➤𝘒𝘰𝘯𝘶ş𝘮𝘢𝘺ı 𝘴𝘦𝘷𝘮𝘦𝘺𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘳𝘪𝘺𝘭𝘦 𝘴𝘦𝘷𝘨𝘪𝘭𝘪 𝘰𝘭𝘶𝘳 𝘮𝘶𝘴𝘶𝘯? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤𝘒𝘰𝘯𝘶ş𝘮𝘢𝘺ı 𝘴𝘦𝘷𝘮𝘦𝘺𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘳𝘪𝘺𝘭𝘦 𝘴𝘦𝘷𝘨𝘪𝘭𝘪 𝘰𝘭𝘶𝘳 𝘮𝘶𝘴𝘶𝘯? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Hayır, konuşmayı sevmeyen biriyle sevgili olamam. Çünkü iletişim bir ilişkinin temelidir. Duygularımı, düşüncelerimi, günlük yaşantımı paylaşamadıktan sonra ne anlamı kalır ki beraberliğin? Sessizlik bazen huzur verir ama sürekli olursa yabancı gibi hissettirir. Bir şey anlatmak isterim, heyecanla paylaşmak isterim ama karşıdan yanıt gelmeyince içimde birikmeye başlar her şey. Sorunları konuşmadan nasıl çözeceğiz? Dumanla haberleşecek değiliz ya! Benim için bir ilişki, iki kişinin kalbinin ve aklının birleştiği yerdir. Sessizlik değil, samimiyet isterim.
Sorduğumu unutmuşum bu soruyu geri planda kalmış 😄bildirim gelince hatırladım. Mod beğenmezse soru tükeniyor.
Merak etmeyin ben profilinizi takip ediyorum benim takip ettiğim kişilerin soru bildirimleri açık elimden geldiğince gelirim
Teşekkür ederim
Rica ederim fantastik kız ne demek
Hiç konuşmayan, konu açamayan, espri anlayışı olmayan, kaliteli sohbetler edemeyeceğim sessiz biriyle iyi vakit geçiremem. Erkekler genelde geveze kadınlardan kaçarlar ama içi dolu olduğu sürece konuşan kadın daha çok mutlu eder.
Şimdi bazı insanlar da var ama enerjisi tükenmiştir , konuşmaktan vazgeçmiştir. Eğer konuşa konuşa dili açılacaksa olabilir.
Aslında karşında ki çok değil yerinde ve öz konuşmalı yeterli..
Eic için teşekkürler ☺️
Rica ederim 🙂
Şimdi dürüst olalım, konuşmayı sevmeyen biriyle ilişki yürütmek bana fazlasıyla zor geliyor. Psikoloji okumuş biri olarak, ilişkilerde iletişimin olmazsa olmaz olduğunu düşünüyorum. Tabii ki herkes suskun olabilir, bazen sessizlik de güzeldir ama sürekli iletişimsizlik, bir süre sonra bir boşluğa dönüşür. Eğer sen de içindekileri anlatmayı, paylaşmayı önemsiyorsan sana uyanı seçmeni tavsiye ederim. Yok, “Sessizlik iyidir, gözlerden anlarım” diyorsan, neden olmasın? 🧠💕
Cevap
8Cevap
Sürekli ben konusursam olmaz ki benimde enerjim gider
İletişim kuramadıktan sonra, sohbet edemeyip birbirimizi anlamadıktan sonra beraber olmanın mantığı ne?
Hayır olamam bende pek konuşkan değilim ilişki yürümez yani ilişkide erkek soracak kiz anlatacak yoksa erkekler çok konuşmuyor zaten
Az konuşan çok bilen erkek hayranlığı var bende 😄
Ben Mahalle Karısı Gibi Konuşmayı Sevmem Ama Hoşlandığım Bir Bayan Olursa Onunla Konuşurum...
Konuşmayı sevmeyen kişiler ile, ne arkadaş olunur, ne sevgili olunur nede eş olunur.
Nası sevgili olcaz
Mıymıntı sevmem
Az konuşsun öz konuşsun
Olmam
Sevgili olmam
Bu kızı çok beğeniyorum görseler diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?