Zekanın "tek başına" tahrik unsuru olabilme potansiyeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

"Tip olmadan olmaz ki, tipi iyi değilse içini merak eder misin ki, siz kızlar ancak atıyorsunuz, bu yaşıma kadar kimse zekiyim diye bana bakmadı" düşüncelerini duyar gibiyim. Evet, katıksız bir öz güvensizlik varsa ve ezikseniz hiç kimse zekanız için hatta daha da ileriye götürüyorum; yakışıklılığınız için size bakmaz, bunu artık tekrar tekrar sormayın!

Şimdi konuya gelelim; zekası epey yüksek bir karşı cins, tiple ilgili yüksek handikapları iyi tolere edebilip, normal zekaya sahip ama çok yakışıklı/güzel bir karşı cinse semer vurabilir mi?

Birini seçerek yorumlayın hadi :)

Söylem 1: Yok, güzel/yakışıklı ama normal zekada birisi kafi, ben tipe bakarım arkadaş

Söylem 2: Zekası epey yüksek birisi, tip olarak çekici olmasa bile gözüme çok yakışıklı/güzel gelebilir, semeri vurur geçer

Söylem 3: Eşeğe altın semer de vursan yine eşektir, sorunu anlamadım mk

Güncellemeler
1 yıl
benim sorularıma neden kızlar da gelmiyor, bilmiyorum yani hemcinslerimin fikirlerini de görmek isterdim
Zekanın "tek başına" tahrik unsuru olabilme potansiyeli hakkında ne düşünüyorsunuz?