Keşke söyleyebilseydim pişmanlığı paha biçilemez bence..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keşke söyleyebilseydim pişmanlığı paha biçilemez bence..

Bir yaşımda oldu ama tam hatırlamıyorum hangi yaşım olduğunu. Keşke dememek için yapılmaz denileni dahi zorluyorum. Haklıyım ama özür diliyorum mesela. Ne düşünüldüğü umrumda değil açıkçası. Keşke dememek için..
Hocam sevdiğim kadına 3 albüm yaptım (müzik albümü) tüm zamanların hiç bir erkeğin bir kıza yapamayacağı bir hediye tasarladım teslim edemedim söyler misin bana sence söylemek veya söylememek mi acıtır asla bunları yaptıktan sonra olmaması acıtır NOKTA...
Söylememek, çünkü hep içimde ukte kalır
Bazen insanların içinde o “keşke söyleseydim” pişmanlığı var ya… O gerçekten kemirir insanı. Çünkü bir şey yaptıysan telafisi, özrü, açıklaması olur ama yapmadıysan hayatta neyi, kimi, hangi duyguyu kaybettiğini bilemezsin. O yüzden bence bir şeyi söyleyip pişman olmak daha hafif. İçinde kalmasın, içini dök, risk al. Sonradan “ya keşke o an konuşsaydım” diye üzülmek raflarda tozlanmaktan daha beter bir duygu. 🫶
Cevap
6Cevap
2side can acitiyor. Cunku genelde hep 2 ucu zararli degnek oluyor secimler. Ancak keske soylemeseydim diyenlerden degiim. Cunku keske bir kotulugun eseridir. Ve ben ozunde kotu biri degilim. Bu herkes icin yeterli olmali.
Her ikisini de yaşayan biriyim. Yine bir alıntı klasiği yapmışsınız. Size has :)
Karşındaki insana ne kadar değer verdiğine ve ne kadar merhametli, vicdanlı olduğuna bağlı bu acı eşiği...
Söylemeyip de pişman olacağıma söyleyip pişman olmak daha mantıklı geliyor
İkisi de acıtmaz ki. 😂
Bir şey söyleyip keşke söylemeseydim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?