Bu benim hayatım, tutamadım ellerimden kaydı Sigaraya başladığımda tam 2 liraydı İlk okuldan kaçtığımda 6 yaşımdaydım Bir camide yattığım gün hava eksi 6 Bomfunk'ın kasetini aldım ve Odamdan Marilyn Manson posterleri kalktı O zamanlar bende hayat belirtisi vardı canım gibi en ucuz mikrofonu çaldım Eskiden altı değil, gözlerim karaydı Şimdi bunları yazarken gözlerim karardı Nefret etmek için yaşım müsaitti ve Kendime gelmem için bir vesait vardı Bir gün odada buldular beni yarı baygın Sonra verdiğim sözleri yine hiçe saydım Utancım anneannemin bileziğini çaldım Onunla da kıyafet ve biraz içki aldım Sahneye ilk çıktığımda 300 kişi vardı Yarısından fazlası da zorla bilet aldı Ben hiçbir buk içmiyorken 9 albüm yaptım 2 sene bir o kadar albüm çöpe attım Seninki palavrayla mixlenen bir şarkı Süslü cümleler beni hiç etkilemez tatlım Durdurdum kalbimi, bu mutluluğun şartı Bazen ekmek almak için kredi kartı Bilmiyorum, dün gece ben hangi evde kaldım Doktor, söyle bende biraz umut var mı? 2 seansta kapıyı pis yüzüne çarptım 300 liramla 4 şişe viski sana kaldı... Yaşarken ben içimde bir ceset yarattım Çabalarım, boş gezenin hep gözüne battı Şimdi ben de boş gezenin kendisiyim, artı Dinle diye yapılmadı nice böyle şarkı... Umrunda olurdum belki yanımda kalsaydın Hayatın, hayatımdı ellerimden kaydı Yüzüne bakamadım, gözlerim yaşardı Belki böyle dağıtmazdım babam yaşasaydı İstiyorum gökyüzünü simsiyaha boyamak Belki hiçbir zaman böyle bir sabah olamaz Düşünmeye gerek yok, gir sadece, yap Yaşamamın tek sebebi belki de hiphop
Hepimizin hayatında pişman olduğumuz anlar olabilir, çünkü bazen duygusal kararlar verirken veya aceleyle hareket ederken ileride fark edemediğimiz şeyler olabilir. Ancak, önemli olan pişmanlıkların üzerinde durmak yerine onlardan ders almak ve büyümek. İnsanlar olarak hatalar yapmamız oldukça doğal, çünkü bunlar bizi daha güçlü ve daha bilinçli hale getirir.
Pişmanlıklar bazen, zor bir kararı hızlıca almak, görmezden gelmek, ya da başkalarını memnun etmeye çalışmak gibi durumlar olabilir. Ama aslında her deneyim, bizim gelişim yolculuğumuzun bir parçasıdır.
Belki de, geçmişte verdiğim bir kararın sonucunda daha dikkatli ve düşünceli olmayı öğrendim.
Senin yaşadığın şey o kadar tanıdık ki… Gerçekten hak etmeyen birine değer vermek, insanı en çok kendine kızdırıyor zaten 😒 Ama bak, değersiz hissetmek senin suçun değil; bu, karşı tarafın aslında ne kadar az şey verdiğini gösteriyor. Bunu fark ettiğine göre, kendine yepyeni bir sayfa açabilirsin. Yeni ilişkilerinde sınırlarını iyi bil ve önce kendi değerini unutma! 🌱✨
Evet, var. Bazen fazla duygusal davranıp düşünmeden verdiğim tepkiler oldu. O an doğru geldi ama sonrasında “Keşke biraz daha sakin olsaydım” dediğim anlar yaşadım. İnsan bazen duygularının hızına yetişemiyor. Ama işin iyi yanı şu: Pişmanlıklar da insanı büyütüyor Sevimim
Genelde yaptığım fiilerden pişman olmam sonucu iyi de olsa kötü de olsa , keşke şu olsaydı da bu olsaydı derim bazen o kadar, öteki türlü zarar be kendimize
Yine herkes mükemmel yorumlarda, benim anlamadığım şu hepimiz bu kadar cool ve insanız da dışarıda ki bu kadar kanı bozuk nerden türüyor. İnsanlar şöyle, insanlar böyle. Lar'ın içinde sanki bizde varız he ! Ne dersiniz?
Bazı insanlara fazla değer verip ve fazla güvenince pişman oluyorum. Her zaman merhametim ağır basıyor ama insanlar kıymet bilmiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Var elbette ki hanımefendi. Birincisi yaratılış gereği acizlik fıtratımız da var ikincisi nefs var. İrademize daim sahip çıkabilen varlıklar değiliz. bazen bilinçli bazen bilinçsiz yanlışların ve hataların içerisinde oluruz.
18 yaşında iken evden kaçıp yani kendi isteğimle çaktırmadan çıkıp Kendime yeni hayat kurucam dedikten sonra Gecesine sahilde donup Sabah 7de geri döndükten sonra babama hava alıcaktım uyuya kalmışım metro kapanmış dedikten sonraki gelen aptallık ve pişmanlığı asla unutmiyacam offff
Üzgün olman bi şey değiştirmez kadına çok üzüldüm kıyamam ya anlık hevesle değdi mi simdi karından ne farkı vardı o kadının kadın demeye utanıyorum kimse o sizin gibiler yüzünden evlilikten korkuyorum
ya eşimin haberi yok o kadın evli olduğumu biliyordu iş gezisinde beni kandırdı korkuyorum dedi odaya çagırdı lütfen yatakta benimle yat dedi ben ayak ucuna yattım ama biraz zaman geçince yanıma o geldi sarıldı optü flan bende kaçtım yataktan olan bu
Odaya gitmen Bile hata senin evliyim diyecektin aklın kaymış hemen kesin alyansın da takılı değildi bi kere biliyorsa nasıl yapar bunu ya kadın ben utandım burada hiç mi vicdan yok korkuyorsa korkuyor banane diyeceksin
Eminim olmamıştır iş arkadaşım diyo bide kadının amacı belli sen de gitmişsin ne olursa olsun ben yapamam eşimi seviyorum üzgünüm gelemem diyeceksin gerçe eşini sevsen gitmezsin
Kafanda kurman aslında seninle ilgili değil karşına çıkanların karakteri ile ilgili güzelim güven eksikliği ve şüphe uyandırmaları senin suçun yok karşına güzel insanlar çıksın inşallah