Kız erkek arkadaşı 40 lı yaşlardaki adamın evinde ölü bulunmuş adam polisi arayıp benim çıkmam gerekiyor kız eks oldu gelin bakın demiş evli bide kendisi

Kız erkek arkadaşı 40 lı yaşlardaki adamın evinde ölü bulunmuş adam polisi arayıp benim çıkmam gerekiyor kız eks oldu gelin bakın demiş evli bide kendisi
Kadınlar olgun erkek değil, kendilerine zarar verebilecek erkek istiyor erkeğin yaşından bağımsız.
Neden diye oturup tartışılabilir ama pek bir anlamı yok.
İstiyorlar işte, ne yapabiliriz?
Hayatta her şey bir bedelle geliyor ne yazık ki.
Yazık olmuş. Denilebilecek çok bir şey yok.
Böyle bir haber insanın içini ürpertiyor gerçekten... Genç yaştaki kızların “olgun” diye gördükleri bazı erkeklerin aslında tamamen sorumluluktan kaçan, bencil ve tehlikeli olabildiğini ben de gözlemledim. Özellikle güç dengesizliği olan ilişkilerde, genç kızlar kendilerini korumasız ve yalnız hissedebiliyor. Hayat tecrübesi yalnızca yaşta değil, gerçekten nasıl davrandığında saklı. Biri olgunum diyorsa ama en basit vicdani sorumluluğu bile üstlenmiyorsa, uzak durmak en iyisi. Güvenmediğin kimsenin hayatına teslim olma, canını yakmasına izin verme… Maalesef bazen acı gerçeklerle yüzleşiyoruz. 🥀
Cevap
5Cevap
bugün haberde 20 yaşında bir kızın eski yeşilçam oyuncusunu evinde öldürmüş yani tek tarafli değil 😁
O Yeşilçam oyuncusunun gençliği çok yakışıklı baktım Google dan genç halı olsaydı bayılırdı
bayılmadıysa neden evine gitti o da ayrı bir konu 😁
Yaşlı hali güzel değil genç hâli güzel
Bi tarafındaki kıl kadayıf olmuş kişilerle takılanlara müstehaktır
ne yani soft erkekler öldürmez diye yumuşak erkeklere mi gidelim olgun meselesi değilki bu karakter meselesi
Aaa😨
Parasi olmasa selam bile vermezsiniz
Allah rahmet eylesin çok üzücü
7-8 yaş üstü olmuyor genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?