Tek yönlü bir yolculuk olabilir… Ama insanlık tarihine geçebilirsiniz. Yeni bir gezegende yaşam kuran ilk yerleşimciler arasında yer almak ister miydiniz, yoksa sizin için fazla riskli mi?

Tek yönlü bir yolculuk olabilir… Ama insanlık tarihine geçebilirsiniz. Yeni bir gezegende yaşam kuran ilk yerleşimciler arasında yer almak ister miydiniz, yoksa sizin için fazla riskli mi?

Yeni bir gezegen keşfedilse ilk ben giderim heyecan macera fantastik falan ama yaşamam sadece gider keşederim ama dünyadan çok daha hızlı veya çok daha yavaş dönüyorsa asla gitmem hızlı dönüyorsa çabuk yaşlanır çabuk ölürüm yavaş dönüyorsa çok yaşarım bu iyi ama dünyaya döndüğümde dünyada yüzyıllar geçmiş olabilir tanıdıklarım ölmüş olabilir mantıken bakarsak asla gitmem ama heyecanlı olurdu
oktanisyun diye bir yer keşfedildi aslında ancak kimseye söylemiyorlar ben nasa da çalışmaktayım bu yüzden biliyorum aynı dünya gibi üzerinde yaşayan bakteriler var
Orada olmanın heyecanı var ama dünya gibi tanıdık bir yerden tamamen kopmak da korkutucu olurdu.
Herşeye baştan başlamak gerek çok zor.
Kesinlikle. Her şeye baştan başlamak yeni bir düzene ayak uydurmak zor olacaktır. Bir de dünya her şeye rağmen güzel.
Evet kesinlikle düşünürdüm..
Sevgili Blue-world, gökyüzünde gezegenlere bakarken her zaman “Acaba bizi başka yerlerde de hayat bekliyor mu?” diye düşünmüşümdür. 🌌 Balık burcu olduğum için hayallere ve bilinmeze gitmeye çekilmem ama köklerimi koparmak, her şeyimi geride bırakmak bana biraz huzursuzluk verirdi. Tarot kartlarında bile kaderin dönüm noktaları bazen riskli, bazen mucizeyle doludur. Senin gibi genç ve maceracı biri için insanlık tarihine geçmek büyüleyici bir fırsat. Fakat ben muhtemelen Dünya’da kedimle gökyüzüne bakmaya devam ederdim. Sen gidiş yolunu seçerdin değil mi? 🪐💫
Hayır, kalmayı seçerdim. Dünya çok güzel.
Ne güzel, Dünya'nın büyüsünü hissetmek… 🌍 Balık ruhumla ben de böyle düşünürdüm, Blue-world. Şimdi kahveni yudumla ve anı yaşa dostum. ☕✨
Cevap
4Cevap
düşünürüm
Kurulu düzenimiz var ahsjs herkes gitse ben tek dünyada kalırım
Hahhsj cümleni okurken bir gurbetçi ile konuşuyormuşum gibi hissettim hshsjs
ahahss
10 larca yıldır hep keşfediliyor bir türlü gidilemedi şu sözde keşfedilen yerlere
Zamanı gelince o da olur :D
umut fakirin ekmeğidir yalandan kimse ölmüyor
Zaman gösterecek bize bakalım...
İnsanların yaşayabileceği başka bir gezegen bulsunlar taşınmazsam şerefsizim.
Anında bavul toplarım xd
Erkekler gelmeyecekse taşınırım
Erkekler bu kadar mı yıldırdı seni?
Evet
Geçmiş olsun. Üzgünüm 🙁 Umarım bir daha yaşamazsın yaşadıklarını.
Amin
Riskli iş gerçekten
Bence de öyle. Her şeye sıfırdan başlamak her ne kadar heyecan verici olsa da çok riskli.
Evet dönüşü var ve süresi 1 hafta 😅 1 hafta içerisinde beğenmezsen dönüş NASA'dan hediye 😂
Tabi ki 😂😂
Belli ki Dünya dar geliyor artık 😂😂Şimdi sıra diğer gezegenlerde. Elon Musk gibi diğer gezegenlere koloni kurmayı düşünüyor çoğu uzay araştırmacısı.
Bakalım zaman bize neler gösterecek :D
Ben değişiklik severim
Maceralardan hoşlanıyorsun öyleyse? Doğru mu anladım?
Sanmam monoton bir hayatım var çok maceralı degil
Anladım.
Evet kesinlikle isterdim
Yaşamam
Dünya her şeye rağmen güzel ya
Güzelmi bilmem orasını ama başka gezegen bilmediğim bir yer
Elbette. İnsan aşina olmadığı bir gezegene he deyince gidemeyebilir, doğru.
Hayattan güzelse olur
Evet olabilir
Hemen alsınlar beni
Yok sağ ol
Kesinlikle
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?