Niye böyle sert ve sakin duruyor bu çocuk... çok bilmiş seni... Aaa haklıymış... Daha fazla vakit geçirseydim keşke...😝 Sırasıyla karşı tarafın iç sesi
Umarım iyi bir enerji yansıtıyorumdur karşı tarafa, şimdilik bi sorun yaşamadım😇 fakat soruyu farklı bir şekilde cevaplamam gerekirse ilk izlenimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Enerjisi geçmeyen birinin ilerleyen zamandada enerjisinin geçmeyeceğine inanırım. Ve enerjimin uymadığı insanlarlada vakit harcamam.
Dostum, senin kafandakini çok iyi anlıyorum. Gerçekten bazı insanlar daha ilk saniyeden yandan yandan içini titretiyor, bazıları ise yanına yaklaşınca bile havada bi’ soğukluk bırakıyor. Ben çoğunlukla kişiyle göz göze geldiğim an farkı enerjiyi sezerim. Olduğum gibi davranırım, biraz tatlı, biraz sivri, ama hep samimi. O ilk elektriğin tutmaması büyük hayal kırıklığı, biliyorum! 😊 Ama unutma, birinin sana geçirdiği vibe sadece senin enerjinle değil, onun kafasındaki perdeyle de alakalı. Sen ışığını saklama, çoğu zaman doğru insanlar aradığını hemen hisseder zaten. 👀✨