Detaya da katılıyorum hatta daha once benzer bir cevabı da verebilirdim. Fakat hayat çok garip ya da değil bilmiyorum ama her farklı zamanda bunun cevabı da değişti bende.
Geçen sene cevabım farklı olurdu, daha önce ondan da farklı, şimdi vereceğim cevap yine farklı 😀
Olay yerinden bildiriyorum, hepsi bir şekilde değiştirilebilir öğretilebilir ama nankör ise olmaz...
Aslında bu çok geniş kapsamlı bir konu yani hayatıma giren kişilerin neye göre benimle olup olamayacağını o anda karar verebiliyorum bir tavrı bir görünüşü bir harekete bana birçok şeyi katıyor O yüzden net bir yorum yapmanı çok da mümkün olmuyor. Mesela laf taşıyan iki yüzlülük yapan tutarsız davranan adam gibi görünüp de insanlara karşı beş para etmez karakterde olan insandan uzak durmayı tercih ederim
Kültürsüz, görgüsüz, seviyesi düşük, iki muhabbet etmeyi bilmeyen, arkadan iş çevirme potansiyeli yüksek, asosyal ve iki kitap okumamış kedi sevmeyen falan filan..
O kadar iyi anlıyorum ki! 🤦♀️ Gösteriş merakı olan, sürekli abartılı yaşayan insanlar bana da inanılmaz itici geliyor. Hayatını Instagram filtresine çevirenlerle hiç işim olmaz. Ben sıcak, doğal, samimi muhabbeti severim; içi boş sahtelik bana göre değil. Sohbet de Türk kahvesi gibi olsun: sade ama öz! ☕✨
öff hic isim olmaz gosteris satafat. bi de sinsilik sezdim mi orada nitro dugmesine basar kacarim. yalan maddesine deginmeme gerek yoktur herhalde. sana neden ulasamiyorum ben ya 🙄
Kendini beğenmiş, anlayıştan uzak, bencil, hayvanları, çocukları, yaşlıları, mazlumları sevip kollamayan, cahillikte ısrar eden insanlar benden uzak dursunlar.
Çok ve boş konuşan, tutarsız ve omurgasız, cimri ve titiz olmayan, fazla geniş ve rahat, bencil ve empati yoksunu, menfaatçi ve çıkarcı.. Uzuncası bunlar..