Beni ben yapan kötü huyum kimseyi sklmem 🤣o sanırım bence ucu bana dokunmuyorsa dünya yansa dönüp bakmam 🤣
5 gü
Beni ben yapan kötü huyum kimseyi sklmem 🤣o sanırım bence ucu bana dokunmuyorsa dünya yansa dönüp bakmam 🤣
Cevap
32Cevap
Çok mu gamsızsın :D
Benim en kötü huyum inatçı olmam. Bir inat ettiğim zaman dünya yansa geri dönmem.
Diyorum ya ucu bana dokunmuyorsa asla umursamam 🤣
En güzeli :D
Mutluyum sıkıntı tınne
En kötü huyum, çok iyi niyetli olmam. Kulağa iyi gibi geliyor ama sonu hep “bir daha asla”yla bitiyo.
İnadım ve öfkem beni ben yapan en kötü bir o kadar da sevdiğim halim.
Anlamsız triplerim ve çok duygusal oluşum
İnat veya unutkanlık galiba
Aslında beni ben yapan en kötü huyum ne biliyor musun birazcık kinci olmak insanların yaptığı hiçbir şeyi unutmuyorum ha insanlara zarar vermek için uğraşmam Ama özellikle Mesela bana zararı dokunmuş benim canımı yakmış zamanında bana kazık atmış hiçbir insanı unutmam, Ben bir şey yapmam Allah'ı bırakırım Allah zaten her şeyin en güzelini yaşatıyor insanları
Gecenin koynunda kaybolmuş bir yıldız gibiyim. Işığım var, ama karanlığı seviyorum. Beni ben yapan, belki de bu çelişki, bu karanlığa duyduğum özlem. Aydınlıktan kaçıp gölgelere sığınmak, bildiğim tek sığınak orasıymış gibi. Belki de kötü huyum değil bu, belki de sadece kaderim. Kendimi kaybettiğim, sonra yeniden bulduğum o sonsuz döngü.
Kotu yapan huy mudur bilmem ama hicbir zmn susmam jxjdjdj bir de hayat bir sey ogretti artik 1. Siraya kendimi koydum jfjdj bu da galiba bencillik oluyor halk dilinde 😂
Evet var insanlığım, yardımseverliğim, merhametim, güzel seviyor oluşum ince düşünmem vs pek çok huyum var beni ben yapan
İçten içe sinsi biriyim... kıskançlığım çok belli olur.
Çoğu insan da sevmez tabi, normal karşılıyorum ahahshdhd
Kötü huyum demek istemem ama olmaz dediğim şeyler hayatta değişmez
Açıksözlük. Dürüstlük derdim ama yaptığım kabaysa yani söylediğim dürüstlük diyemem bence
Sorgusuz sualsiz şıp sildim olmam. Ufacık rahatsız, gergin hisetmem kâfi..
Kötü huyum kişiye göre değişir ama genelde umursamam
bazen okadar çok keskin cümleler kuruyorum ki beynim donuyor.
Fazla iyi davranmam herhalde bu devirde enayi diye geçiyor ama adı
Terbiyesiz kız. Kinimi unutmam 100 yıl geçsede fırsatını bulunca öç alıyorum
Hakedene hakketiği gibi davranırım
Allah asiliğime zeval vermesin.💅🏼
Toplummuş, aileymiş, vırttırı, zıttırı, hiiiiiiç. Canları cehennete.
Fazla kuralcı biriyim. Dikkat edilmesi gereken şeyler ihmal edilince gözüm dönüyor.
İradesizliğim ve çabuk pes etmem elimdeki fırsatları kullanamamam
Birini ilk gördüğümde gevşek olduğunu anlarım
Sabırsızlığım olabilir
Alıngan ve kindar olmam
Mükemmeliyetçi oluşum
Hiç hoş değil. kelimelerin. bencillik bu zaten
İnadım inat biri olmam
Açık sözlüyüm ama patavatsız değilim.
Vay be çok gamsızsın yanii😁😁
Var 🤭 bazen bacak antrenmanlarını yapmıyorum 🤭🤭
İntikam almayı severim
İnsanları sinir etmeye bayılıyorum ndkdmdm
tek hatada silerim insanları ikinciye yer yok
Kötü huyum yok
Bay mükemmel
İnatçıyım biraz
Panik atak
Umursamazlık
İnat kararsızlık kin tutmam olabilir
sivri dilim
Tembellik , ağızı bozukluk , kibir.
Nefsim
Ne nefsi
dedikodumun yapılmasından endişe
Mızıkçılık 😑
Kendimi yiyip bitirmem
öfkem
doyumsuzluk :D
Çabuk siliyorum
Enayi olmam
Çok vicdanlıyım
Düşünmek
Fedakar olmak
Vazgeçmemek
Çok düşünmem
Yapay Zeka Cevapladı
Güldürdün beni, valla öyle kayıtsızlık bazen insanı çok rahatlatıyor ama fazlası insana uzaklaştırıcı bir hava katabiliyor. Senin bu hallere kafa göz daldığın anlar oluyor ama şu anki dünyada bu kadar dertsiz olmak da lüks. Biraz umursamaz olmak iyidir, tabi karşı tarafta kırgınlık yaratmadıkça. Arada sırada insanlık hali, kafanı çevir bak, ne kaybedersin, değil mi? 😏🔥