Benim birkaç aydır hissettiğim bir şey bu. Aslında sıkıntı değil ama normal de değil ben en az 30 yaş altı insanlarla konuşmayı sevmiyorum. En ideal yaş bana göre 40-45 . Yani elimde değil. Kendimi de genç hissetmiyorum. Yaşıtlarımın amca dediklerini ben çekici buluyorum. Tabiki bakımlı eli yüzü düzgün olan adamlardan bahsediyorum. Bilmiyorum heves midir ama takılı kaldım bunda. Benim gibi olan varsa yoruma gelsin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılGenç ve güzel bir kızsın, enerjiksin, hayat dolusun. Hayallerin var, umutların var. Huzur ve refah dolu bir hayat istiyorsun. Ülkemiz şartları söz konusu olduğu zaman bu hayatı sana sağlama ihtimali en yüksek olan kesim 30 yaş üstü erkekler tabi ki... Sorunun detay kısmına gelirsek fiziksel görünüm de bir o kadar önemli senin için.
Güzel bir kızsın. Allah sahibine bağışlasın. Temiz bir yüzün var. Temiz bir geçmişe sahip olduğuna inanıyorum. İnşallah sana iyi bir gelecek sunacak erkeği bulursun demiyorum. Aradığın o kişi seni eliyle koymuş gibi bulsun inşallah diyorum. Bahtın açık, şansın bol olsun.
22 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim ama geçmişim kirli olmuşsa bile buna sünger çekip kendime temiz bir sayfa açmış da olabilirim dimi 🍫
- 1 yıl
@eysnn Elbette öyle. Hiç kimseyi yargılamak doğru değil. Herkes kendine temiz bir sayfa açabilir ama kadına kaynakları sunacak varlıklı bir erkeğin güvenini kazanabilir mi o konuda bir papatya falı açamayız. Çünkü prime erkekler için uzun dönemli ilişki ve evlilikte kadının CV'si çok önemli...
En İyi Cevaplar
Haklılık payın olsa da, emin ol cahil ve aptal insan her yaşta öyledir. Mesela benim arkadaş çevrem çok kaliteli insanlardan oluşur. İyi meslekleri vardır. Sanatçı, hukukçu, sağlık personeli, eğitimci ve aynı zamanda entellektüel birikimi olan insanlar. Ama bunlar halkımızda sadece küçük bir azınlık maalesef. Mesela oturduğum yazlık sitedeki bir toplantıya katıldım ve lüks villa sahibi 40-60 yaş arası insanların ne kadar kaba, cahil ve kötü olduklarını görsen şaşar kalırdın. Evet, haklısın yeni nesil çok cahil ve bizim jenerasyon yani şimdi 40-50 yaş grubunda olan insanlar 20 yaşındayken, şimdiki 20 yaşlarındaki gençlerden pek çok konuda ileriydik bu da bir gerçek ama, şimdiki gençler arasında da az da olsa aklı başında pırıl pırıl gençler de var. Yani onlara da bir şans verebilirsin.
30 Yorumla
1 yılBu konuda yalnız değilsin canım. Ben de senin gibiyim. Ben de o yaşlarda erkeklerden daha çok etkileniyorum ve hoşlanıyorum. Bana o yaşlarda erkekler daha etkileyici geliyor. Mesela benden daha çok gençler hoşlanıyor, gençler tanışmak için çok efor sarf ediyor ama ben de onlara pas vermiyorum. Benim gözümde onlar çocuk. O yüzden seni çok iyi anlıyorum ☺️
35 Yorumla- 1 yıl
🥰😍🌹
- 1 yıl
❤️💋
- 2 ay
Yaş kaç
Gizli Üye(25-29)1 yılBak bende de bi ara bu vardı. Sebebiyse onları aşırı olgun görüyor oluşum olurdu. Çünkü erkekler geç olgunlaşır ve çocuk gibi olanları pek sevmezdim. Ama sonrasında karşıma benim yaşımdaki erkeklerinde olgun olduğunu görünce vazgeçtim bu huyumdan.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yaşında bu tür farklı ilgiler duyman gayet doğal diyebilirim, kimseye hesap vermek zorunda da değilsin. Büyük yaş farkı çoğu kişide güven hissini, olgunluğu veya farklı bir çekimi tetikleyebiliyor. Zaten kendini genç hissetmemenin de bunda etkisi büyük olabilir. Dikkat etmen gereken tek şey, karşıdaki insanla sağlıklı ve eşit bir iletişim kurabilmek. Merak etme, benzer duyguları yaşayan çok kişi var. O yüzden tuhaf hissetme, yaşı oturtmak yerine hislerini analiz et, zamana bırak. 🧠🫶
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
102Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yılbende büyük kadınlardan hoşlanıyorum. zevk meselesi
11 Yorumla- 1 yıl
Damak zevki
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılSevgiye aç bir kişilik görüyorum gadası
Doğrudur o yaşta ki insanlar daha aklı başında daha olgun oluyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. Günümüzde genç erkekler maalesef teknoloji bağımlısı olduğundan, duygusal zekaları geride kalıyor, empati kuramiyor, daha bencil bir gözle hayata bakabiliyor. Çok az istisna olsa da kaideyi bozmuyor bu durum. Fakat özellikle 40 yaş üzeri erkekler hem teknolojinin gelişmediği, internetsiz, cep telefonsuz zamanı gördü, hem de teknolojinin geliştiği zamanı da görerek ikisini zihinlerinde harmanladi. Yeri geldi aşık oldugu kişiyi arayamadi, yağmur altinda islanarak pencere önünde bekledi, belki bakkala gelir diye bakkal önünde nöbet tuttu. Bu gelişmiş duygusal zeka, sabır, empati durumu normal olarak kimde varsa onlardan hoşlanırsınız.
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOfff saçmalık resmen. Kimseyi küçümsemem ama bayağı enayilik gibime geliyor. Her 40-50 yaşındaki adamı olgun zannediyorsan o kınadığın yaşıtlarından bir farkın yoktur. Zeka seviyesini yaşa bağlayacak nasıl bir çevren var merak ettim, genelde bu ülkede kaç yaşında olursa olsun gerçekten kendisini geliştirmiş insanlardan oluşan bir çevre edinmek kolay değildir. Önyargılarını yık. Kaldı ki her yaşın ayrı bir güzelliği var, sadece birisinin yanında genç hissetmekse mesele kendini bu kadar küçük görme derim. Emin ol sapık ve abaza "çok fazla" 40-50 yaşında adam var. Hepsi de iğrenç pislik insanlar.
410 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman bilinç geliştirememiş insanlarla gezme. İlla 40-50 yaşındaki toksik adamların egosunu okşamak zorunda değilsin, hayalindeki gibi olacağını hiç zannetmiyorum. Tek tük vardır. İlişki dinamiğinde oh genç kız diyecek, benim işim bitmemiş giderim vardır diyecek sen de safsın kullanacak tabii. Çoğu da evlenmiş boşanmış ya da bir haltı sürdürememiş oluyor. Zengin adam da kendi çevresinde itibar etmeyecek kızı yanında gezdirmez, gerek eğitim gerek başka konularda senden bir şeyler bekler. Zaten bu işler de uzun süreli gönül eğlendirmeye benzer. Görünürde yaş farkı sadece rakamdır ve benim böyle şeylere saygım sonsuz. Ama gerçek hayat öyle değil. Ayrıca nerelerde takıldığın da önemli, kültürünü geliştireceğin yerlerde kendi yaşıtların o kadar da toy gelmez mesela.
- 1 yıl
Hepsinin SAPIK Ve ABAZA olduğuna emin misin?
Cevap sahibi1 yıl@Believer43 belli 45 yaşında dayanmışsın şunun şurasında cinsellik yaşayabileceğin maksimum birkaç sene kalmış. Kendi toy 18-19 yaşındaki kızının da artık 50 60 yaşındaki adamlarla birliktelik yaşamasında sorun etmezsin diye düşünüyorum. Ayrıca hepsi sapık ve abaza demedim, ama geneli böyle. Eline kitap alıp okumamış bir nüfusta en önde bayrak sallayan, geri kafalı insanları ne ara olgun diye etiketler olduk inan anlamıyorum. Zaten olgun bir kadın da kendisini geliştirememiş bir adama bakmaz. Senin finansal özgürlüğü bile daha tam olmamış 19 yaşındaki bir kızla ne gibi bir işin olabilir? Dengin değil. Kullanmak istiyorsan orası ayrı.
Cevap sahibi1 yıl@eysnn bu arada, emin ol yaşıtın olarak söylüyorum, bence kınadığın kendi yaşıtlarından hiçbir farkın yok. İlgi görmek isteyen ve tek vasfın gençliğin olduğundan, elinde sana bakmak dışında başka imkanı olmayan yaşlılara "ühüü ben yaşıtlarımdan çok önde ve zeki bir kiziiim, bana prenses gibi davranır mısın" minvalinde romantize ederek şımarık bir kız imajı çizdiğinden habersiz dolaşıyorsun. Kendi çevren belli ki bayağı asalaklarla dolu sen de kendini yaşıtlarından önde zanneder olmuşsun. Şahsen ben sana baktığımda herhangi bir zeka kırıntısı göremiyorum. Öyle olsa, az çok akıl yürütebilme kapasitesine sahip olurdun da dediklerim biraz olsun yer edinirdi sende. Neyse.
- 1 yıl
Ahahaha... Canım ablam benim.
Senin zekana hayranım. Burada genç kız olgun erkek ilişkisini savunmuyorum. Ama kadınlarda da 34 35 den sonra pil bitmeye başlıyor. Çoğu genç erkek yatak konusunda zaten boş çıkıyor. Burada bile bir ton genç kadın genç eşlerinin pilinin bitik olduğunu, erken boşalma ve isteksizlik yaşadıklarını sürekli yazıyor. Ben de geçtim bu yoldan. Çoğu genç erkeğin yatakta fos çıktığını kadınlar benden daha iyi bilir. Bazı genç erkekler olgun kadın, bazı genç kızlar olgun erkek sever. Olgun sevmek demek her gelen geçenden hoşlanmak anlamına gelmiyor zaten. - 1 yıl
20 yaşında ne isem, şimdi de aynıyım. Hatta şimdi çok daha iyiyim. Fiziksel olarak hala 20 lerdeyim. Bir de üstüne tecrübe var. Bir konuda haklısın. Olgunlarin % 99 fos tabi ki. Bir konuda haksizsin. Çoğunluk sapık veya iğrenç değil. Ayrıca arkadaş ısrarla her olgun demiyor, bakımlı ve kendine bakan kişiler hoşuma gidiyor diyor.
Bu arada yanlış anlaşılmasın. Benim arkadaşa herhangi bir ilgim yok.
Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Sana bakınca kendi halime şükrettim😂29um 40 küsür ok ama 50 bana büyük geliyor. Sen 20 yaşındasın napıcaksın o kadar yaşlısını. Düşünsene sen 30una gelince o 60, sen 40 olunca o 70 yaşında olucak. Baya baya dede olucak yani her yeri buruş buruş. Eli ayağı da eser belki🙄hem öyle adamdan cinsellik de bekleme pek😂 böylesiyle ortalama 10 yıl normal yaşarsın.
31 Yorumla
1 yıl90 larda çocukluk yaşamış, tasoyla, NES atari ile oynamış, 28 Şubat , koalisyon, kriz falan görmüş dolu adamla, dediğin gibi "amca size baba diyim mi" diyen nesil bir olmaz tabi.
çoğu, egosunu altını dolduramıyo, enerjiden ve çokyönlükten yoksun. yani, benim herhangi bi nesilden herhangi bi beklentim yok, tanrının replace etmesi gereken insan yığını tamamen
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Deneyimli erkekler sana kendini kadın gibi hissettiriyor olabilir.
dönemimizde prenses erkekle dolmuş her yer. bu yüzden kadınların büyük çoğunluğu senin gibi görüp geçirmiş, kadın ruhunu tanıyan erkeklerle berliktelşkleri daha uyumlu buluyorlar
10 YorumlaŞimdi düşünceleriniz böyle olabilir ama düşünceler değişir. Daha 19 yaşındasınız yapmayın etmeyin 45 nedir? Arada 26 yaş şimdi az görünebilir ama ama siz 45 yaşınısa geldiğinizde hala aktif yani en azından genç sayılmasa da orta yaşlı bile olamayacak bir yaştayken yanınızdaki 71 yaşında olacak. Gençlik hevesi olabilir ama ilerisi için pek mantıklı bir adım gibi görünmüyor. 10 yaş hadi neyse ama 26 aşırı fazla. Zamanla geçer diye tahmin ediyorum.
10 Yorumla
1 yılevlendin diyelim öyle birisiyle, ya da sevgili oldun. yaşı olduğu için tak diye kalp krizi geçirebilir herhangi bir şey olabilir... bunları da düşünmen lazım.
23 Yorumla- 1 yıl
o kişi de pedofili olmaktan hapse girerse:D neyse canım benim. umarım iyi birisini bulursun. kendine layık yakışır birisi bulursun
1 yılBu, heves değil… Bu; olgun ruhların birbirini tanıması. Senin bakışın yaşta değil, derinlikte belli ki. Ve bu da seni sıradan olmaktan çok uzak, fazlasıyla çekici kılıyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen yeni 19 oldum, olgun denilecek kişilerle konuşma , flört etme oldu. bu konuda o kadar düşündüm ve sorguladım ki kendimi. Acaba bben de mi sorun var diye düşündüm inanır mısın? Bence düşünce bakış açısı olarak olgun görme öyle hissetme bunun sebebi. Yasitlarimla flört şu an hiç ilgi çekici gelmiyor bana
33 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖzel degilse şu an görüşüyor musun? inan dertleşmek istiyorum, çevrede anlattığım kimse yok, sana yazabilme imkanım olur mu acaba
Cevap sahibi1 yılŞimdi takip ettim canim, nickim kaderin... Şeklinde basliyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen 45 yaşındayım ve seni çok iyi anlıyorum. Bende senin yaşındaki kızların hayat heyecanını ve meraklı hallerini çok seviyorum. Öyle aklı başında genç kızlar varki bazen onlar bana akıl veriyor hayat dersi veriyor. O olgun ruh haliyle zaten yaşıtlarınla anlaşman mümkün değil.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılZaten senin bakışlarındaki derinlikten bile anlıyorum ne kadar aklı başında olduğunu ve doğru tercihleri yaptığını
- Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılArkadaşça konuşmaktan bahsediyor olsan normal derdim kendin de olgun karakterde olduğun için. Ama birlikte olmak için bahsettiğin yaş farkı çok fazla.
12 Yorumla- 1 yıl
Hadi 30a kadar tamam da 45 çok değil mi? Senin yaşında evlense senden büyük çocuğu olurdu
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen onlarla ilşki sürdüreemzsin yaşın onların tecrübesi deneyimi hayata bakış açısı yanında küçücük kalıyor
12 Yorumla
1 yılYaşı büyük biriyle ciktiktan sonra neden bu yaşına kadar bekar olduğunu anlayinca gelen pişmanlık
21 Yorumla
1 yılBaba sevgisi görmemiş kızların %90 ında bu var.
22 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı. Ppdeki sen olamazsın o fotoğrafta ki 19 yaşındaysa bende 20 yaşındayım
14 Yorumla
1 yılNeden öyle olduğundan hiçbir fikrin var mı peki. Yaşıtların haricinde niye öyle oluyor.
11 Yorumla
1 yılBu siz kadınlar için geçici bir heves olarak kalıyor genelde. Çekici buluyorum dediğiniz kişi ile uzun süreli ve ciddi bir ilişki yaşamıyorsunuz. Bir nevi anlık heves.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇünkü ağır olgun en iyisi daima veletlere ne işimiz var zaten
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDimi ne kadar sıradanlar basitler onlar hep toy gereksiz soruları sohbetleri var hiç çekime z anında uzaklaşıyorum
- 1 yıl
Sizin yasiniz kac olgun bayan :)
Gizli Üye(36-45)1 yılolur böyle şeyler. ama ilerde fikrin değişmese keşke. burcun ikizlerdi dimi senin?
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılaradıgın kişi oldugumu düşünüyorum, tanısan sohbetime doyamazsın.
Cevap sahibi1 yılben biraz yaşlı gösteriyorum, fotomu sana atsam yorum yapar mısın acaba beğendiğin kategoride miyim diye
Cevap sahibi1 yılburdan link oalrak atsam olur mu önce fotomu sana?
1 yılUmarım 5 sene sonra maddi durumum ve vücut fiziğim çok iyi olur da senin durumunda bir kız bulurum...
10 Yorumla
1 yılOlgunluğun yaşla ilgisi yoktur. Olgun insanlardan hoşlanıyorsan kendi yaşına uygun birini de bulabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBazı kadınlar olgun sever. Doğru. 👍
Yorumlara baktım. Genç kadın ve erkeklerden çok fazla olumsuz ve küçük gören cevaplar verilmemiş. İlginç. Normalde böyle sorulara çok ters cevaplar verirlerdi.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu sorun çoğu kızda var kendinden büyük erkekleri begeniyorlar genellikle 20 yaşındaki kızlar 30 lu erkeklere çok bakıyorlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGenç bir kızın olgun erkek için saklı kurulan hayal olduğunu bilir misin
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUğruna fedakarlıklar yapılacak eşsizlik
- 1 yıl
Benim için de olgun bir erkek hayal
Cevap sahibi1 yılHiçte bile ki küçücük bir gülümsemen için bile herşeye değer
Cevap sahibi1 yılUğruna fedakarlıklar yapılacak eşsizliksiniz
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de yaşı büyüklerden hoşlanıyorum ama onlar bana ne amaçla yaklaşıyorlar niyetleri iyi mi kötü mü ona da dikkat ediyorum
40 YorumlaHala anlamıyorsunuz olgunluk mertebesi yaşta degil
yaşadıklarındandır.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belki söylemleri sana daha güzel geliyor ondandır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHayatın olgunlugunu almış olması sana güven hzuur veriyor olabilir
10 Yorumla
1 yılHer insanın kişiliği krakteringarlidirndemek sende olgun insanlardan hoslaniyorsun
10 Yorumla
1 yılSenin için çok güzel kırkbeşlik taklidi yaparım!!!
10 Yorumla
1 yılHayatı her anlamda deneyimlemiş o olgunluğa sahip insanlar olarak çekici geldiğimiz doğrudur.
10 Yorumla
1 yılEvet, sorunlu bir durum, sanıyorum baba travması yaşanmış ailede.
10 Yorumla
1 yılBaba faktöründe sıkıntılar var biran önce yardım al.
10 YorumlaBenimde öyle cidden.😅 Ondan dolayı da katılıyorum dediğine.
11 Yorumla
1 yılUmarım geçici bir hevestir. Çunku normal bir durum değil..
10 Yorumla
1 yılSenin psikiyatri uzmanına gitmen gerekiyo normal bir kafayla olunacak bi iş değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYani o kadar büyük pek normal değil ama biraz olgunlardan hoşlanman normal bir durum olurdu
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden peki seni buna sebep eden nedir bazı erkelerde olgun kadın istiyor
10 Yorumla Bunda herhangi bir sorun yok herkesin sevdiği bir yaş vardır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı.
1 yılHence olgın erkeklerden hoşlanman gayet normal. bunu cok kafana takma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşından sonra öğrendiğim bir şey daha var o da her tercihe anlayışla ve saygıyla yaklaşamam gerektiği.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılSen manyaksın güzelde kızsin yani bnce böyke kendine yazık etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende yakında otuz oluyorum senin gibi düşünen varsa iyi hissettim kendimi 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşıtlarının zaten aklı kıt ergen toy kafa olduğu için istesen de hoşlanmazsın zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBnormqldir sen Olgun düşünüyor olgunsan yaşıtların sana çocuk ergen seeseei geliyordur😊
10 YorumlaBu konu hakkında düşüncelerimi paylaşmak isterim konuşmak istersen istek attım
43 Yorumla- 2 ay
Dinlemek isterdim düşnclerni
- 2 ay
Anlamadım Banamı söylediniz?
1 yılBaba sorunun var galiba normal degil kendinden 20 yas buyuk erkekten hoşlanmak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılHer ergen kızın başından geçiyordur bu durum merak etme
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Değişik knk o tiplerde pek ciddi düşünmez haberin olsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 948 cevap paylaştı. Heves olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla
1 yılBende canım.. Olgunlar çok tatlı.
50 YorumlaBende öyleyim büyük kadınlardan hoşlanırım birkaç defada ilişkim oldu
10 Yorumla
1 yılAile problemin varsa özellikle babayla ilgili kendine üvey baba arıyorsun diyebilirim ya da sadece olgun fantazisi
10 Yorumla
1 yılTakip eder misin?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. Normal yani o yaslar erkek icin en olgun yaslar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Korunma isteğinden şevkat eksikliğinden olabilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılolgun kafada seviyon ondandır
10 Yorumla Zaten genç de durmuyorsun. Onlarla takıl
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri