin var olgun görünüm iyidir hem 😋

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Geçen yıl da aynı soruyu görmüştüm. Sorun görüntünde değil kafanda.

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.

Biraz yanaklar kırmızı olsa daha genç gosterir

0
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Sorun gizli ama ortada fotoğrafın var! Gizli olmanın ne anlamı kaldı ki?

0
    2 Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Kişiyi bir isme/nicke bağlayamıyorsan o kişi hala gizlidir.

Yorumla
    • Benimolsadecebenim
      Benimolsadecebenim
      1 yıl

Sağ ol aydınlatıp cahilliğimi giderdiğin için minnettarım sana çokça şükranla

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı.

cok güzelsin gencte gösteriyorsun aşkım. salla sen onları. ne bilirler onlar.

0
    0 Yorumla
  • payiz_demsall1373
    payiz_demsall1373 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

İyisin iyi emin ol hemde taş gibi bütün hormonlarım çalıştı şu an

0
    2 Yorumla
    • nisanur675
      nisanur675
      1 yıl

🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • payiz_demsall1373
      payiz_demsall1373
      1 yıl

Pis pis gülüyor birde bak ya o gülüşün çok şey anlatıyor demedi deme bak 😉

Yorumla
  • kenpachilerden
    kenpachilerden Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

35 durmuyorsun ki nedir sıkıntı 28 anca derim ben sana

0
    0 Yorumla
  • Ssekrw
    Ssekrw Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Yasından fazla durmuyosun ama daha genç durmak istiyorsan kg ver giyim değiş bitti

0
    0 Yorumla
  • dies_4
    dies_4 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Tam 35 sin abla bide yüz gerdirme burun dolgusu ve dudak dolgusu yap fıstık gibi karı olursun

0
    0 Yorumla
  • Abdjkdnnd
    Abdjkdnnd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 94%
    1 yıl

oha ben 35 zanetmedim daha genc gozukuyon zaten ama sac baska model kessin daha iyi

0
    0 Yorumla
  • themkt
    themkt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Saç rengin bence. Daha canlı renkleri denedin mi hiç

0
    0 Yorumla
  • bildiginbekarim
    bildiginbekarim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Seni yaşlı gösteren bir şey yok bebeğim gayet hoşsun bencee

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Travmaların.. hayatın ve ailenden getirdiklerin..

0
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.

Kg olduğunu düşünüyorum resme bakınca biraz sıkılık gerekli

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.

Eğer olduğundan yaşlı görünüyorsan büyük ihtimal yeteri kadar bakım yapmıyorsundur

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Vücudun biraz sarkık spor yap bence gecenin zaten sadece vücudun öyle duruyor

0
    0 Yorumla
  • Sedalı008
    Sedalı008 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 95%
    1 yıl

İnstada bu influ kadın var ona aşırı benziyorsun o sandım

0
    0 Yorumla
  • OCanoglu
    OCanoglu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

balık etlisin kilon var vücûdun su toplamis
    salmışsın,
    üzgünüm ama
    gerçek bu

0
    0 Yorumla
  • Japon33
    Japon33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 69%
    1 yıl

Yaşlı mı 20liklere taş çıkartırsın güzellik 😏

0
    0 Yorumla
  • Pipetpipet
    Pipetpipet Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Hanımefendi daha yaşlı durmuyorsunuz, ama çok amatörsünüz internet için

0
    0 Yorumla
  • imkansiz53
    imkansiz53 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 44%
    1 yıl

Bir tık kil o bence ama yaşindan cok buyuk durduğunu dusunmuyorum

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (275)
Devamını Gör(320)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Beni olduğumdan, yani yaşımdan, daha yaşlı gösteren şey sizce nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Beni olduğumdan, yani yaşımdan, daha yaşlı gösteren şey sizce nedir? 29 cevap verildi
NNe zaman sorsam yaşlı diyorsunuz bana evet genç değilim ama yaşlı da değilim bence beni yaşlı... 26 cevap verildi
Yaşıma göre da yaşlı duruyorum basıl gençleşirim? 10 cevap verildi
27 yaşındayım sizce yaşımı gösteriyor muyum kaç gibi duruyorum ya bir şey söyleyin yaşlandığımı... 32 cevap verildi
Eskisi gibi tılsımlı gelmiyor her şey bana Sizce yaşla mı alakalı zamanla mi? 8 cevap verildi
Olduğumdan yaşlı gösteriyorum? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨