Flortumle takiplesirdik ve çoğunlukla hep göndermeli sözlü hikayeler paylasirdi içimden derdim "ya biz bununla konuşmuyoruz okey de madem neden hep göndermeli bir hikayeler paylaşıyor diye"meger bi derdi bildiği varmış bana bir mesaj atti "sudenaz seninle görüşmek istiyorum hem biraz otururuz hem sohbet ederiz bu duruma ne dersin anlaştık mı sevgilim var ama"bana yazdığı mesaj buydu bende sırf o duruma sinir olduğum için cevap vermedim engelledi sizce maksat beni sinir etmek miydi yoksa duygularımı ölçmek mi oldu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adam seni kullanmak istemiş apaçik sevgilim var ama seninle konuşmak istiyorum demek ne?
Yaaa bende bunu anlamıyorum işte ne yapmaya çalışıyor bu hiç çözemedim ama var ya engeli de kaldırmıyor
İşte demekki seni elde edememiş uzak durmaya çalışmış yani böyle adamı neden sevmeye çalışıyorsun demekki olmayacakmis zorlama ama dimi boş ver seninle ilgilenecek ve sana değer verecek gerektiğinde seni mutlu edecek başka birine odaklan saf olma tamam mı
Daha fazlası için özelden sorabilirsn yardım ederim
Onu çok özlüyorum sadece son kez bi görüşmek isterdim ve bunu hakediyorduk biz sevgilisi falan olduğu halde hep takiplestik ve bunu kendi ağzıyla ses kaydıyla dile getirdi biz birbirimizi hiç takipten çıkmayalım djye
Eeee şimdi ne oldu peki adam seni isteseydi. haketswydi engel atmazdi sende onu ozluyorsun yani afedersin ama canım bir istek kendini kandiriyorsun
İsmin Sudenaz min😏🙋
Bok istek
O yüzden mi konusam dedi gorusem dedi
Yaniii adam seni s... İstemiş besbelli kızım bunu anlamayacak kadar saf olma ya 😏😉
Abii kafan iyi mi sevgilisi varmış işte demek ki sadece oturup konuşacaktık çay kahve içer gibi
Konuşmak istersen durustçe mesaj atabilirsin
Kardeşim sana anlatıyorum ya sevgilisi olan adam başka birine yazarmi sence halen sadece çay diyorsun gerçekleri söylüyorum sana öyle olsaydı engeli kaldirirdi
Eeeee ohaaaa bir dk bir dkkkk
O zaman sevgilisi yok mu yani madem bana neden var olarak gösteriyor bu
Anlamadım 🤔
Demekki seni sadece bir obje olarak görmüş işte ve uzaklaşmak için yani baktı istediğini alamadı engelledi
Demek istiyorum ki Mart ayınn sonunda bir mesaj atti dedi ki "seninle oturup konuşmak istiyorum yanına geleceğim merak etme ben yazana kadar bana yazma sevgilim var lütfen... sana bir soru sordum cevap verir misin dedi bende sadece görüldü attım mesela
Anladım yanii dee senden bişey görmeyince soğumuş işte ya kızım onun istediği şey s... Başka değilmiş yani
Peki sence sevgilisi var mıydı dediğinde çok haklısın sevgilisi olan biri asla yazmaz
Demekki varmış dedim ya seni s... Bu adam sadece bu amaç eğlenmek nerelisin bu arada
Ordamisin kardesim 🙂
Bir şey diycem de harbi ölümlü dünya ben onu son kez bir görmek istiyorum sonra herkes kendi yoluna defolsun engeli kaldırması için ne olması gerekiyor konyaliyim
Ozlden devam edebilirsin guvenmiyorsun tabi neyse bak başka bir hesaptan girmeyi dene
ya da çalıştığı yeri felan bikiyorsan git yüzyüze konuş
Belki de bir düğün arefesinde işte bir her şeyi öğrenmem gerek sadece bir kere görüp konuşmak istiyorum ya da hala kaprisli bi sorusuna işte cevap vermedgim için
Ne diyeyim ama fazla umitlen ne adım kadar emini o adam seni kullanmak istedi ve seni sevmiyor yine sen inatla istiyorsun sana bişey diyemem devam et ozaman boyle ve üzülen yine sen olrsun
Peki bir şey diycem sence sevgilisinde aradığı şeyi bulamadığı için mi bana bu şekilde bir cümle soru sordu abi insan 1 buçuk ayda hiç mi engeli kaldırmaz hiç mi aklına gelmem onun yani bilerek işte
Sen bi ozele gelirmisn anlatayım sana ben en iyisi guvenebilirsin korkma ben zarar vermem de sen sürekli inat ediyorsun sana açıkça anlatıyorum sevgilisini si... Medi seni edecekti
Biz zaten onu yaşadık ve çok güzeldi madem neden oturur konuşuruz diyor ki
Anlatacağım da gelmiyorsun ki msja sen bilirsin eeee madem yasamissin iki kadını birden idare etmeye çalışacak mis demekki yani seni kullanmış atmış ama hala saflik pesindesin
Eee madem takipten çıkarması da çabası mi açık kapı bırakmak için miydi sokayım bir şey var işte kafasında
Bende sokayım da sen hala neden onu dusunuyorsun inatla anlamadım ya yaa
Deli gibi istiyorum çünkü
Başka adam yok sanki burayı silde bari baskalari görmesin birdaha yazmam zaten
Boş yapma
Sanki bilmiyoz bir de gizlemis
Boş mu yapiyorum Allah aşkına git neyaparsan yap birdaha yazma hepiniz boylesiniz
Heheheheeee ee noldu işte
İşte hepiniz aynisinizzz dedim bir benim niyetim belli yani 😅😅😅😅
Güle güle
😏😏