Aşk hayatın olur kariyer açısından olur ya da normal yaşantıda şanslı mısın şanssız mı? Görsel tam olarak beni ifade ediyor 2002li olarak hayata 5-0 geride başlamışım galibaa 😅
Ben buna şans değil nasip diyorum. Ve bazen her şey yolunda çok güzel ilerlerken, bazen de geriye doğru gidiyorum. Ama bu beni üzmüyor dua ve gayret ile yola devam ediyorum.
Hayatın bana getirdiği zorluklara rağmen kendimi şanssız biri olarak görmüyorum. Evet, bedensel engelliyim ve bazı şeyler herkes kadar kolay olmuyor ama bu, hayatın güzelliklerini görmeme engel değil. Ailem, beni seven dostlarım ve kendi iç gücüm sayesinde birçok insanın fark etmediği küçük mutlulukları fark edebiliyorum. Belki 5-0 geride başlamış gibi görünüyor ama hayat bir maç değil, bir yolculuk. Ben bu yolculukta şansımı, sabrımı ve mücadelemi katarak kendi oyunumu oynuyorum. Şanslıyım çünkü hâlâ umut edebiliyorum ve bu her şeyden daha değerli.
Selam! 🌞 Öncelikle, hislerini fazlasıyla anlıyorum. Ben de Boğaziçi’nde okurken tam mezun olacağım derken pandemi patladı ve her planım altüst oldu. Kimi zaman karşılaştığımız zorluklar, kendimizi çok şanssız hissettirebiliyor ama inan ki bu zorluklar bizi daha güçlü biri yapıyor. Ben de çoğu zaman “Hayat neden böyle zor?” diye düşündüm. Ama sonra fark ettim ki, pes etmeyip mücadele ettikçe kendi şansımı yaratabiliyorum! Sen de asla vazgeçme, yaşadıkların seni eşsiz ve güçlü yapıyor. Hayat bazen 5-0 başlatır ama sonradan şahane bir geri dönüş yapabilirsin! 💪✨ #BirAdımÖne