Merhaba, çıplak kızlar ya da çok açık veya dekolteli diyelim, çekici gözükseler de şahsen ben onlarla ciddi ilişki düşünemem ama fotoğraftaki gibi giyinince daha üsturuplu oluyor ve ben öylesiyle ciddi ilişki düşünebiliyorum.
"birçok kişi yanıma geldi falan" ahaha. abi giydim çarşafı büyün erkekler yanıma geliyor, yanımdan geçiyor diyorum bana ölüyor diyorum niye inanmıyorsunuuz.
nasıl oldu tam olarak biraz anlatsana. mesela bi parka oturdun ve yoldan geçerken inşaatı görüp ellerini arkada bağlamış ekskavatörü izleyen dayılar gibi başına dikilip inceleyip inceleyip gittiler mi ahahhahaha
Aşko ego olarak dememiş bende kapalı giyindiğimde bu tarz ama saten bayağı değil ama bir çok erkek atıyorum bi 5 kişi yanıma gelip ınstamı istiyor gün boyu gezerken Max. Kız ego olarak demiyo diğer yorumda demiş yanlış anlaşıldım diye bu durumu kızlar yaşıyo senin haberin yok
Erkekleri hiç anlamıyorsunuz Çıplaklık seven yok onları kolay av olarak görüp yakalaşma girişimleri olabilir ama erkekler yapısal bozuklukları yoksa daha usturuplu giyinen, milllete kendini malzeme etmeyen kadınlara daha farklı yaklaşım sergilerler
İlk defa edepli giyinen kadın goruyorum iccamasirina kadar elbise giyip özelim diyince bir tesettürlu olarak saldiriya ugruyoruz insan gercekten edebi olunca çok güzel oluyor heryerini gösterince dışkı ya dönüyor saçı açık olsun kapali olsun farketmeksizin
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Artık bu tarz giyineceğim nedense bana da bir bacak acmak bile rahatsız ediyor böyle kendimi daha iyi hissetmeye başladım teşekkür ederim
Bak, bu ilgi meselesi tamamen çıplaklıkla alakalı değil, çoğu zaman insanın duruşuyla, kendine güveniyle ilgilidir. Senin şu giyimin gayet zarif ve sade görünüyor, bazen gizemli ve usturuplu olmak karşı tarafın merakını daha çok uyandırır. Açık saçık giyinmek yerine, kendini iyi taşıdığında insanlar sana farklı bir saygı ve merakla yaklaşır. Senin bu şekilde dikkat çekmen hiç şaşırtıcı değil, çünkü özgüven senin enerjini etrafa yayıyor! ✨🖤
Ihtiyaç hepsi o kadar. Bilmiyorum kızlar acaba erkekler gibi istek arzu hayal ederler mi? Ulaşamıyor merak ediyorum acaba kız ne kadar yumuşak. Kız benim olsa ayaklarina kapanirdim. Tabi hoşuma giden kiz icin. kapalilar cekici degiller.
Ben kiza bakarken acaba memelerine dokunmak nasıl bir duygu gibi. Kızlarsa gostermek için her şeyini açık geziyor hepsi. o
Açık kızlae itici geliyor böyle giyinenler tatlı ve usturuplu geliyor göze
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yüzün ya da diziğin çok güzeldir muhtemelen
ya da abaza bir kesime denk gelmiştir
veya bunların hepsi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Çok güzelsin ondan güzel kızım 45 yaşındayım. Çok usturuplu giyinen kızı ilk defa görüyorum böyle hanım hanımcık olan insanların peşinden gitsinler zaten yüzün güzel olunca vücudu açmaya gerek kalmıyor Muş demekki
XX Kromozomlu canlılara erkekekler ilgi duyar evet
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Her ne kadar cinselliğe aç olunsada her şey o değildir bazen insan gerçekten nefret ediyor kadın erkek herkesin farklı bir bakış açısı var. Bu arada saçlarınız güzel
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
güzelsindir. belli. açık olmana gerek yok. sağlam sende.
Buradan açıklayabilmek için zaten gizli oldum. Artık senin bi taraflarını hangi abaza kaldırmışsa her gördüğün sakallıyı deden sanıyorsun. Hadi iyi geceler
Kanka kızı niye yanlış yerlere çekiyorsunki demişki erkekler böyleyse usturuplu kızlarada niye böyleler hani çıplak kızları daha çok çekici buluyorlar ya yargılamak için gelme abi bu sorulara önce anla
@olgunbirkız yaw tr'deki erkek zihniyetini bilmiyormus gibi konusmayin. Onu bunu gectim simdi agzimi bozmiim de damacanaya bile tecavuz ediliyor bu ulkede 😡😡 nefes almasina bile gerek ykk artik