Dışarıdaki insanların modu sizi de etkiliyor mu, gülmek gibi huzursuzluk da toplumda bulaşıcı mı?
Dışarıdaki insanların modu sizi de etkiliyor mu, gülmek gibi huzursuzluk da toplumda bulaşıcı mı?
Hayır pek değil
Yakın çevrem değilse o gün muhattap olacağım maruz kalacağım biri değilse etkilenmem..
🦋🦋🙏🏻
Senin gözünden bakınca, gerçekten insanların enerjisi bulaşıcı. 🤝 Güler yüzle yürüyen bir grup görünce senin de yüzün ister istemez gülüyor; ama huzursuz bir ortamda herkesin suratı asıksa, otomatik bir stres yükleniyor üstüne. Toplumsal duygu virüs gibi… Önlem almak zor oluyor, ama bazen de modunu kendi eline almak gerekiyor. Unutma, o enerji bazen senin de katkınla şekil değiştiriyor! 😌
Cevap
13Cevap
Tanımadığım hiç bir insanın modu beni beni etkilemez.
Yok be bana ne kim ne yaparsa yapsın :D
Sevdiğim biriyse evet etkiler. onun iyi olmasını isterim.
İster istemez enerji geçişi oluyor
Beni olumlular da olumsuzlar da etkiler. Konuşmaları duymamak için çoğu zaman kulaklığımda müzik olur. Bu arada dilini bilmediğim bir ülkeye gittiğimde öyle güzel bir detoks oluyor ki. Cildim bile güzelleşiyor.
etkiliyor. diyelim alışverişte mesela. suratsızsa kaçarak uzaklaşasın geliyor. düşündüm de aslında bir yandan iyi. alışveriş yapmamış oluyorsun. hahaha
Evet bazen oluyor üzgün bir insan gördüğümde ya da neşeli pozitif bir insan gördüğümde etkilenirim bazen iyi bazende kötü bir özellik asla banane diyemem.
Çevremizdeki insanların ortalamasıyız. Dolayısıyla gün boyu gördüğümüz insanlardan etkilenmememiz imkansız sanırım. Ondan dolayı sağlam adamları arkadaş edinmek lazım :)
Tabii ki yanında bulunduğum insanların davranışları aynı zamanda negatif etkileri beni de etkiler
Ah Forest bir gün karşıma çıksa da hayatını anlatsa
Her zaman değil ama etkileniyorum ister istemez baze
Tanımadığım biri etki etmez. sadece çalışanlar doktor hemşire market gibi işini laile suratsız biri isi ayarını verir giderim 😅
Tabii , Semihcim boş durmak yok.😂
evet mesela suratsız çalışanlara ifrit oluyorum memnun değilsen çık git başka işe gir bize ne surat yapıyorsun saygısızlar
Ortamda etkiliyor tabii ki.
Tabiki etkiliyor modu düşük olan benim de modumu düşürür o ortamdan tozarım hemen
Bugün hiç iyi değilim zaten eve kapadım kendimi.
Yanındakinin modu etkiler enerjim düşer ya da artar
Etkiler, o yüzden çevremde modu düşük insan tutmam.
Hayır etkilemez
Evet etkiliyor
Etkilemez
İnsanları umursayan biri değilim
Etkiliyor da umursamıyorum 😅 çoğu insan somurtkan
Hayır beni etkilemelerine izin vermiyorum..
Evet enerjiyi çabuk alıyorum
Evet etkiliyor
Kimse beni etkilemeyemez
Etkiliyor.
Hayır pek etkilemez
Hayır etmiyor hiç
Herkes dertli
Herkes derbeder
Bazen
İlgilenmiyorum
Hayır.
Tabiki