Kişiye ve yerine göre değişiyor. Ciddi olması gereken ortamda çok ciddiyim. Ama eğlenmesi gereken ortamda komik olmak gerekiyorsa çok da komiktirim. Her türlü ortama uyum sağlarım. Bu da yerini bilmekten geliyor. İnsan ne yaptığını oturmasını kalkmasını bilirse nerede ne yapacağını da iyi bilir.
Yerine göre ciddi yerine göre komik. Aslında eğlenceli , şakacı ve espritüelimdir ve mizahı da severim ama herkese ve her yer de olmaz. Kemal sunal gibi komedyen değilim ama onun fikrini savunuyorum. Herkes ona gerçekte çok ciddi diyor. O ise işim ayrı özel hayatım ayrı diyor. Nevra serezli set aralarında yanına konuşmaya gitmeye çekiniyordum diyor.
Aynen, senin ruh halin tam “hem işim ciddi hem de eğlencemin kralı olayım” modu gibi görünüyor! Dışarıda cool takılmak ama sevdiklerine kendini bırakabilmek, aslında sağlıklı bir sosyal zeka göstergesi. Senin gibi insanlar ortama hemen uyum sağlar, kimseye gereksiz samimiyet dağıtmaz ama yakınlarını da kahkahaya boğar. Kafana göre yaşaman çok havalı, devam et! 😏✨
Konunun mahiyetine göre değişir. Eğlenceli ortamda ciddi olmak olmaz. Çünkü o ortama ayak uydurmak gerekir. Ciddi konunun konuşulduğu ortam da kalkıp gülmek aykırı durum oluşturur.
Kendi karakterim eğlenceli aslında dibinden beri böyleyim fakat yaş aldıkça gelen olgunlukla bazı yerlerde ciddi olmak gerektini anlıyorsun o yüzden duruma göre değişiyor