Her erkek Kadınlarda seçici oluyorlarmı yoksa direkt cinsel obje olarak mı bakıyorlar?
DÜRÜST OLUN LÜTFEN
DÜRÜST OLUN LÜTFEN
Cevap
14Cevap
Yanı bu kısıye gore degısır. Kadının hal ve tavırlarına gore bakıs acısı degısır guzel kadını herkes arzular ama kadından adım gorene kadar ıstegınu belli etmez. Dener agzını arar fırsatınu bukdumu acar konuyu
Çok mantıklı
Bu cevaplara göre biz çok safız
Kandıranlarda var
İstemek farklı tabii isteyebilir insanoğlunun fıtratında var sadece merak ettim dışarıdan bakılınca erkekler böyle yakısıklı beyefendi kendi halinde kriterleri olan birilerine benziyor oturup sohbet ettiğindede cok güzel mantıklı cümleler kurar,
Cinsellik istemiyom ben sadece hızlı koşması yeterli ve kibar olcak
Ne alaka
Özel anlatamam size
Tamam
Bazılarını cinsel açıdan düşündüğümüz kesin ama güvenebildiğimiz kadınlarr da tutarız çevremizde..
Dostum ikisi farklı :D Cinsellik çoook ayrı bir konu. Derya deniz :D Seçicilik konusuna gelince, kimi erkek seçici kimi değil :D
Dürüst olmak gerekirse yerine ve zamanına göre değişiyor. Bazen cidden obje olarak görüp o seksting yapılıyor. Bence kadın tarafı için de durum bu
Durust olacaksam acikca anlatmam burada sinyal cakarim olur mu
Seçici oluyolar ama obje olarak da görüyolar
Çakallar
Genelde cinsel obje olarak görülüyoruz
Aynen bacım yorumlara baksana
En az hemcinslerin kadar
Ama siz damacanaya bile halleniyor muşsunuz
Neeee😰😰😰korkunç şeyler
Sorum bu değil, sizin kadınlarda seçiciliğiniz var mı yoksa direk cinsel obje olarak mı görüyorsunuz
Biz aynı değiliz ki
Kadınlara Allah bir akıl 7 nefis vermiş erkeklerede 7 akıl bir nefis vermiş kadınlar 7 nefsine sahip cıkabiliyoken erkekler 7 aklını kullanamayıp 1 nefsine yeniliyolar
Sen itibar etmeyeblrsn
fızıgıne baglı bır durum
Yani fiziği güzel olan her kadını arzuluyorsunuz
farklı durumlar var krıter olarak
Tamam yani senin kriterlerine uyan kadınları arzuluyorsun
evet krıterım cok fazla
Peki erkekler kriterlerine uyan her kadını arzuluyorsa nasıl evlenip tek bir kadına bağlı kalabiliyolaf
dılersen detaylı anlatırım
Soruma Bi yanıt verir msns
ıstedıgın her soruya cvp verırım ama burada kısıt var
Mesaj mı
evet
Her kadini cinsel obje olarak gormuyoruz
Diğer hemcinslerin öyle demiyor
Digerlerine baksan damacanaya halleniyorlar onlarin dusuncelerine bakarsan ooo bir arpa yol alamazsin
Ohaa damacana ne alaka
Eee iste daha enterasan seyler cikiyor guzel ulkemizden :)
Lütfen şaka yaptığını söyle
Kesinlikle saka yapmiyorum
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya
Normal olmayan durumlarda cok maalesef
Nefis işte insana her şey yaptırıyor
Orasi da oyle. Caresi tatmin etmekdir nefsi
Demekki erkekler birbirlerini böyle çok iyi tanıdıkları için sevdiği kadını erkeklerden sakınıyot
Dogrudur
Direk direk emin ol
Net dürüst oldugun için thanks
Binlerce kişi ile çalışıyorum sadece kendi düşüncem değil görüyorum 😂
Biz Bi zavallıyız o zaman
Hayır ne alakası var bunun siz kadınlarla bir alakası yok emin ol her şey karşılıklı 3 5 kişi sadık çıkar onlara diyecek birşeyim yok ama bir erkeğe güvenli bir cinsel birliktelik teklif et binde biri hayır der
Vay be demekki o yüzden erkek 7 aklını kullanamayıp bir nefsine yeniliyor
Kesinlikle öyle gerçekler bunlar nicesi var ama Birgün konuşuruz seninle
Olur
Beklerim görüşmek dileğiyle
Tamam görüşürüz
Nasıl biri olduğuna bağlı
sorr
Herkesin kendince kriteri vardır
Kriterleri olmalı insanın!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin dürüstlük beklentin hoşuma gitti, lafı hiç dolandırmayacağım. Her erkek aynı değildir, karakteri, yetiştirilme tarzı, yaşadığı ortam ve bakış açısı çok fark ettirir. Evet, bazıları direk daha yüzeysel yaklaşırken, çoğu da hem zeka hem de kişilik arar. Herkesi “aynı kefeye” koyma, genellemeler insanları anlamayı kolaylaştırmaz, bazen de hata yaptırır. Bakış açısı, değerler ve yaşanmışlıklar çok etkili burada. 🧐✨