Kişilik & Karakter 11 gü Misafir ağırlamayı sever misiniz 🙄? m Şişkolettaa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor 15 kişilik yemek yapacam. Düşünebiliyor musunuz benim nasıl bir hamarat olduğumu 😏 Misafir ağırlamayı sever misiniz 🙄? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Severim bir gün önceden hazırlarım bazi şeyleri yoksa yetiştiremem sana kolay gelsin neler hazırladin 1 3 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Mangal yapacam ve yanında meze mezeleri hallettim dolapta 😄 Yorumla u inciitanesiii 11 gü Sen harikasin Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Evet biliyorum. Teşekkür ediyorum 🙃🌼 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 10 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kafa dengi misafirim seviyorum sohbeti saran darlamayan sıkmayan.. 0 0 Yorumla
m TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 9 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet misafir ağırlamayı çok severim.. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Misafirin kim olduğuna göre değişir. 0 0 Yorumla
s ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Pek sevdiğim söylenemez. Çok uğraş çıkıyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 172b cevap paylaştı. kim olduğuna göre değişir bu durum 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 30% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Ooo 15 kişi ağırlayacaksın bir de maşallah 😂😂 1 1 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü He valla Yorumla
Tengria Takip Et Xper 6 Yaş: 108 , eic 100% 11 gü Bimden 15 kişilik çiğ köfte al ver önlerine yesinler 1 2 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Mangal yapacam lan çiğköfte ne Yorumla Tengria 11 gü Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 91 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Asıl zorluk sonrası 1 ton bulaşık yıka yıka bitmez 1 2 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Makine var yaa Yorumla Darkknightforever 11 gü Oda ayrı ama Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. Kafamı dinlemek istediğim zamanlarda pek sevmiyorum 1 4 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Doğru her zaman çekilmiyor Yorumla Semih6934 11 gü Allah yardımcın olsun halledersin inşallah Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Eyvallah 😄 Yorumla Semih6934 11 gü Rica ederim ne demek 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 gü Şişkoletta dediğin hamarat olmazsa ayıptır zaten 1 1 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Bence de Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Maşallah sana.Çok severim. 1 1 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Eyvallah 😅 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. ((((: sülale yemeği mi hayırdır 1 2 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Arkadaşlarim 😏 Yorumla ahhbukizlar 11 gü Hadi bakalım. Mükellef bir sofra bekliyoruz senden Yorumla
Revna_22 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı. Birgün önceden hazırlan yoksa aynı gün zor olur severim misafiri evini bereketlendirir 0 0 Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 639 cevap paylaştı. 15 kişilik nedir annem mevlutte 500-600 kişilik yemek yapıyor 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Senin zaten oldukça hamarat olduğunu tahmin ediyordum yanılmadım 0 0 Yorumla
sinem23__ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severim önceden haber veren her misafir başımın tacı. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevdiğim misafir olursa severim 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 16,4b cevap paylaştı. Hiç sevmem 😒 1 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı. Misafir olmayı da ağırlamayı da sevmiyorum 1 0 Yorumla
bakipgidecegim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 93% 11 gü Maşallah size 1 1 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Teşekkürler:)) Yorumla
xXEftoXx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 11 gü Beni huzursuz eden kimseyi misafirim yapmam. Misafir olan kişi de beni mutlu ediyordur. O yüzden misafir ağırlamayı severim. 0 0 Yorumla
Garipkalp1602 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 11 gü Misafir eğer iyi niyetli ise severim sana da helal olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 gü Teyzemden hariç misafirimiz yok zaten akrabaların çoğuyla Max telefonda hal hatır sorarız sıkı fıkı değiliz 0 0 Yorumla
herhangibiruyeiste Takip Et Xper 5 Yaş: 26 11 gü Sürekli gelen misafiri ağırlamayı sevmem 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 10 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evet severim sevdiğim misafir ise 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 10 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kalabalık misafir ağırlamalar beni yorarrr 0 0 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 52% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. Sevmiyorum ya 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevdiğim kişilerse bayılırım 0 0 Yorumla
Bahar_hanım Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 11 gü Evet sevdiğim insanları ağırlamayı severim. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 30 , eic 39% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. oha 15 kişi mi? 0 0 Yorumla
Fantastic_Sindirella Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 11 gü Haber vererek gelirse severim. 0 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 493 cevap paylaştı. Çünkü sen İNANILMAZ ŞİŞKOLETTA sın 😀😀 0 0 Yorumla
m ProFighter Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevmem geçmiş olsun sana 0 0 Yorumla
Daiask Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Oo çok kalabalık bari bir yasin okutta sevap olur 0 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 508 cevap paylaştı. o arada banada çay yaparsın :D 0 0 Yorumla
Chillmora Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 11 gü Maşallah sana 😂😂 0 2 Yorumla m Şişkolettaa 11 gü Eyvallah 🤩 Yorumla Chillmora 11 gü Helal olsun cidden 15 kişi neymiş Yorumla
cicimxs Takip Et Master Yaş: 30 , eic 44% 9 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır asla 0 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 10 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Rua8138 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 718 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır sevmem 0 0 Yorumla
paşalı09fb Takip Et Xper 6 Yaş: 43 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. İsminden belli hamaratligin 😂 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek değil 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Benlik değil. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 10 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Severim bir gün önceden hazırlarım bazi şeyleri yoksa yetiştiremem sana kolay gelsin neler hazırladin
Mangal yapacam ve yanında meze mezeleri hallettim dolapta 😄
Sen harikasin
Evet biliyorum. Teşekkür ediyorum 🙃🌼
Kafa dengi misafirim seviyorum sohbeti saran darlamayan sıkmayan..
Evet misafir ağırlamayı çok severim..
Misafirin kim olduğuna göre değişir.
Pek sevdiğim söylenemez. Çok uğraş çıkıyor.
kim olduğuna göre değişir bu durum
Ooo 15 kişi ağırlayacaksın bir de maşallah 😂😂
He valla
Bimden 15 kişilik çiğ köfte al ver önlerine yesinler
Mangal yapacam lan çiğköfte ne
Asıl zorluk sonrası 1 ton bulaşık yıka yıka bitmez
Makine var yaa
Oda ayrı ama
Kafamı dinlemek istediğim zamanlarda pek sevmiyorum
Doğru her zaman çekilmiyor
Allah yardımcın olsun halledersin inşallah
Eyvallah 😄
Rica ederim ne demek 😄
Şişkoletta dediğin hamarat olmazsa ayıptır zaten
Bence de
Maşallah sana.
Çok severim.
Eyvallah 😅
((((: sülale yemeği mi hayırdır
Arkadaşlarim 😏
Hadi bakalım. Mükellef bir sofra bekliyoruz senden
Birgün önceden hazırlan yoksa aynı gün zor olur severim misafiri evini bereketlendirir
15 kişilik nedir annem mevlutte 500-600 kişilik yemek yapıyor
Senin zaten oldukça hamarat olduğunu tahmin ediyordum yanılmadım
Severim önceden haber veren her misafir başımın tacı.
Sevdiğim misafir olursa severim
Hiç sevmem 😒
Misafir olmayı da ağırlamayı da sevmiyorum
Hayır sevmem sen gel direk kalbimde ev sahibi ol
Maşallah size
Teşekkürler:))
Beni huzursuz eden kimseyi misafirim yapmam. Misafir olan kişi de beni mutlu ediyordur. O yüzden misafir ağırlamayı severim.
Misafir eğer iyi niyetli ise severim sana da helal olsun
Teyzemden hariç misafirimiz yok zaten akrabaların çoğuyla Max telefonda hal hatır sorarız sıkı fıkı değiliz
Sürekli gelen misafiri ağırlamayı sevmem
Misafir sevilmezmi misafirsiz evde bereket olmaz
Severim misafir baş taci
Evet severim sevdiğim misafir ise
Kalabalık misafir ağırlamalar beni yorarrr
Sevmiyorum ya
Sevdiğim kişilerse bayılırım
Evet sevdiğim insanları ağırlamayı severim.
oha 15 kişi mi?
İnsanın her türlüsünden nefret ettiğim için misafir de sevmem
Haber vererek gelirse severim.
Çünkü sen İNANILMAZ ŞİŞKOLETTA sın 😀😀
Sevmem geçmiş olsun sana
Oo çok kalabalık bari bir yasin okutta sevap olur
o arada banada çay yaparsın :D
Gel evlenelim hemen hamarat hanım 😂😂
Maşallah sana 😂😂
Eyvallah 🤩
Helal olsun cidden 15 kişi neymiş
Hayır asla