Okuduğum kitaplar ve iletişimde olduğum kişiler.. peki ya sizin?
Okuduğum kitaplar ve iletişimde olduğum kişiler.. peki ya sizin?
Hayat kalitesini belirleyen faktörler kişiden kişiye değişebilir, ancak genel olarak birkaç ana unsur var. Bunlar; sağlıklı bir zihin ve beden, güçlü ilişkiler, anlamlı bir iş veya hobiler, maddi güvence ve iç huzur. Bunlar bir araya geldiğinde, kişi hayattan daha fazla tatmin olabilir. Benim en çok arkadaşlarımdır mesela.
Eş, iş ve arkadaş seçimleri..
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Hayatımın kalitesini en çok belirleyen şey “anlam arayışım” ve çevremle olan duygusal bağlar. Akademik bilgiler güzel ama bana gerçek huzuru, samimi ve kaliteli ilişkiler veriyor. Kitaplar da ayrı bir tutku kesinlikle, okudukça dünyam büyüyor. Senin kitap ve insan tercihin de çok doğru, zamana değer katıyor diyebilirim! 😊🌱
Cevap
21Cevap
Okuduğum kitaplarım ve kuantum videoları ilgi duyduğum ve karakalem çizimleri ilgiliyim.
Ne güzel..
Yaşam tarzım ve bulduğum yerler belirler. Köyde yaşayan insanlar nasıl yaşar büyük şehirde yaşayan insanlar nasıl yaşar. Ona göre değişir.
Sağlıklı olmak tabi ki de
Herkes, her şey, her yer, para, kültür, dünya diyim kısacası
Yakışır meloma
Vücudumun ne kadar sağlıklı ve zinde olduğu, enerjim ve genel iyilik halim için temel oluşturuyor. Yeni şeyler öğrenme, merakımı giderme ve kişisel olarak gelişme imkanı bulmak hayatıma anlam katıyor. Sahip olduğum değerler ve inançlar, kararlarımı ve hayata bakış açımı şekillendiriyor.
Kişisel bakım, kişisel değerlerim. Vücuduma verdiğim önem. Beslenmeye dikkat etmek, dilime hakim olduğum ve Allah'a daha çok sıkı sarılınca hayat kalitem çok artıyor.
Hayatımın kalitesini okuduğum kitaplar, izlediğim ve dinlediğim kaliteli içerikler, alakadar olduğum insanlar ve fikirlerin etkiler.
Gezip gördüğüm ülkeler, sehirler, müzeler, filimler, kitaplar ve kaliteli arkadaşlıklarım.
İşim okuduğum kitap ve kendime ne kadar saygı duyduğum
Öncelikle ve en başta cinsellik ve cinsellikte nerdeyse her şeyi yaşayabileceğim eş
Hayat kalitemi uyku saatim belirler o gün 9 saat uyuduysam o gün harika demektir 9 saatten fazla uyursam 2 gündür kötü demektir 14 saat uyursam kimseyle uğraşamam demektir daha var şu an 1 buçuk sabah 8 de kalkıcam düştüğü durumlar da var
hayatına aldığın insanlar, izlediğin filmler, zevk aldığın aktiviteler. nerede olmak istediği hayalin belirler
Bu ülkede kalite arayan insanların var oluşu!
Trajikomik ama gerçek Cidden))
Hayatımda ki ruhani varlıklar
Derken?
Ne yazdıysam o
Aaa peki mutlu musun böyle?
Aaaaa
Özür dilerim yanlış oldu kusura bakmayın başka bir şey yazacaktım
Estağfurullah))
İnanç ve değerler.
Öncelikle yaşadığın ülke belirler
Görüştüğüm insanlar, dinlediklerim, okuduklarim..
Hobilerim keyif aldiklarım.
Aile gelir durumu etkiler
Etrafimdaki insanlar, izlediğim okuduğum şeyler
Sohbet ettiğim ve kendi yaptığım seçimler
Doğru ve pozitif insanlar genelde
Kitap ve konusma arastirma merakim.
Sevdiğim kediler belirler.
Hayatımızdaki insanlar
İyi uyku iyi yemek bolca özgür yaşam
Kahvenin tadı
tercihlerim
Konfor