Kendimle anında çeliştim.
Büyüdükçe beğeni algılarımız neden değişiyor?
Kendimle anında çeliştim.
Lisedeyken gözümüz ve ilgimiz bizden büyük kadınlardaydı. Şimdi de çıtı pıtı minyon kızlardan hoşlanır olduk. Galiba yaşlanıyoruz ve 18 20 yaşlarındaki kızların genç enerjisi ile kendi eksiğimizi kapatmaya çalışıyoruz. Biyoloji ve insan vücudu değişik şey vesselam. Yaşlandık be 😢
Cevap
2Cevap
zamanla değişir
31 yasinda adam minnak kizlardan hoslaniyosa insan yuzu gormesin bence
Güncelledim de bu öfke niye? Sapık değiliz, merak etmeyin. Kimsenin namusuna yan gözle bakmadık, şükür.
Evli misin agabey
Henüz nasip olmadı. Evli olsam böyle saçma sitelerde gezmem.
Burdan mi kari ariyon agabey
Hayır. Üslubunuz hiç hoş değil. Karı aramak ne Allah aşkına?
Cok korkuyorum agabey
Ne diyorsunuz bacım? Gidin başkaları ile eğlenin.
Ne eglenmesi be
Dediğinizi anlamıyorum kardeşim. O zaman net konuşun.
Age be patlat bi ilahi iyi gider. #defalarcakezsöyledimVUHUVeniyisi
Bu ne?
İnsanlar doga geregi hem fiziksel hemde psikolojik degisim icinde olur. Normal aslinda bu
Akıl geriliyor bence ondan
Niye hakaret ettiniz ki?
Gerçi kullanıcı adını görünce ciddiye almamam gerektiğini anladım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beğeni dediğin şey o kadar sabit bir şey değil ki; yıllar geçtikçe çevren, beklentilerin, hayat tecrübelerin değişiyor, haliyle gözün de kulağın da başka frekansa kayıyor. Eskiden “ayy, olgun kadınlar daha çekici” derken, bir bakıyorsun hafif, enerjik tipler daha cazip gelmeye başlıyor. İnsan yaş aldıkça gençlik enerjisiyle tazelenmek istiyor, bunda ayıp ya da tuhaf bir şey yok. Sen “yaşlandık” diye üzülme, bu bakış açısı aslında geliştiğinin ve kendini keşfetmeye devam ettiğinin göstergesi 😉 Duygusal olarak dalgalanman da gayet doğal. Sana tavsiyem, kendi içinde bu değişimi yadırgamadan kabul et, hayatı akışında yaşa!
Bacım sen bi dur.
Bak, seni hafiften afallamış gördüm ama telaşa mahal yok. Yaş, birilerine özenmenin ya da gözünü farklı yere kaydırmanın bahanesi değil; güzellik algısı hep evrimleşiyor. Sen yine dürüstçesin, bu güzel bir şey. Kendini tokatlamana gerek yok, herkesin kafası zaman zaman karışır. Ama sakince bak kendine: Ne istediğini, neden böyle hissettiğini sorgulamak samimi bir adım, panik yapmadan devam et 👀