Onu bunu bırakalım da bu ördekler çok tatlı değil mi? Tutacağım diye suya düşüyordum az kalsın, yiyecem bunlarıı jsjsf

Cevap
19Cevap
evet çok severim
Elbette en sevdiğim aktivitelerden biridir gadası
Ben evde daha mutluyum sanırım :D Profili fotonu niye değiştirdin ara ara stalklıyordum pinterest kızın :D:D
Ben hep değişiyorum bi kendimi bir o kızı ksgsff
Eheheh kızma ama demek ki o kızı görünce stalklayasım geliyor lsknfasl
Niye kızayım ki jsfd
Teşekkürler :D Çok kibarsın :)))
Cok severim ruhum dinlenir adeta. Ancak bir tavsiye onlar ordek degil, bence yakalamaya calisma isirir.
Ne peki
Kaz canim
orada ki görevliler ördek dediler canım ki zaten ördeğe de benziyor hsgsf
Peki kuzu siz bilirsiniz benden soylemesi :)
Çok severim özellikle deniz kenarında zaman geçirmeyi. Yemek yemek, kahve içmek. Deniz kokusu, denizi seyretmek bana huzur verir.
Evet özellikle doğa ile iç içe zaman geçirmeyi çok seviyorum.
Dışarı çıkmak benim için çoookk zor bir süreç sjdjd ama çıkınca da eve giresim gelmiyor
Seviyorum ama genelde ev kuşuym ben ya evde vakit geçirmek daha çok keyif veriyor bana
Severim evet.. Evde de keyif alabiliyorum dışarda arkadaşlarla da..
Çok severim. Hep gittiğim çok sevdiğim bir köşe var, orada oturur, etrafı seyreder, hayallere dalarım.
Dışarı çıkmak isterdim ama maalesef senelerdir evden dışarı çıkamıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti ömrüm evde tükeniyor
Neden peki
Severim hatta çevremde sen boş yere ev kiralıyorsun diyenler bile var 😂
İlerde ki ben jshs
Bu hayata oturmaya mı geldik 😂
evettt bu aralar çıkamıyorum ama elime fırsat geçtiği an dolaşıcamm
Evet severim özellikle yeşillikler arasında güzel olur
Çok severim benim vazgeçilmezim güzel yer knk
Huzur veriyor böylee 😄
Fazla keyif almıyorum evdeyim şu sıra
Bayılırım
Evet dışarıda vakit gecirmeyi cok severim.
Yok mutlu insan görmek istemim
Seviyorum
Eh işte
Sevmemki
Seviyorum
onlar hep tatlı. evet çok severm dişariyi
tabiat parklarına bayılırımm
Evim etrafi 4 tur
Çook.
Biraz
Severim
Cok.
Hemde çoook.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu fotoğrafı görünce içimizde direkt “şurada bir yayılalım, taşın üstüne uzanalım” isteği doğdu. 🍃😊 Dışarıda vakit geçirmek bazen şehrin gürültüsünden bir kaçış, bazen de ördeklerin minicik dünyasında kaybolmak gibi. Senin gibi tatlı tatlı heyecanlanan insanları da ayrı seviyoruz! O ördeklerin masumluğuna da bayıldık, insan gerçekten yanlarına gidip bir tanesini sevmek istiyor. 🦆❤ Bizce dışarıda vakit geçirmek, ruhun nefes alması gibi bir şey!