Güncellemeler
1 yıl
Maddi manevi destek olmak erkeğin sevgisini gösterme şeklidir bunları da istemesem o zaman seni seviyorum diyen herhangi bir erkeğe mi güveneyim ki hepsi öyle?😄😄😄 tabi artık herkes prenses olmuş
Ahhh erkeklerin hepsi prenses olmuş bu neeeeeeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
yoklar kalmadı
katar kuveyt birleşik arap emirlikleri orada çok var
Ne yazık ki öyle. Hepsi kızlardan daha çok trip atıyor ve sorumluluk altına girmeye korkuyor. Tam olarak ne istediklerini de bilemiyorsun. Bu tipler yüzünden bana da önyargılı yaklaşıyorlar
Sen desene enayi erkek arıyorum iki sırıtıp cebinden parasını alacağım bedavadan parazit gibi geçinicem aynen aynen
Tm garip arzulu
Değil mi
Sadece kullanıcı adın bile zeka seviyeni gösteriyor haklısın aynen 😅😅
Dedi Neandertal……
Menfaatçi: Kişisel çıkarı için başkalarıyla ilişki kuran.
• Sömürücü: Maddi ya da manevi kaynakları karşılık vermeden kullanmaya çalışan.
• Narsist eğilimli: Başkalarının duygularını ve emeğini kendi çıkarı için kullanan (psikolojik bir yaklaşımla). Senin gibilerine yakışan tanımlar ama silahsız olduğun için çok şey yapmıyorum
Manevi olarak olamam belki ama maddi olarak belki..
Ahahahh tam bi nazlı yeni gelin edası🤣🤣 "belki olamam belki olurummm💅💅" erkeklerin kadın özentiliğinin geldiği nokta 🤣
Para ile hersey mumkun
Maddi desteği nah bulursun da manevi destek belki
Tipe bak
Para dilenen dişi varlık konuştu
Para dilenen dişi varlık akademik olarak senden daha başarılı
Ve buna rağmen para dileniyor. İşte gurur böyle bir şey
Sen niye milleti zorbalıyon 😂
@HelenBusezex 😌
Bunda milleti zorbalayacak ne potansiyel ne de tip yok ciddiye alınacak biri değil 🙃
Ciddiye almadığın için sabahtan beri cevap veriyorsun. Aklını kullan da gel paşam. Biraz da gurur al bedava paraya gerek yok
Ayrıca böyle bi sitede yoda olacak kadar boş zamana sahip bir asosyal hem kişilik hem de görünüş olarak kendini geliştirememiş bir zavallı😇
Feminizmin anlamı bilmeden feminizmi desteklediği halde biosuna anti feminist yazacak kadar da cahil 😄
İnsanların hakkımda ne düşündüğü umrumda değil benim keyfime bakarım ama sen belli ki baya alıngansın ya da senin tabirinle benim gibi boş bir insanla boş yapacak kadar seviyesizsin. Kendini hala küçük düşüyorsun
Profilime bakıp stalk yapman da beni çok sevindirdi gururumu okşuyor teşekkür ederim
Ya bildirim geliyor neyi paylaşamadiniz öf
@HelenBusezex benim sorum yorum atmasaydın bananee
Burdayım bebişş
Erkek gibi erkek istiyorsan tabii
Bizede bizi banka gibi görmeyen gerçekten seven kadınlar nerede
Yok ki burada arıyorsqn yani
Meali: Parasını yiyecek enayi arıyorum
Dokunması için tanıması lazım sanki
Mezarda Zincirlikuyu müsait
Eğer İstanbul isen ekle gel
Eteğimi giydir kiz
Geldik