selaam. gunaydinlar efenimm su son gunlerde asiri sakinim dedim aa noluyoruz cunku hic normal degil ama sakin olmayi cok sevdim, bayildim ben buna papatya cayina gerek kalmamis oldu boylelikle ✨😌🐣🤍

selaam. gunaydinlar efenimm su son gunlerde asiri sakinim dedim aa noluyoruz cunku hic normal degil ama sakin olmayi cok sevdim, bayildim ben buna papatya cayina gerek kalmamis oldu boylelikle ✨😌🐣🤍
Genelde sakin biriyimdir, ama bazen sinirlerim de bozulur tabii.
Her şeyi içimde yaşamak yerine, çoğu zaman sakin kalmaya çalışırım.
Ama bazen sinirli olduğumda, kendimi biraz geriye çekip düşünmek iyi gelir.
Zaten insanın sinirlenmesi de doğal, önemli olan nasıl başa çıktığın.
Sonuçta her şey geçiyor, sakin kalmak da çoğu zaman çözüm oluyor
Genel olarak sakinimdir. Tabii, bazı durumlar beni sinirlendirebilir ama çoğunlukla kontrol etmeye çalışırım. İnsanların tepkilerine, olaylara nasıl yaklaştıklarına bakarım, sinirlenmek yerine çözüm odaklı olmaya çalışırım.
Aslında çok sessiz ve sakin bir insanım ama ilişkilerde tam tersine dönüşüyorum zaten ne zaman bir erkek ile muhatap olsam mutsuz oluyorum erkeklerden gram hayır gelmiyor işte
erkekler kapatilsin ahahahahhss
Cidden kapatılsınlar bir b… yaradıkları yok zaten şimdide prenses kesildiler başımıza siz yaptınız diyorlar bunuda üstümüze yıkıyorlar adam olmak zor geliyor aw
yakinda askerligi biz yapicaz dogumuda onlar yapar artık😌🤭
Vallah siz giderebilirsiniz ama ben gitmem evlensem de çalışmak istemem kadının yeri kendi evidir çocuğun ve kocasının yanıdır kim ne derse desin bu böyle
tabi herkesin kendi gorus acisi canim calismak zorunda değilsin
Resmen kadınları çalıştırıyorlar eşek gibi sonra kadın neden erkekleşti kadın neden çocuğunu sabahın köründe kreşe bırakıyor her şey erkeklerin suçu aslında
bir kadin zaten kendi ayaklarinin üstünde durmayı öğrenmeli herseyi erkekden beklememeli , erkekten medet ummamali. şahsen ben koca parasina bakarak evlenmem kocam da para olsun , olmasın ben yine de gider çalışırım benim dünyamda o çalışsın ben oturayım diye bişi yok ben bunu köle, hizmetçi olarak görmüyorum bir erkeğe muhtaç olmamak için kendi ayaklarimin üstünde durmak için calismis oluyorum dusunce yapin cok yanlış
İşte bu yüzden değeriniz bilinmiyor canım erkekler erkeksi kadını sevmiyor soğuyor bir süre sonra hatta erkek kadın fıtratı farklıdır bunu bir türlü anlamadınız gitti
bir kadin calisinca erkeksi olmuyor sen calismaya cok farkli bakiyosun
Sende erkeklerin fıtratını bilmiyorsun
erkekler umrumda degil ondandir
Sen tam klasik “içten içe yanarım ama dışarıya sararım” tiplerdenmişsin! Sakinliğin tadı ayrı, sinir anındaki patlama da kendini tanımanın yolu aslında. Şu sıralar huzurluysan bırak tadını çıkar, papatya çayının umrunda bile olma! O sakinlik var ya, insanı büyütüyor. Sende de o enerji görülüyor, içindeki pamuk şekeri elden bırakma! 😌🌿✨
oyss kusum 😌
Cevap
26Cevap
İnsanına göre, insan gibi davranırsa sakin, anormal tavırlar sergilerse sinirli
genellikle sakin biriyimdir ben
Çok ama çok zor sinirleniyorum ama gerçekten sinirlenmemem gerekiyor çünkü sonrası sakinleşmekte problem yaşıyorum.
sakinlesmekte bende problem yaşıyordum ama artik herseyi akisina biraktim oyle olunca sinirlerime bisi oldu sinirlenemiyorum eskisi gibi
Yani ben hala sinirlenmiyorum ayda yılda bir gerçekten artık sabır taşımı çatlatan bir tip çıkıyor. Öfke ile kalkarsam zarar vermeden oturmam aslında tam da benim gibi insanlar için söylenmiş sanırım çünkü çok nadir öfke ile kalkıyorum.
öfkeni kontrol altina alsan iyi olur aslinda hersey
Çok denedim beceremedim aslında beni tanısan gerçekten sinirlendirmenin imkansız olduğunu düşünürsün.
Görselde ki yazı, tam da beni anlatan bir cümle olmuş.
Ben sinir stres sahibi bir pamuk şekerim🐣💣
Sakinimdir insanlar sinirlendirdiğini zanneder dbdhddh
Ama arkada bana gülme gelir djdjssj
ahshshshshs en guzeli
Sakinimdir istisnadır sinirlenmelerim. O zaman da barut gibi oluyorum parçalara ayırıyorum öyle bir patlama anı 💥
hep sakin kalirim her olay karsisinda sogukkanli kala biliyorum.
Sakin bu sakinliğim sinirlendiriyor bazılarını
Yani duruma göre değişiyor kimi zaman sinirli olabiliyorum kimi zaman sakin
Sakin sinirlenince ağzımdan çok kötü şeyler çıkıyor.
Kim neyi hak ediyorsa öyleyim bazen pamuk bazen kaya.
Sakinimdir sinirli bir tip olmadım hiç anlık parlamalar oluyor o ayrı :)
Eskiden menapozlu gibi davranıyordum, artık daha sakinim guli
Çekilmez aksi lanet biriyim kavgacı acımasız küfürlü sinirli
genelde sakin kalmaya çalışırım ancak pimi çekilmiş el bombası gibiyim
Genelde sakinimdir zor sinirlenirim ama öfkem de pistir
Arka plandaki profil yazın harika 😎👍
Ufacık şeye bile çok aşırı tepki gösteren sinir topuyum
Genelde sinirliyimdir, sinirlenince sinirlendiğim için daha çok sinirlenirim...
sakinim, sinirli insan görunce korkuyorum.
bende bazen agresif insanlardan tirsiyorum sagi solu belli olmuyor onların, her seyi yapabilecek kapasitedeler
Sakinim efendim birisi beni delirtmedikce.😄
Sinirliyim maalesef ki 😄
Sürekli olmasada sinirliyim
Sakin olduğum zamanlar çok nadirdir
Sakin birisiyim kolay sinirlenmem
İkisi arasında gidip geliyorum
Genelde sakin, özelde fırtınalı..
Sakinim çok şükür. Dimi sakin olmak gibisi yok
Sakinim ama sinirlendiğimde oluyor bazı konularda
Karakter olarak sinirli.
Genelde sakinim biri ateşlemedikçe
Sakin birisiyim genelde