Böyle hislerde olmam normal mi? Konu hakkında düşünceniz nedir?

Ben gerçekten bu çağda ne yapmam gerektiğini anlayamıyorum. Birileriyle konuşuyorum, flörtleşiyorum, görüşüyorum. Bir şekilde heyecanla başlayan ilişkiler bir süre sonra bitiyor. Yani bazen kendimi sorguluyorum. Acaba ben mi yanlış davranıyorum insanlara karşı diye. Sanki ben, yanlış davranmıyorum. Onlar hevesi kaçınca, hevesleri gidince bir şekilde vazgeçiyorlar. Ve gerekli ilgiyi göstermiyorlar. Kimse kimse için çabalayamayacak kadar sanki yoğun gibi. Yani neden bu kadar yanlış insanlara denk geliyorum? Neden gönlümü birine veremiyorum? Hala anlamış değilim. Yaş olmuş 25 insan bazen istiyor ki kafasını yaslayabileceği bir omuz olsun. Çok bunalıyor. Yalnız kalıyor. Ama istediğini bir türlü elde edemiyor. Bazen yalnızlık daha iyi diye düşünüyorum. Ama gerçekten öyle de olmuyor. Bilmiyorum yani. Bu süre zarfında hayatın devam eden akışında ne yapmam gerekiyor? Nasıl doğru insanla karşılaşacağım? Nasıl olacak? Hiç bilmiyorum. Ama gerçekten sürekli birileriyle flörtleşmekten, sürekli birilerinin hayat hikayesini dinlemekten, sürekli yanlış şeylerle karşılaşmaktan, sürekli umudumun yıkılmasından çok çok yoruldum. Bunu nasıl aşacağım gerçekten? Yani birisi bir büyü mü yaptı diyorum artık (şaka ). Ama yani cidden bu bahtsız bedeviliğin bir açıklaması olmalı. Çirkinim desem çirkin de değilim. Mesleğim de var anlamıyorum ne eksik?
Böyle hislerde olmam normal mi? Konu hakkında düşünceniz nedir?