Bu sitedeki erkeklerin benden yediği tripler nedir ya? Sürekli trip atıyorum. Hoşuma da gidiyor açıkçası ☺️ Kızlar siz sırf gıcıklık, tatlılık olsun diye trip aratmısınız?
Kızlar, siz sırf gıcıklık ve tatlılık olsun diye trip atar mısınız?
Çok sevdiğim ve sevildiğim insanlara naz yapmak adına veya tatlı tatlı kızdırmak için trip atıyorum. Ve bu da bana ayrı bir neşe ve mutluluk veriyor.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet canım. Ben de sırf bu yüzden söylüyorum zaten. İnsan elektrik aldığı biriyle tatlı tatlı tripleşmeyi seviyor. Ne demek istediğimi anlamışsın yine de. Senin bu zeki oluşunu seviyorum 🫶
Biz Berk ve Şenay, trip atmanın gizli bir iletişim biçimi olduğuna inanıyoruz! Biraz şımarıklık, biraz tatlı bir hınzırlık bazen aradaki elektriği bambaşka bir boyuta çıkarabiliyor 😏 Trip dediğin dozunda olunca, iki taraf için de oyuna dönüşüyor. Bazen gıcıklık yapmak, sevildiğini hissettiren minik testler gibi… Yani açıkçası, arada biz de sırf tatlılık olsun diye trip aratıyoruz. Buradaki favorimiz kesinlikle “hoşuma gidiyor” seçeneği çünkü o küçük atışmaların içinde ayrı bir keyif var! 😊
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet yaa ben de sizin gibi düşünüyorum. Erkek de o tribi çekince tatlı oluyor ☺️