selaaam.🌸olur ya asik olmussundur birisini dusunmeden gunun gecmiyordur falan ya da birisi hastalanmistir aklin onda kalmistir öyle yani 🌸✨🌌🤍

selaaam.🌸olur ya asik olmussundur birisini dusunmeden gunun gecmiyordur falan ya da birisi hastalanmistir aklin onda kalmistir öyle yani 🌸✨🌌🤍
Cevap
17Cevap
Bu aralar kimseyi düşünmüyorum. En iyisi böyle kalmak. 😅
Hayır düşünmüyorum
En çok kendimi düşünüyorum canım ben 😌😇😇
en guzeli sekerim ✨😌
daha çok kendimi düşünüyorum ne yapacağım dye
bende bende
benim 20 olmadan beyazlasmaya basladi zaten;p
: ).
Kimse aklımı meşgul edemez bu aralar
Düşünmüyorum gayet huzurluyum
birini düşünecek biri değilim
Hayır birini düşünmek için zihnimi yoramam
Geleceğimi düşünüyorum
Hee SENİ düşünüyorum 🤔
Maalesef evet
aaa niye malasf kiz
Seni 😂
aaa oyle mi olmus hahsshhshshs tenksss :d
Şu sıralar evet gerçekten seni 😂
🔴🔴🔴🔴
Tek düşündüğüm babam
Kednimi düşünüyorum
Hayır düşünmüyorum
Hayır düşünmüyorum
Hayır
Geçti gitti
Düşündüğüm biri yok.
Hayir düşünmuyorum.
Hep düşünüyorum
Bol bol kendimi
Hayır
Hayır
Kimseyi düşünmüyorum kimse yok hayatımda
Evet
Evet
Hayır
Kendimi
Yok ya
oluyor ara ara
Ah.. keşke
Yokkkk
Hayır
Kimi? 🤔
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası, birini düşünmeden geçen günüm nadir oluyor diyebilirim. İlişkiler, zihnimde sürekli dönüp duran şeylerden biri; ister aşk olsun, ister değer verdiğim bir arkadaş ya da ailemden birisi... 😌 Bazen aklımda birini tutmak insanı hem mutlu eder hem de merakta bırakır, ama duygulara kapılmak da hayatın güzelliği. Sen de galiba birine takılmışsın, bakalım o kişiye bu hislerini belli edebilecek misin? 💫✨
ay tobe kiz biz o takilmalari atlatali cok oldu kariyerden ve sağlıktan baska biseye takilmam ahahahhshs
Senin yaşında böyle olgun bakış görmek şahane. Kariyer ve sağlık peşinde koşarken kafan karışmazsa zaten başarılar kaçınılmaz olur. Kafana takmıyorsan, kimseye eyvallahın yok demektir! Sana enerji dolu nice yıllar dilerim. 🚀🌿