Her yaşın ayrı bir derdi, ayrı bir güzelliği var. Sen hangi yaşta takılı kaldın, ya da hangi yaşta kendini buldun? Yaz bana… belki kalbine dokunacak bir cümlem vardır.

Her yaşın ayrı bir derdi, ayrı bir güzelliği var. Sen hangi yaşta takılı kaldın, ya da hangi yaşta kendini buldun? Yaz bana… belki kalbine dokunacak bir cümlem vardır.
Ben şu an tam "kendimi bulma" yaşındayım.
Ne çocuk gibi safım, ne de her şeyi çözmüş gibiyim.
Hem kırılmışım biraz, hem de güçlenmiş…
Artık neyi istemediğimi daha iyi biliyorum.
Sessiz ama derin bir yaş bu… kendime en çok yaklaştığım zaman
Her yaş gerçekten başka bir tat bırakıyor insanda, ben 32’de çokça sorguladım kendimi, asıl hikayemi de işte o dönemlerde buldum diyebilirim. İnsan aradığı huzurla değil, biraz da yüzleştiği gerçeklerle büyüyor. Senin yaş grubunda insan güven arıyor, kayıplarla barışıyor, kendi değerini anlamaya başlıyor. Öyle bir olgunluk geliyor ki, geçmiş kırgınlıkları bugünkü sevgine dönüştürebiliyorsun. Sen neredeyse de, hikayenin güzelliği o yaşta saklı 🍃✨
Cevap
21Cevap
17 yaşından sonra hayat durdu benim için. gerçekten yaşamadım o yaştan sonra. 8 yılım heba oldu olmaya da devam ediyor.
25 yaş
Sustuğun her şeyin içini nasıl kemirdiğini görüyorsun… Ama yine de konuşmuyorsun. Çünkü bazı sessizlikler bağırmaktan daha çok şey anlatıyor.
Ayrica biz sanalda olsak burdayız unutma🌸🌼neden heba olsun daha cok gençsin
Çok haklısın abla o kadar çok sustum ki söyleyecek çok şeyim vardı aslında, bu arada teşekkürler iyi ki varsınız 🙏🌸🌺
Bir ay sonra 42 yaşında oluyorum. 40 yaşını çok fena atlattım hastalıklar ile 41 yaşında sürekli sürecin devamı bakalım 42 yaş ne olacak.
42 yaş
Eskiden anlamaya çalıştığın her şeyi artık olduğu gibi kabul ediyorsun.
Kalbin kırılmış ama toparlamayı da öğrenmişsin.
Artık herkesin seni anlamasına gerek yok diyorsun, sessizlik bile huzur veriyor.
Gidenlere değil, kalanlara değer veriyorsun.
Kimseden medet ummadan, kendi omzun olmayı başardın.
Önceliğin artık kendin olmuş, iç sesin her şeyden daha kıymetli.
Ve en güzeli; kendini kabullendiğin yaş bu, en olgun, en sade halinle…
Bu resmen beni anlattı. ✌️🌹👏
Kendimi 1000 yaşında bilge bir elf olarak hissediyorum
23 yaşında kendimi buldum aslında dünde dedim kendi kendime evet hepsi kötü ama şu var hep mucizeleri yaşadım bu hayatta ama ilk olay şu yüzden oldu benim hayatım da boşuna böyle değil çünkü gerçekten herkesin sınavları farklıdır çünkü sessiz olmam gerekiyordu kimseyle muhatap olmamam gerekiyordu çünkü o okuldaki durum başıma gelmesin diye o yüzden bunları yaşattı ki gör diye okula gitseydin? bu durum orada olacaktı o yüzden sınavlar olarak yolladım herşeyi çünkü yine sınavlar edecektim ben şimdi 33 yaşındayım 34den gün aldım herşeyi anlıyorum daha iyi Allah o sınavı değiştirmiş ve başka sınavlar vermiş dersler al diye sonra aynı sınavlarla sınavlar edecem diye herkesi tanı istemiş kötüleri daha çok çünkü bunlara ileride çok ihtiyaçın olacak bana çok şükürler et ki ben hiç birşeyi boşuna yaşatmadım senin bir hayatın yok sınavı değiştirdim çünkü o zaman işin çok zordu diye sezgilerini kuvvetli ettim ki kötülüklerden kurtul
Bence insan hayatının her evresinde hep hissettiği yaşta kalır😇🥰
çünkü yaş dediğin durum sadece basit bir sayıdan ibarettir ve insanın içindeki kıpraşan duygular ya da ölmüş hisler bazi zamanlarda o gorunen sayıdan çok daha farkli olabiliyor.
Gerçektende her yaşımda birçok şey olmuştur, her yaşımın iyi dönemleri veya kötü dönemleri oldu.. Şu anki yaş dönemimde artık hayatımın en ciddi kısmındayım özellikle ben oldum ben hazırım ve biriyle evlenebilirim yuva kurabilirim dönemindeyim... ( Önüme gelen ile değil kalbimi adadığım biriyle evlenmekten bahsediyorum..)
30'lardan korkuyordum açıkçası ama şu an gayet keyifle geçiyor zaman diyebilirim 😀
Hatta 40'ları da merak etmeye başladım 🤩
Ben de korkardim ama çok sevdiğim yaşlarım 30 lar oldu😘
22 sanırım bu yaş diliminde istediğim gibi yaşadım kariyer olarak özellikle. 🕵💓
22 yaş
Kendinle tanıştığın ama hâlâ kendini herkese anlatmaya çalıştığın bir dönem.
Düşüncemin ve hayat görüşümün şekillendiği bir dönem oldu evet. İş hayatı arkadaşlıklar, hastalıklar bir çok şeyle sınandım ve bugünümü düne borçluyum. 🦋
Kaç yaşındayım bilmiyorum... Karşıma çıktığın gün doğdum işte.. Gerisini sen hesapla artık..
Yaşım... Seni yaşamışlığım kadardır benim!
Oo güzel giriş unutmuşum senin bu halini
33 yaş
Hayatını başkalarına göre şekillendirmeyi bıraktın. Yoruluyorsun ama pes etmiyorsun. Çünkü artık neye değip neye değmeyeceğini çok iyi biliyorsun. Kimseye anlatma çabasında değilsin. Çünkü kendini sen biliyorsun yetiyor.
Bu şiirsel halin
Her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım ya gelir geçersin hayatımdan ya da gelir kalır.
28 yaş
Bazı şeyleri içinden atamıyorsun, bazılarını hiç unutamıyorsun. Ama susmak seni tüketmiyor. Sessizliğin bile güçlü. Gidenlerin ardından üzülmek yerine, kalanlara daha çok kıymet veriyorsun. Bu yaşta en çok kendine teşekkür etmelisin.
Kesinlikle ben
Kendimi bulduğum, herkese hak verdiğim, aman guzum kavga neyin etmeyin yaştayım
31 yaş
Bir çok şeyi " olmazsa olmaz" dediğin yaşlar geçti. Şimdi daha sakin, daha seçici birisin. Daha az ama daha gerçek dostluklar arıyorsun. Kalabalık değil, Samimiyet istiyorsun. Kalbini kimseye açmıyorsun artık. Bu da bir güç.
Tam konum oldu 😄
❤️canım canım
Çiçek 🌸
"Belki kırklarımdayım belki otuzlarımda!
Belki de doksan sene yuvarlandım bu dünyanın sırtında!
Hiç bilmiyorum! Hayat taviz vermediği hızı ve kavgasıyla akıp gidiyor!"
Misali.
En güzel yaşım 22 di ve bu da 2012 yılına denk geliyor.
34 yaş için yazayım mi
Evet tabi şu an ki yaşım için daha mantıklı olur:) Bekliyorum 🤔
34 yaş
Artık bazı şeyleri zorlamıyorsun. Gitsin diyorsan gidiyor. Kalsın diyorsan kalıyor. Kalbin daha sade. Zihnin daha net. En büyük lüksün, artık huzur. İnsanlardan değil duygulardan uzak duruyorsun. Çünkü seni en çok onlar yordu.
👌🤝👍 kesinlikle doğru tespitler.
Ben kalben 32 yaşında ruhen de 28 yaşımdayım
28 yaş
Bazı şeyleri içinden atamıyorsun, bazılarını hiç unutamıyorsun. Ama susmak seni tüketmiyor. Sessizliğin bile güçlü. Gidenlerin ardından üzülmek yerine, kalanlara daha çok kıymet veriyorsun. Bu yaşta en çok kendine teşekkür etmelisin.
Kalbin hâlâ heyecanlanabiliyor. Ama aklın daha temkinli Eskiden sevgi için her şeyi göze alırdın, şimdi huzur için bazı sevgilerden vazgeçiyorsun. Gözlerinin içi gülsün istiyorsun artık, rol yapmadan, içten... ve bu çok kıymetli
😘muah
Kalem etek Stiletto giyen kadını görünce dibi düşen yaştayım ben apla 🤪😆
4 yıldır hiç mi vazgeçmez aynı görüşü yazmaktan ndjds
Hahaha mümkün değil 😆
Senin mi o stilettolu bacak 🤪
30 yaşlar bana hep şey gelirdi yolun yarısı ama okadar korkulacak kadar yokmuş hatta en güzel yaş dilimiymiş ki olanı biteni okadar güzel kabul edip eski yaralarınla vedalaşıp ayrı bi olgunluğa ulaşıyorsun
36 yaşımın bende farklı kesişme noktaları vardı. Belki vardır 36’ya özgü sözlerin..
36 yaş
Önceden "neden ben?" derdin, şimdi "bunu da atlatırım" diyorsun. Güçlü görünmeye çalışmıyorsun çünkü zaten güçlüsün Yüzleştiğin her acı seni büyüttü. Gözlerinin derinliğinde kocaman bir hayat var artık ve senin en büyük başarın bu.
Zahmetin için teşekkürler.
Rica ederim
Ben hep 29’da kalıcam galiba.. o yaşta yaşadıklarım, kendimle ilgili keşfettiklerim.. kurduğum hayaller.. farkettiklerim..29u daha çok sevdim kısacası.. ruhum hep 29 kalsın
20'li yaşlarım hastalık yaşlarım idi. Çok zor günler geçirip iyileşmeyi bekledim.
Allah'a şükür atlattım ama bir organım artık geri gelmeyecek
Otuzdan gün aldım ama yaşım hep yirmi üçte kalsın isterim. Zihnimde ise atmış beş yaşın yorgunluğu var, bedenimi gömmeyi unutmuşlar.
29 olmasın
36 yaşındayım gençliğimi hiç yaşayamadım hissedemedim hayatta herşeye geç kaldım özgürlüğümü bile hissedemiyorum kendimi yetişkin gibi de hissedemiyorum sadece çocukluğuma özlem duyarak yaşıyorum
25 yaş çok güzel ama cokta aptal oldugun son yaşlar 35 se cok güzel akıllısın, güzelsin ve ne yapacagını iyi biliyorsun.
24 yaşındayım ve çok uzaklarda değil 20 li yaşta kaldım. Bir gidip hayatımdan birini elemek istiyorum.
20 yas dönüm noktası gibiydi ama su an hala daha dönüsmekteyim
Daha 19 gibiyim genç ama tecrübeli 🤣🤣
Bilmem anlatabildim mi ❤️❤️
Fatih Sultan Mehmet in İstanbulu feth ettiği yaşta kaldım
Benim hikayem 40 yaşında başladı hayatımın altı üstüne geldi şu an 44'e doğru gidiyorum... Bakalım neler göreceğiz Rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin hepimize 🤲🏻😊💞
16 yaşımdan sonrasını sevemedim
30 yaş
Zamanla yarışmıyorsun artık. Kendinle barışma yaşı bu yaş. İnsanların ne dediği değil, senin ne hissettiğin önemli oluyor. Olgunluk dediğin şey susman gereken yerde susmak değil, için acıtmadan yoluna devam edebilmek. Bunu öğrendin 🌹
Bilmiyorum …
Bedenim 28
Ruhum 40 ında
Yaş 28
18 yaşındayım 17 yaşında kendimden bir yaş büyük bir kız ilen evlendim pişmanım ama zaman geri akmaz
18 yaş
Hayatın sana bambaşka yollar sunacağını zannettiğin, ama aslında kendi yolunu ilk kez sorguladığın yaş. Kalbinin en çocuk ama umutlarının en büyük olduğu zamanlar…
Yokya evlendim hayatım bitti
Geçmiş olsun diyim ne diyim
bir şey deme benim kararımdı pismanda olsam
Benim ruhum çocuk asla öldürmem
36 yaş
Kırgınlıklarını içinden atamadığın ama artık taşımamayı seçtiğin yaş.
Hiç alakası yok ama öyle olsun bakalım 🤣🤭
Yaşlara takılı kalmıyorum
37 yaş
Bazı şeyler geç kaldı gibi hissetsen de içinde hâlâ bir yol var diyorsun.
Hiç bişey için geç kalmadım. Geç kalmışım gibi görünen şeyleri aslında ben tercih etmedim hiç.
18 yaşındayım💕💞
18 yaş
Hayatın sana bambaşka yollar sunacağını zannettiğin, ama aslında kendi yolunu ilk kez sorguladığın yaş. Kalbinin en çocuk ama umutlarının en büyük olduğu zamanlar…
Bu konulara girmeyelim 😂😂
37 yaşa yazalım o zaman.
İnsanlara değil hayata kızgınsın biraz. Ama artık kırgınlığın bile zarif. En çokta kendine kıyamadığın zamanlarda yoruldun. Şimdi daha az anlatıyor, daha cok anlıyorsun. Kalbinde susturduğun şeyler var ama seni güçlü kılıyor
İncito tanıyorsun beni be cansın can arkadaşım 😇
Sende cansın
29 yaşındayım 💞
29 yaş
Kapanmamış defterlerin var belki ama artık yeni sayfa açmayı da biliyorsun. Eskiden kırıldığında içine atardın. Şimdi yüksek sesle dile getiriyorsun. Bu da bir gelişme
Hayat zor ama sen daha güçlüsün ve bunu her geçen gün kanıtlıyorsun.
💞
Guzel bi yastayim kendi hikayemi yazacak yaştayım ve yazacağım umarım güzel anılarla güzel duygularla bitireceğim bu hayatı insAllah
30 larda daha akıllı olunuyor galiba biraz tecrübe diyelim
35 de kendimi buldum ruhum 29 ama sen düşün iste
22 yaşındayım ve 37 gün sonra 23 olacağım.🫠
23 yaş
Aşkın daha derinden hissedildiği yaşlardasın… Kalbinin en kırılgan halini gösterdiğin ama en güçlü duruşu öğrendiğin zamanlar.
🥲❤️
Güzel soru, bilemedim her yastayım o zaman
İçten içe hala 16 ama 33 bitmek üzere.
İnsanoğlu her yaşından ayrı şikayeti
Babamın öldüğü yaştayım.
19 yaşına gireli daha 19 gün oldu
23: iyiydi ya 😅
32 yaş
Kalbin hâlâ heyecanlanabiliyor. Ama aklın daha temkinli Eskiden sevgi için her şeyi göze alırdın, şimdi huzur için bazı sevgilerden vazgeçiyorsun. Gözlerinin içi gülsün istiyorsun artık, rol yapmadan, içten... ve bu çok kıymetli.
en gri yaşımdayım
26 yaş
Zoruna gitse de bazı gerçekleri kabul etmeyi öğrendiğin, gözlerinin dolup dolup içine aktığı yaş.
43 azkaldi diyer tarafa
4'te kaldım ben
19 yaş