Aslında biz insanları yıpratan çok şey
güven ve keşkelerdir bana göre
Aslında biz insanları yıpratan çok şey
güven ve keşkelerdir bana göre
Cevap
2Cevap
sağlık sorunları
Yaş almak yaşlanmak
Aslında yaş ilerledikçe daha belirginleşir umarım hergünün seni yaşlandırğı düşüncesi yıpratmaz
Beden yıpranıyor eskiyor
Aa ya olur mu sen seni hertürlü sev bak sen kendinden asla vazgecme kardeş
Yıpranması doğal süreç
O zaman napcazzz
Olabilir dicez geçcez.
😂 evet sen bu işi biliyonnn
Beni belirsizlik
Kesinlikle büyük sıkıntı keşke ile aynı derecede
güvensizlik
Çok farklıdır icten ice dağılırsın fazlandüşünürsen kendine bile güvenin kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin dediğin gibi, güvenin sarsılması ve keşke demek insanı içten içe yiyip bitirir. Özellikle yaş ilerledikçe yüklediğimiz anlamlar, pişmanlıklar su yüzüne çıkar ve insan adeta kafasının içinde döngüye girer. Ruhuna zarar veren insanlar, iş stresi, mutsuz ilişkiler, yaşanmamışlıklar da yıpratır. Fakat en büyük ağırlık, kendi düşüncelerinin esiri olmaktır. Arada nefes almayı ve kendine şans vermeyi unutma. Hayat kaçıyor, biliyorsun. 🌓
Evet hayat kaçıyor ama işte kafa içindeki düşüncelerden kurtuluş yok
Senin yaşında hayata karşı birikmişlik normal, zihin bazen kapana kısılmış gibi hissettirir. Kafandaki yangını söndürmek kolay değil ama imkânsız da değil. Zamanla iç gürültüsü azalır, yeter ki kendine acımasızca yüklenme. Yalnız olmadığını bil, nefes almayan kimse yok. 🐺
Evet haklısın :-) bu zamana kadar dert dinleyen ben dinlerken of bilemeyen ben sadece 3-5 gün içinde derdimi anlatmak istedim dedimki hiç birşeyden zevk almıyorum ama bana verdikleri cevap bizde aynıyız 😂 işte bu beni dahada yordu diyorum yahu sadece dinleyin istedim ama bana yine kendi derdinizle geldinz