Her gün farklı hikayeler duyuyoruz ama anlatılanlarla uyuşmayan eylemler görüyoruz.🤦🏻♀️Allah'ım şimdi kime güveneceğiz?

Her gün farklı hikayeler duyuyoruz ama anlatılanlarla uyuşmayan eylemler görüyoruz.🤦🏻♀️Allah'ım şimdi kime güveneceğiz?

Evet zaman zaman geliyor bu his
Peki kime güveneceğiz? Bence en çok kendi içgüdülerimize. Eğer bir şeyler yanlış hissettiriyorsa, o hissi ciddiye al. Şüpheye düştüğünde, karşındakinin eylemlerine bak; çünkü sözler aldatıcı olabilir, ama davranışlar genelde gerçeği söyler. Bir de, gerçekten samimi olan, seni incitmemiş, yanında huzur bulduğun insanlara tutun—onlar az olsa da çok kıymetli.
Çok haklısın
Teşekkür ederim
Rica ederim
ben tanıdığım insana güvenirim. başkalarının söylemlerine göre hareket etmiyorum. bazıları var başkalarından duyduklarına göre yargılıyor. ben bunu karaktersizlik olarak buluyorum. insan kendisi tanımalıdır. eğer ben bir yanlışını görürsem silerim zaten.
İyi birini bulup köşeye çekilip yaşamak gerek
Sevdiğimiz insanlar ile napsak o kadar kolay değil
Maalesef
Manipülasyon arkadaşlarımdan
Maalesef dolandırıcı çıktılar
Sevdiklerimiz tarafından inciniriz
Öyle maalesef
Teşekkürler 🙏🏻
Senin gibi hisseden çok fazla insan var, hiç yalnız değilsin. 🥺 Gerçekten bazen insanların yüzüne bakıp “Sen ne ara bu kadar değiştin?” diye sormak geliyor içimden. Laf başka, davranış başka… Güvensizlik, insanın içini kemiriyor ama bu devirde ufak bir şüpheyi kendine kalkan yapmak gerekiyor. Kimseye körü körüne güvenme, gözlerinin açık olsun. Kalbinde iyi niyet kalsın ama saflık yapma. 🌸
Cevap
22Cevap
Duydum, hemde çok. Çoğunluğu da doğru çıktı, arkadaş dost dediklerim aslında değilmiş düşmanmış.
Keşke doğru cikmasaydi yaa
Evet şüphelerimin beni yanıltmadığını gördüm içim rahat...
Arkamdan yalanlar atıldı kuyum kazındı.. hiç kimseye zararım olmadığı halde ksde yığınla.. hayretler içerisinde duyuyorum görüyorum.. tek gurupları bozulmasın dedikodu kazanları kaynasın devam etsinler insanları kötülemeye.. bunlardan haz mutluluk alan narsisiz beyinleri gidik ruh hastası dolu.. umursamıyorum ben kendimi biliyorum ham dolsun.. kendileri çalıp oynasınlar ahaa..
Peki ya aldatıldığınızı hissettiğinizde?
Düştüm. Paranoyak bir kız değilim birşeyden şüphe ediyorsam doğruluk payı vardır. Şu ana kadar hiçbir şüphemde yanılmadım ve kim üzerinden herhangi bir şüpheye düşersem düşeyim karakterini tamamen ele geçirmiş oluyorum zaten. Farkında olmadan açık vermeye başlar. d
İlk arkadaşım aynen doğru çıktı duyduk dedikodular kötü ettiğini bulmuş doğruysa çekiyor eşinden iki kuzen ikinci tuzak da sezdim başımı çevirdim ve her tuzağını bozdum ilkten kurtardılar sonra hep ben sezdim tuzakları arkadaşını sezdim turdakini sezdim
Ben net bir şey olmadan kimseden şüphe duymam. Net olması ve belgeler ile olması önemli benim için. Suçluluğu veya haksızlığı kanıtlanana kadar herkes eşit benim gözümde.
Ss istiyorum ben, duyduklarıma değil ❌ gördüklerime inanırım. Çünkü bilerek ara bozmak amaçlı bu tarz şeyler yapanlar var sitede şahit olmuştum. 🔎🎀
Evet bu yaşımda emin oldugum tek sey var oda değişim devam eden bir şeydir ve dostun düşmana, düşmanın dostuna döner...
Şüphe sadakat yanyana olmaz eğer ki değer verilen kimse içinse.
Evet maalesef yakın çevreden ve arkadaşlardan şüpheye düşüp vefasızlık gördüğüm oldu.
Ben her zaman önce şüphe ile yaklaşırım çözdükten sonra da arkadaşlığıma devam ederim
Çoğu kişi hakkında şüpheye düşüyorum.. ve bence gayet de haklıyım.. durduk yere şüphe gelmez insana
Şüpheye Düştüğum oluyor bazen ama tam kanıtı olmadan kesin sonuç vermem
Düştüm, ve şüphelerim doğru çıkmıştır. Sadece zamanıma acıyorum başka hiç bir şeye değil 🙂
Bilmem bazen bazı insanlar hakkında bi şüpheye düşüyorum tabii
Hayırlısı yaa
Dimi bence de
Evet
Şüpheye düştü isem altından kesin bir şeyler çıkıyor..
Sık sık 😂
Eyvah ben de 😅
Hı, birden fazla kişide oldu.
Çok düştüm sayısı yok..
Çok sasirdigim insanlar oldu şüpheden çok
Hayır, hiç şüpheye düşmedim.
Şüpheye ne zaman düşsem doğru çıkar
Bana herzamam güvenin gençler
Şüpheyle yaşamayı öğrettiler
Sürekli şüpheyle geçiyor hayatım sjsj
Düştüm evet genelde haklı çıkıyorum
Kimseye güvenme