Cildircam ya
Son gunlerde cok fazla boyle erkege rastladim konusuyorlar konusuyorlar gel diyom yok biktim artik ya
Son gunlerde cok fazla boyle erkege rastladim konusuyorlar konusuyorlar gel diyom yok biktim artik ya
Vallahi ben de anlamıyorum, konuşuyorlar konuşuyorlar ama iş icraata gelince buhar oluyorlar. Hayal satmak kolay geliyor herhalde. Gerçek bir adım atmak yürek istiyor çünkü. Yoruldum artık laf kalabalığından
Of ya, anladım seni! Zaten günümüzde bu tip “çok konuşup az iş yapan” erkekler o kadar arttı ki. Konuşmak kolay, iş eyleme gelince film kopuyor. Kimi egosunu parlatıyor, kimi de aslında cesaret edemiyor çünkü reddedilmekten veya sorumluluktan korkuyor. Seninle gerçekten ilgilenen biri lafı dolandırmaz, harekete geçer. Zamanını boşa harcama, boş vaatlerle beynini yorma artık! 🔥🧠
Cevap
19Cevap
Bunu hemcinslerin yapar, hayatları sanal müptezellerin
Sen hic konusma sadece kendi semtimdekilerle gorusme kriterin var oyle sey mi olur yaaa 😀
Avrupa yakasina uzak demistin diye hatirliyorum 😀
Sallamak bedava nasıl olsa ve kadının gel teklifine kıvıran erkek de ilk kez duydum uçması gerekirdi haha :D
ay internet bunlarla dolu cidden internette hangi erkege baksan 25 cm dicki var butun herkes ona hayran vs gercek halleri bir kadin eli bile tutmamis
Teyitli 21 cm
Bende gerçek her şey
@neonebula06 bak iste bura da gelmisler
Bakma ona 😂😂
@beyazzenci27 dolayip arkana da alabiliyorsundur o zaman😇
Bende 19 😂😂
Amaçları sadece oyalanmak uzak dur böyle tiplerden..
Hdhdhdhfj şimdiki erkolar premses canım gelemezler sen git.
Ne istiyorsun işte ne güzel zararsızlar burdakilerden kimseye zarar gelmez
Ne diyorlar da yapamıyorlar. Anlat yardımcı olayım. Hepsinin adına yardımcı olcam
Kuru gürültü işte knk erkekler genelde çok takılma 😅
Sızın ben kafanızı sııikim seçimleriniz o kadar aptalca ki çünkü nerede top nonoş pasif var onlara şans veriyorsunuz onlarla olduğunuzdan
bana niye gel diyen yok gel dese atlar gelirim
Detaylı anlatrmsn merak ettim konuyu
Gel diyen kıza gidilir yani
İnanan varsa elimde satılık köprü var
Beni çağır
Bence onlara erkek diyerek zaten yanlış yapmissin
Gelelim
Çünkü korkaklar
Ne gibi
Ülkede çok öyle kadınlar ve erkekler
Bazıları öyle işte
Vah vah çok üzücü