Belki de ben bugün ilk defa her şeyin sonundayım. Gene bir yığın günler geçip gidecek ve ben kendime, işte bugün ilk defa her şeyin sonundayım mı diyeceğim? Korkuyorum. Korkuyorum. Korkuyorum.

Belki de ben bugün ilk defa her şeyin sonundayım. Gene bir yığın günler geçip gidecek ve ben kendime, işte bugün ilk defa her şeyin sonundayım mı diyeceğim? Korkuyorum. Korkuyorum. Korkuyorum.

Hayır aslında ben ne yapacağımı biliyorum ama bazı şeyleri yapmaya cesaretim yok ya da acaba bir umut? düzelir mi diye bekliyorum öyle.
Bence ne olursa olsun olumlu düşün. bugünler de gelip geçecektir illa ki. sevdiklerini çocuklarını düşün sevdiklerini düşünmek güç veriyor insana çünkü yani illa ki düşünüyorsundur ama tavsiye vermek istedim 🙏
İnşallah barış cok istiyorum
İnşallah iyi dileklerim seninle her zaman 🌸🙏
Uzun zamandır sorunu görmüyordum ya da denk gelmiyordum. Sitede bana yardım edenlerden birisi de hatta en çok yardım edenlerden birisi de sensin. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya. Sen de kendine mi yardımcı olamıyorsun.
Bazen çok sinirlendiğim zaman belki de kıskandığım zaman ne yapacağımı bilemediğim anlar oluyor. Gözüm görmüyor bir şeyi. Kulaklarım duymuyor. Ellerim hissetmiyor. Ağzımdan çıkan kelimeleri ve parmaklarımın ne yazdığını ben bile bilmiyorum. Sakin ol iyi düşünüp öyle karar vermek lazım her şeye. Burası için demiyorum genel olarak hayat için. Yaşanmışlıklar ve yaşanacaklar için.
Hayat zorluyor bazen ve ben ne yapacağımı bilmiyorum şu an durup izliyorum.. teşekkür ederim sağol
Bir şeylerin sonuna gelindiyse demek ki yeni bir şeyler de başlıyordur.
Bu yüzden olaylara nereden bakacağını seçmek senin elinde oluyor.
Sonlar, vedalar yaşanır. Asla hoş bir durum değil bu ama her zaman hayatımızda olacak.
İnsan aslında o kadar yalnız bir canlı ki, ailen olsun, arkadaşların olsun, sevdiğin olsun, çocukların olsun zamanı gelince herkes kendi çizgisinde ilerliyor bazen isteyerek bazen istemeyerek gidiyor. ve sen gece yatağa girip o yastığa başını yine tek başına koyuyorsun.
Senin cümlen, yaşadığın kafa karışıklığını ve kaygını öyle içten anlatmış ki; hissedilen o içsel karmaşa neredeyse burada bile yankılanıyor. Bazen insan gerçekten öyle bir kilitleniyor ki ne yana döneceğini şaşırıyor 🚥. Ama bak, hayat bir gün değil; arada kaybolmak, ne yapacağını bilememek bile insanın yolculuğunun bir parçası. Korkmana gerek yok, her şeyin sonu sandığın yer bazen yepyeni bir başlangıç oluyor. O masa başında düşündüğün kadar yalnız değilsin 🌿. Şu an hissettiklerin geçici. İstersen kendi ritmini tekrar bulabilirsin.
Cevap
19Cevap
Hayatımın büyük bir kısmı öyle geçiyor
Ağlamak biriken negatif enerjinin boşalması adına iyidir. Her zaman gülemeyiz ama biriken tüm olumsuz enerjiyi tek kalemde yok edebiliriz. Bir şeyleri değiştirebildiğimiz kadar değiştiremeyiz de önüne çıkan engeller aşılır düzeydeyse yeni bir sen ile mücadeleye başla derim.
İnsanın ne yapacağını bilemediği anın şiddeti , o ana kadar verilen mücadelenin ve hayat temposunun yoğunluğuyla doğru orantılıdır. Bu anı hayatı boyunca hiç yaşamamış olan yoktur. O an geldiğinde dikkat edin değişim çok yakınınıza kadar gelmiştir.
Biraz sakin kal ve odak noktası o problemden uzaklaştırmaya çalış. Kendini başka şeylerle oyala. Bütün sorunlar elbet geçer gider. Önemli olan senin psikolojin ve sonunda da ailen. Eğer çok daha sıkıntıdaysan eski bir dost olarak yardımcı olmaya çalışabilirim.
Eski dost kimsin
Kim olduğumu bilmeni istesem zaten gizliden yazmamki
Haklısın
E nasıl oldun inci hanım sorunu cozebildin mi
Bu öyle çözüme kavuşacak bir hal değil
Ayrılık mi
Gönül meseleleri değil
Ailesel bir problem mi
Çok özele girmesek
Peki inci hanım yardımcı olmak isterdim belli farklı bir açıdan bakmanı sağlayabilirdim. Umarım sağlık ve çocuklarla ilgili birsey de değildir.
Saglik sorunun mu var? Elimiz den ne gelir senin icin? Aile sorunlarimi var?
Teşekkür ederim sağolasin🌸
Sende cok sagol ❤️ insallah tüm dertlerin hal olur
Evet.. Bazen ne yapacağımı bilemediğim anlarda sadece içimden keşke biri yol gösterse diyorum.
Kafalar karışık.
Çoğu zaman yaşarım yanı hissi. Kararsızlık mı çaresizlik mi adını koyamadığım.
akışınaa bırakk düzelir kendiliğinden incoğ hanım
Oluyor öyle bazen. Sonrasında da daha güzel şeyler oluyor ama
Oluyor. Hiç bir şey yapmadan akışına bırakıyorum hayatı
Evet bazen öylece kalıyorum bu hayat telaşında.. Bende durup dinlemiyorum sessizce..
Oluyor insanız en nihayetinde. Ama geçiyor ve geçecek
Bazen bazı insanlara nasil davranıcağımı şaşırıyorum.
Bazen bilmeden yapamadığım bir şey aklımın ucundan bile geçmezdi, sessizlik hakim olur..
Her an oluyor boşuna yaşıyor gibi hissediyorum arada
Hayır ama bazen aklımdan çıkıyor "ne yapacaktım ya ben" diyorum
Bazen oluyor , kaderde ne varsa onu yaşıyoruz. Sabret, şükret, dua et..
demeyeceksin, daha zor günler geceler de olacak. pes etmeyeceksin
Evet çok karmaşığım kafamda bir şey dönüp duruyor sürekli ne yapacağıma karar veremiyorum asla
Ben nerde ne yapacağımı hiç bir zaman bilmiyorum😐
Allah o durumlara bizleri düşürmesin, olmuyor
Nadiren
Olur sakin kal ve anda kal.
Olur ama her şey senin denetiminde gelişir
Yıllar yıllar önce olmuştu...
Öyle çaresiz kaldığım oluyo
Bazen oluyor öyle şeyler.
Böyle bir an hiç olmadı.
Olmaz olur mu oluyor
Neden korkun
Durumlar iyi değil sayın gizli
Sayın incitanesi iyi olmayan şeyler hayırlı değildir
Bilmiyorum her şerde vardir bir hayır
Önünde sonunda bir silsile içerisindeyiz dimi kader, kaza gibi bir durum söz konusu manevi olarak buna da Eyvallah dedik sabırla payemize düşecek hayırlı olan nasip olcak, bilemem karakter olarak gücün kuvvetin nedir ama kimseye kaldıramayacağı yük yüklemmez
Öyle tabi teşekkür ederim
Rabbim her durumda Hızır A. S mı yoldaş etsin sana her ne müşgülün varsa bereketli olan payene kolay ve zahmetsiz olarak sana ulaşsın...
Amin cümlemizin sagolasin
Sen sağol her daim berekette olasın
Arada oluyor sessiz kalıyorum
Evet yaa
Evet oluyor
Her zaman
evet...
Olur kısa süreli
Çoookk
Evet şu an tamda böyle bir andayım
Oluyor arada
Çook o zmn da her zamanki saçmalıyorum