https://i.hizliresim.com/9R3p3k.png
Hemen hemen her erkek çocuğu yapmıştır bunu siz nerelere işediniz?
Hemen hemen her erkek çocuğu yapmıştır bunu siz nerelere işediniz?
Ortaokul yıllarımda yan binada sevmediğim bir kız vardı. Uyuz oluyordum. Çişim olsun olmasın gide o aparmanın duvarlarına işerdim. Sonra biri beni gördü bi sonraki gün sordu 'sen niye apartmanın duvarına işiyorsun' bende 'Ben Misafirlikte rahat yapamıyorum nasıl sokakta yapayım bunu o kız yapıyor' diye iftira atmıştım. Sonrada işemedim.
... ne kadar tatlı afacanlar böyle :(((
https://www.haberform.com/d/other/kadin-001.jpg
i.ensonhaber.com/resimler/diger/cis_6779.jpg
galeri8.uludagsozluk.com/.../...n-bayan_555062.jpg
Hunharca gülüyorum 😂😂😂😂😂😂
Bu ne be:D
Afacanlar işte :)
😂😂😂😂
Erkeklerde var :D
galeri.uludagsozluk.com/.../...-feminist_22047.jpg
EİG için teşekkürler :) Böylece daha çok dikkat çekip eksileyebilmelerini sağladık :))@mammamiaa
Her şey sizler için!! :))
Sanane bro ayipsa ayip. ayip olanin cani cehenneme
Saklambaç oynarken çok işemişimdir. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/QJljEg.gif
Cevap
88Cevap
Mahallenin sidiklisiydim ben, 7-11 yaş arası hep dışarda oyun oynardım, oyunlar o kadar eğlenceliydi ki oyunu bırakıp tuvalete gitmek istemediğim için son ana kadar tutup sonra gidip az uzaklaşıp indirip işerdim bazen tutamaz altıma kaçırırdım, saklambaç oynarken yakalanmamak için bilerek altıma işediğimde oldu. O zamanlar işemekten utanmıyordum, rezil olma derdimde yoktu 10 yaşında küçücük bir kız altına işese nolcak işemese nolcak tutamamış der geçerledi.
Şehirde asla böyle bişey yapmadım. Bazen babamlar köye götürdüğü zaman yaptım ama o zamanlarda da evden çok uzakta bahçedeydik. Köyde bile evi tercih ederim.

Ümraniyede rastlamışrım 3 veya t kadınddı. bir taksi durdurup kapısını açtılar diğerleriyle kapının arasında işedi birisi az ilerde tuvalet vardı halbuki :D
Ben çok korkardim birisi gorur diye bir kereligine gaza gelip arabanin egsozuna zorlamistim. Ortaya cikan manzara sonucu baya etiket olmustum. İlk ve son seferimdi
ulan azmı işerdik mahallenin bütün çocukları toplanır hep beraber adımızın baş harfini yazmaya çalışırdık sonra ilk işeyen bağırırdı duvar delen varr diye bizi rezil ederdi
Bacım sadece erkek değil bayanlarda yapıyor. Çok kez bu duruma şahit oldum
ve ben halen daha devam
napalım çiş bu, ne zaman geleceği belli değil kendimizi sikistirmayada gerek yok.
Zaman zaman sokakta sarhoslarin düz yuruyebilmesi için emniyet şeridi çiziyorum
Yani çiş deyip geçme bacım bazen yararida olabiliyor işte :D
eve gidince annem bir daha dışarı yollamazdı napim :D
Sokaklara, parklara çok işedim, bir kadın işerken sünnett oldun mu dedi, oldum dedim, göster dedi, gösterdim.
ne tenhası yahu duvarlar ne güne? tenha arayacağına git eve.
Küçükken yapmışlığımız var elbette bir çoğumuzun :)
hahaha az yapmadım :) adamın duvarına işemiştim sen niye işiyon benim evimin duvarına dedi bir dakka dedim donu toplayıp kaçtım :)
Balkon vardı bizim oyun oynardım orada tuvalete gitmeye üşenir çiçek saksılarına işerdim :)
Kuruyordu annemde yenilerini ekiyordu garibim bir ara öğrendiğinde dayak yedim ondan sonra tuvalet kültürüm gelişti :)
Ama ben hep merak etmişimdir kızlarda yapıyormu diye ama hiç yakalayamadım :) bu arsızlık bir bizde var kardeşim de istambulda boğaza işeyecem diye tutturdu daha ufacık bebeydi
ablası onlar büyüdü koca adam oldular. D şimdi içkiden sonra yapıyorlar aynı işi :D
hava kararınca yürüyerek işerdim. erkek olmanın avantajı işte. sallaya sallaya yürüyebiliyosun.
Arada hala yaparız arabayı çeker tam lastiğe işeriz hele o iş bitince kaldımı bir kac damla dıye sallanma hareketı candır :))
Sene 86-92 cankaya yildiz ozaman gece kondu bizim ev yokusun ortasinda onumuz yol asfalta cogdurur pesindrn kosardik kayisi agacimiz vardi dalindan iserdim milleti gecirmezdim
Bilhassa kizlar severdim ciglik cigliga kacmalarını
erkeklerde işemek sanattır kim uzağa işerse diğerini ezikler ve dediğini yaptırırdı o zamanlar organ boyutunun önemi yoktu önemli olan uzağa işemekti :)
aynen kızlarda yapmaya çalışırdı ama sonucu hep hüsran üstleri başları sidik olurdu :)
İki hafta önce dayanamadım ve işeyeyim dedim. Otlara çalılara doğru işeyiverdim, meğer arkasında bir tane adam varmış. Sırf yarım saat kovalandığımı hatırlıyorum. Ama kazanan taraf ben oldum, hem işedim hem de adamdan kurtuldum :)))
Selamün aleyküm.
Zor kurtuldum gerçekten. Dünyanın etrafında koşsam, bu kadar yorulmam :)))
peki sen hiç denedin
bayoda felean
ben 2-3 defa işemişimdir çok utanırım..
birde erkeği ortalığa işettiren bayan kıza gelince kmse görmesinliği tutar :D
İstemediğim yerin hatri kalmıştır tabi ev ve bina icleri hariç :D sokakta yani halada gece vakti sıkıştikca bulduğum yere salarım valla :D
bir benmi yapıyorum yavrucumya senin baban abin kardeşinde yapiyordur emin ol nabiyim altimami yapayim :D
Oldu koştura kostura wc arayacam :D
Apartmanin girisine isemistim bir keresinde ahahah
Hiç yapmadım çok ayıp gizli saklı şeyleri sevmem sokak ortası hep tercihim oldu
ohoo ne tenhası benım bı ıhlamur fıdanı vardı evın yanında sımdı agac oldu ıseye ıseye buyuttum aarada nostaljı olsun dıe hala ısıom :)
yok bız ıcıoz kısın yaa butun kıs aıleye yetıo hepsı bana mınnettar :) 30 kg kadar verıo her sene :)
Bunu kalkıp burada mı açıklayalım erkekler olarak yani :D
Neler gördün? :D Ayy tamam tamam sus kusucam :D
Ben hala işiorum. En son beşiktaşta yürüyüş yoluna işedim arkamda 1000 kişi geciodu hic utanmam :D
Vallahi işedim. Arkadaş bira ısmarladı arabada altıma işemekten daha mantıklı geldi okulun kapısına işemek. Sorry verdiğim rahatszlktan ötürü
araba lastığı
ağaç dıbı
duvar
saksı
balkondan aşşaya
Simdi otobus yolculuklarinin vazgecilmezi o. Cocugun cisi gelir kenara cekilir cocuga yaptirilir. Tabi digerleride yak bir zigara
Hala devam ahahahahh da akşam artık yapmıyoruz carpılırız felan ahcjckn :)))
O kadarda imanımız var hamd olsun ama üşengeçlik
Abla yapcak bisey yok kuytu koseye gecip bide nöbetçi koyuyoruz :)) fkxmmx arada iyi oluyor ya hep olgun davran nereye kadar :))
Bizde az yapmadık merdiven altına pişmanmıyız asla :)
müzelerin bahçelerinden tut okul bahçelerine hatta parklara kadar :D
Tenceredeki yemege yemek yapanin bacagina balkondsn yaşlı adamlarin üstüne
Yo gerçek :)
Ne yapalım çocuk akli sen hiç altina yapmadin mi :)
😥😥😥midem bulandı yaa
sadece küçükken olan eylemler değil bunlar afacanlar halen sokaklarda
müzelerin bahçelerinden tut okul bahçelerine hatta parklara kadar :D
valla ben şimdide öyleyim nerede gelirse yaparım çok ciddiyim tutmak zararlı
boş bulduğum yere çöydürürdüm. okulun bahçesine yapmışlığım var
Evde işediğimi hiç hatırlamam. annem bahçede ki incir agacını yağmur suları buyuttüğünü sanardı hey gdi günler heyyy
Ben Iserken Genelde Kızlar Bakıyordu Vede Guluyordu Ay Yırım Gıbı Kelımler Kullanıyorlar Buyuduk Nerde Sımdı :)
Küçükken evde balkondan aşşağı işerdim bir keresinde halamın başına işemiştim 😄
Disarda oynarken eve cikmaya usenip komsu balkonunun altina iserdim
Kucukken yolun ortasinaydi simdi tenhaya isiyorum 😅😅
Tabi ki medeni insan yenilige aciktir ☺☺
Yaptım pişman degilim yine gelsin yine yaparim assffss
Ne diosun yollara zigzag çizerdik ;)
Şimdi anlatmim masumca
şşşşşt aramızda burdayım kimse duyması az ağaç sulamadım :D
çevreciyiz işte belediyeden sulama birliğinden iş teklifi aldımda gitmedim :D
:)))
okuldan gelirken kim daha uzaga işer yarışı yapıyoduk
Okulda sınıfta tek ben sınav olurken kızların yanında cop kutusuna işedım
Okulun arka bahçesine hatta ben ayakta işerken kızlardan biri beni görmüştü
Halen isiyorum nolmuski napim yani dogal bise
Olmamı komşu teyzenin çiçeklerini sulardım hep :/
Ben hala işiyorum. :D
Hahaa :))) teygidi tey
Ben böyle bir çocukluk geçirmedim malesef :((
biraz karışık benim çocukluğum zor ve yalnız oldu :((
Agac dibleri merdiven altları beni tanır
Hahaaas
ne günlerdi bee kaldırımlara sçardım falan :/
AVM'ye sıçan kadın vardı
ben araba lastiklerine nişan alıyordum yaaaa.
bir gün bir amcayı yoldan çevirsem ve desem ki amca hani o senin arabanın sol arka tekerine işeyen tıfıl varya? o benim işte... desem mi diye bazen düşünürüm.
seni mendebur diye başlamasın... maazallah
yok ben vaz caydım. anılar yeter bana... nostaljiye ne gerek var dimi... önce sağlık diyelim.
Sokakta değil dağda kırda bayırda
Benim karikatürümü kim çizdi l. n :)))
:))
büyüdüm, hala çok içtiğimde yapıyorum :P
Sanki sen yapmadın :)
Evet yaptım ama kızlar da yapmistir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?