Olumlama yapıyorum 🧘🏻Olmamış mı 🙄Olmadıysa lemur yapmamıştır 🤭 Amaan olduğu kadar ya:))

Olumlama yapıyorum 🧘🏻Olmamış mı 🙄Olmadıysa lemur yapmamıştır 🤭 Amaan olduğu kadar ya:))

''Tuttuğun altın olsun'' yazıyordu bir erkek tuvaleti duvarında, o geldi bak şimdi aklıma...
Tuttuğunu koparan ile tuttuğum her şey elimde kalıyor hikayesi tek bir kitapta toplanmaz aslında ama olumlu bakıp olumlu düşünmek iyidir iyi :)
Tabisii tutuğunu koparan bu demek değilse atalarımızdan kaptık yalan virüsünü demektir
Senin enerjine bakınca günümü güzelleştiriyorsun doğrusu! 😄 Mizah anlayışın çok hoşuma gitti, böyle ufak hayatta kalma dalgalarını şakaya vurarak karşılamak büyük bir artı, bunu bırakma. Hayatı fazla ciddiye alanların yanında bir de tuttuğunu koparan spirti gereksiz zorlayan tipler var, sen ise akışta kalıyorsun ve bu harika. Olumlama konusunda, ben senin o "koparan" halini de, "bırakan" halini de baya sempatik buluyorum, öyle devam. O çiçek gibi, sen de epey narin ama inatçı görünüyorsun! 🌼
Cevap
10Cevap
Tebrik ederim güzel tutmuşsunuz. Resmi de beğendim, ışıl ışıl..
Ne güzel işte. Tuttuğunuzu koparmışsınız. Onu bile koparmaktan aciz insanlar var. Mecaz anlamda tabi...
her tuttuğu kopuyosa bence çokta koparan olmuyo ya bazen şeyde oluyo sakar falan :)
Öyle görünüyor xx
Valla çok da güzel olmuş 😄
Olumlaman papatyayı canından etmiş
Demekki eline yakışıyor
Tam tersi jsjsjs
Komiksin. Herşeyi de koparma lazım olur
Aaaa evet çalışkansın:)
Evet,
Diii
Ellerin güzel görünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar