Çünkü Zweig'i severim çok melankolik olsa bile ama görseldeki dediği hatalı 😀
Kimse hiçbir zaman kendini bulamaz ve anlayamaz. Yani %100 imkansız, ona yakın bir sayı da çok çok güç.
Bunun sebebi dünkü sen ike bugünku sen aynı değilsin, değiliz. Stbil olsak evet zamanla bunu keşfedebiliriz ama her gün hücreleeimizden bir kısmı ölüyor ve yerine yenileri doğuyor.
Yani fiziksel olafak bile dünkü sen bugunkü sen değilsin, değiliz 😂
Önemli olan eşzamanlı olarak gelişmek ve bunu takip edebilmek. İhtiyarlama, bunama zamanına kadar hep yeni bir şeyler fark edip öğrenip ya ben eskiden bunu niye yapmısım diyeceğiz. Çünkü o kişi biz değildik jdjdkd
%100 diyemem ama kendimi %99.9 tanıdığımı düşünüyorum 😅
Şaka bir yana, kendimi büyük oranda tanıyorum. Ne hissedeceğimi, ne isteyeceğimi, hangi durumlarda nasıl davranacağımı çoğu zaman önceden biliyorum. Yine de insanın kendisiyle ilgili öğrenme süreci hiç bitmiyor. Bazen bir cümle, bir olay ya da bir his, daha önce fark etmediğim bir yönümü ortaya çıkarabilir.
Hahah unutursan da hiç dert değil, çünkü zaten ‘Eiclik görüş’ diyerek gönlünden geçen seçimini yapmış oldun. Burada seçilip seçilmemesi çok önemli değil o bakımdan. Bence esas değerli olan, insanın içinden geçen düşüncesi. O da benim için fazlasıyla kıymetli 😊
Hahah sevindim öyleyse😂 Anlaşılan bir şekilde kendimi hatırlatmayı başardım 😂 Ama ben yine de içinden geçen düşünceye önem veriyorum o yüzden bu beni daha da mutlu etti.
Hayır kendimi %100 tanıdığımı düşünmüyorum ama kendimi her zaman bir şeylere karşı hesaba çekmeyi kendi hatalarımdan ders çıkararak bunu her zaman kabul etmeyi seviyorum. Hiçbir zaman insanlardan özür dilemek konusunda hatalı olduğum zaman kibir yapıp da ben özür dilemem demem her zaman özür dilemeyi severim
Senin özgüvenini ve kendini keşfetmiş olmanın verdiği huzuru hissetmek harika bir şey, bunu kutlaman çok hoşuma gitti 🌟. Kimse kendini yüzde yüz çözdüm diyemez aslında, hayat bizi sürekli değiştiriyor, şekillendiriyor ama kendini tanıma yolculuğunda bu kadar yol almak bile başlı başına başarı 👏. Merak etme, yolun tadını çıkar, her yeni keşif seni daha da güçlendirecek!
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Bu düşünce içinde olmadım hiç. Öyle olduğumu hep farkındaydım zaten. Çünkü; Tanımıyor olsam bu zamana kadar saçma sapan ilişkilerim olurdu , yaşantım olurdu. Neler geldi , neler geçti. Fırsatım da oldu fakat tercih etmedim. Farklı olmayı aykırı sananlar varsa bu bana suç olarak yazmaz. Hayat aynı düşünenlerin yanlışlarını telafi edilecek kadar bonkör bir mecra değil. Yaşan başka hayatlardan ders çıkartmak insan olmanın tanımı içindedir.
Kendini o kadar iyi tanıyabilmek için hayattaki tüm acılar ve tüm mutlulukları yaşaman gerekir defalarca da aşık olman olman gerekir. Kimse kendini o kadar iyi tanıyanaz
Hala tanımaya devam ediyorum.. insanın belli başlı özellikleri çok değişmiyor ama her yaşda kendine başka bir şey katıyor ve kendinde yeni bir şey fark ediyor..