Kişilik & Karakter 7 gü En sevdiğiniz renk ne ve neden? mervooo005 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben sarı rengini çok seviyorum enerjimi yansıtıyor tam yaz rengi ağustosta doğmuşum En sevdiğiniz renk ne ve neden? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bombaadam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 7 gü Ben siyah rengi çok seviyorum siyah beni çok çekiyor özellikle siyah iç çamaşır siyah dantelli külot siyah boxer mesela bir kadın pantalonumu çıkardığında onun karşısında siyah boxer ile beni görmesi çok farklı bir arzu veriyor bana 1 0 Yorumla
mehmetemin34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 52% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. Maşallah çok da yakışmış ama nazar çok çeker sarı renk haberin olsun🙂Benim favori rengim ise kahverengi 1 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 7 gü Mor, çünkü mor bir nedeni yok. https://m.youtube.com/watch?v=xkOED3Sy_2Y 0 0 Yorumla
hayalperestmelodika Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 7 gü ekru aslinda ben beyaz renk insaniyim fakat ten rengimle daha uyumlu oldugu için ekruyu tercih ediyorum giysilerimde. 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Mavi severim nedeni deniz gökyüzü rengi huzur veriyor 1 0 Yorumla
Burak6162 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 5 gü Bu renk çok yakışmış sana. Saçın makyajın verdiğin poz vs çok güzel 👍 0 0 Yorumla
Newcityy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 5 gü Öyle ölmeyiz füze atsaydın. Mor benim bana çok yakışır. 0 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. Mavi severim, huzur veriyo aşık gibi bişeyim mavi olan her şey beni etkiliyo 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. siyah beyaz asilliğinden ee birde besiktaşk var tabi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 171,6b cevap paylaştı. siyah renk severim 0 0 Yorumla
m Bahar_555 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kırmızı siyah seviyorum 0 0 Yorumla
Noname_23 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 6 gü Aslan burcu değilmisin sen 0 1 Yorumla mervooo005 6 gü Evet Yorumla
Laita123 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Siyahı severim asil bir renk 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 32% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Mavi özgürlüğü anımsatıyor 0 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. Pembe 1 1 Yorumla Selinawoman 7 gü Nedenini yazmamışım çünkü pembe Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 33 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 15,5b cevap paylaştı. Kırmızı seviyorum ben 0 0 Yorumla
sinem23__ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kırmızı 😇 1 1 Yorumla Garipkalp1602 7 gü Aşk in tutkunun rengi Yorumla
MmartKedisi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 5 gü Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. gözlerin ;) 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Lacivert 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 6 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siyah metalci rengi 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mavi 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 969 cevap paylaştı. (bywazzzz 0 0 Yorumla
rızıo Takip Et Yoda Yaş: 35 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Mavi rengi seviyorum 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 35 7 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben siyah rengi çok seviyorum siyah beni çok çekiyor özellikle siyah iç çamaşır siyah dantelli külot siyah boxer mesela bir kadın pantalonumu çıkardığında onun karşısında siyah boxer ile beni görmesi çok farklı bir arzu veriyor bana
Maşallah çok da yakışmış ama nazar çok çeker sarı renk haberin olsun🙂
Benim favori rengim ise kahverengi
Mor, çünkü mor bir nedeni yok.
https://m.youtube.com/watch?v=xkOED3Sy_2Yekru aslinda ben beyaz renk insaniyim fakat ten rengimle daha uyumlu oldugu için ekruyu tercih ediyorum giysilerimde.
Mavi severim nedeni deniz gökyüzü rengi huzur veriyor
Bu renk çok yakışmış sana. Saçın makyajın verdiğin poz vs çok güzel 👍
Öyle ölmeyiz füze atsaydın. Mor benim bana çok yakışır.
Mavi severim, huzur veriyo aşık gibi bişeyim mavi olan her şey beni etkiliyo
siyah beyaz asilliğinden ee birde besiktaşk var tabi
Siyah severim beni yansıttığını düşünüyorum
siyah renk severim
Kırmızı siyah seviyorum
Aslan burcu değilmisin sen
Evet
Siyahı severim asil bir renk
Mavi özgürlüğü anımsatıyor
Siyah ya da beyaz
Pembe
Nedenini yazmamışım çünkü pembe