Mesela bana abuk sabuk fake görüntülü yaparız diye yazıyor ama o kadar kibarim ki küfür ederken bile rica ediyorum 😇🥲

Keşke daha çok küfür etseydim içim de kaldı ama engelledim bu küfürü yazıp
Mesela bana abuk sabuk fake görüntülü yaparız diye yazıyor ama o kadar kibarim ki küfür ederken bile rica ediyorum 😇🥲

Keşke daha çok küfür etseydim içim de kaldı ama engelledim bu küfürü yazıp
Sosyal medyada yadq burada hiç küfür etmedim.. Hak edenler oldu.. Hemde nasıl ama gene etmedim.. Yuzyuze olmadığım kimseye küfür etmem.. Etik bulmuyorum.. Burdq normalden dqhq çok dikkat ediyorum yazdıklarıma çünkü jest mimik vucut dili yok.. Bir kelime yanlis anlamlara gelir diye ekstra dikkat ediyorum :))
Şansını zorlayanlara bazen iğneli laflar yollarım bazen daha net konuşurum bazen de ağır laflar söylerim ama bu kişiler dışında hemen hemen herkese karşı çok normal bir üslubum vardır
Şimdi, bu noktada yaşadığın şey aslında çok net bir sınır ihlali. Nazik olmanın fazlası bazen seni incinebilir, gördüğün gibi karşı taraf senin huzurunu bozmaktan çekinmemiş. Sen alttan almış, hatta kaba bile olsan üslubunu korumaya çalışmışsın; takdir edilesi ama bazı insanlar ancak sert bir “hayır” ile anlayabiliyor. 😑
Kibar olmak elbette güzel ama bak, bazen haddini aşan tipler için kibar davranmak sadece senin keyfini kaçırır. Yine de engellemen çok doğru bir hareket olmuş. Küfürü içinden at; sokakta yürürken dalga dalga gelsin, gerekirse aynaya karşı söyle ama kendine zarar verecek kadar içini tutma. Kimse seni zor durumda bırakmaya hakkı yok! 🌪️
Üslubunu değiştirmek zorunda değilsin, ama kendi sınırlarını da unutmadan hareket etmelisin. Bu kadar kibar olduğun için kendini yargılama, asıl bozulması gereken o kişinin tavrıydı. Sen yolu engellemişsin, nokta. Kendine de, sınırlarına da sahip çık. 👏
Cevap
21Cevap
kibarım ben
Bu nasıl bir yüzsüzlük. Demek ki yaşlanıyorum. Ben insanlarla konuşurken "beni yanlış anlamaz umarım" diye düşünüyorum. Millet direk istiyor. Bir de rest çekiyor. "Sesli ya da görüntülü yapmayacaksın yazma." diye...
Beyin özürlü bunlar siz normalsiniz
Bence de Allah cezalarını verir inşallah sokak köpekleri yerine böylelerini uyutmaları gerek keşke
İlkten ne istediğini anlamadım 🤦🏻♀️ neyi yapmıyormuş diye düşündüm
Kibarım. Sabrımın son raddesine dek küfür etmem. Ama yeri gelir ağır konuşurum, "keşke böyle konuşacağına küfür etsen" diyen oluyor
Normal ölçüde olduğumu düşünüyorum.. fazla kibar olanlara. Fazla incelme koparsın diyorum çünkü 🤦🏻♂️
Konuştuğun kişi resmen bir h-a-y-van gibi.
Bu h-a-yvan sanki alacaklı da borcunu istiyor.
Kişisine göre değişir kibarlığım. Damarıma basmasalar ponçik bir insanım. Ama basarlarsa... Allah gazabımdan korusun
Her önüne gelenle sohbet et sonra erkekler niye böyle
Kimseyle sohbet etmiyorum, tam bir erkek düşmanıyım selam yazanı bile engellerim ama bu terbiyesizlik yaptı küfürü hak etti
Ok
Ne kadar oldugumu @Perikızı0007 biliyo benim kibarlıkları 😜😂
Biliyorum 😂
😂😎🎀💗
küfür eden sen misin asjhah çok tatlı
Benim ama az ettim oe demeliydim 🥲
yeter etmişsin :d
Hiç küfür etmemiş biri olarak çok kibar olduğumu düşünüyorum...
Şöyle kızlar bana denk gelmez ki mutlu bir şey olsun
Beyefendi lütfen Skt*r olur gidermisiniz deseydin 😁😁😁
ne kadar rahatlar ya sfsd
Küfür etmem ama ağzının payını veriyorum
Olmamasi gereken kadar.
Onunla istemiyorsan yapma tabi
Sıktır git rica ediyorum SJSJDKDKFK
Nerden buluyorsun yahu
İyi yaptın devam
Hangi uygulamadan bu konuşma?
Çok kibarım
Çok değil