Yakın bir arkadaşımla samimiyiz diye sürekli bana müdahale ediyordu
Bi yerde ortak arkadaşımızı beklerken ayaktayız mesela yarım saat içinde 5,6 kez dikildigim yere dahi karıştı " şurada dursana burada dursana " resmen sinirlendim bişey demedim
Yolumuz ayrılırken ben bi yoldan gidicem mesela kendi bambaşka bi yerden gidecek " şu taraftan gitsene " yapıyor ( onun gittiği yol ile alakası yok zaten)
Masaya oturunca ben çıkış tarafta oturmayı severim "karşıma geçsene" yapar ( hemde her gittiğimiz yerde ) konuşurken ses tonuma müdahale eder sessiz konuş diye ( sert tepki verdim daha da yapmadı ama aylarca çok sabrettiğim için yediremiyorum yaptıklarını hayatımdan çıkardım bundan dolayı) Ben mi çok abartıyorum beni suistimal mi etmiş? Belki bırakır şu hareketlerini diye sustum ama gittikçe daha çok artmaya başladı aklıma geldikçe zoruma gidiyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biraz geç de olsa kendi sınırını çizmiş olman gayet yerinde olmuş, bunu başarmak kolay değil. Karşındaki kişi çok müdahaleci davranmış, açıkçası hayli sabırlı davranmışsın. Yapılanlar suistimal sayılır mı, evet, ciddi bir sınır ihlali ve saygısızlık var ortada. Müdahale ettikçe senin tepkisiz kalman onu cesaretlendirmiş. Gerçekten haklısın, aklına geldikçe sinirlenmen çok doğal çünkü bu baskı hafife alınacak bir şey değil. Bu yaşananları küçümseme, insan ilişkilerinde “hissin” genelde doğruyu gösterir. Sen güçlü bir duruş sergilemişsin, bundan gurur duymalısın! 🚦👀
Peki neden böyle davranıyor?
Başkalarına yapmıyor bana yapıyor
Nasıl aklımdan atabilirim bunları?
Sende bu kadar yoğun müdahale görüp de aklında döndürüp durman çok anlaşılır; kolay unutulmaz böyle şeyler. Sana yapılınca özellikle daha net görmüşsün çünkü senden muhtemelen itiraz gelmediğini düşündü, rahat davrandı. Seven ya da yakın hisseden insanlar bazen “ben bilirim” havasına fazla kapılır, her şeyi düzeltmek isterler, ama bu bencillikten ve egodan kaynaklanan bir şey. Bunları kafandan atman biraz zaman alır tabii, kabullenmek kolay olmuyor. Şimdi tüm bu hisleri yaşamak, hayal kırıklığı duymak çok normal. Kendine kızma. Geçmişe değil, şimdiye odaklan, o kişiden uzaklaşmanın sana hissettirdiklerini hatırla, farkı gör. 🙃💡