35 yaşında kadınım iş yerindeki kızlar 20 li yaşlarda hepsine kardeşim gibi davranıyorum sürekli yaptığım işlere laf etmeye beni müdüre kötü göstermeye çalışıyorlar özellikle biri güler yüzlüyüm ondan mı oluyor?
5 gü
Cevap
8Cevap
Biraz diktatör birazda ketum ol hepsi düzelir, olduğun hal daha iyi ama işte, şey derler anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı soksan az tam o hesap
biz hamamda çalışıyoruz birinin seansı 1 saat benimkinin 45 aynı saatse müşteriyi aynı saatte çıkarmamız lazım kız tutmuş abla beni bekle diyor ben de dedim benimki 45 dk diye aşağıda abla beni niye beklemedi vs diye laf ediyor ben de aşağı inip bi sorun var bana Bi diyeceğin mi var dedim yok abla sigara içip geliyorum sen çık diyor mahsus yapıyor pislik amaç beni kötü göstermek ya
hamam taşını yıkayıp çıkıyorum müşteriyle girince dur yıkayayım diyor misal sanki ben pis bırakmışım gibi
Senin bir açığın mı var
biz hamamda çalışıyoruz birinin seansı 1 saat benimkinin 45 aynı saatse müşteriyi aynı saatte çıkarmamız lazım kız tutmuş abla beni bekle diyor ben de dedim benimki 45 dk diye aşağıda abla beni niye beklemedi vs diye laf ediyor ben de aşağı inip bi sorun var bana Bi diyeceğin mi var dedim yok abla sigara içip geliyorum sen çık diyor mahsus yapıyor pislik amaç beni kötü… [+]
ilk başladığımda acemiydim ondan yükleniyorlar birde güler yüz gösterdim o yani
Demek ki muhatap olmayacaksın
kalçan güzelse çekemiyorlardır
Üstüne güzel misin birde?
çok değilim
biz hamamda çalışıyoruz birinin seansı 1 saat benimkinin 45 aynı saatse müşteriyi aynı saatte çıkarmamız lazım kız tutmuş abla beni bekle diyor ben de dedim benimki 45 dk diye aşağıda abla beni niye beklemedi vs diye laf ediyor ben de aşağı inip bi sorun var bana Bi diyeceğin mi var dedim yok abla sigara içip geliyorum sen çık diyor mahsus yapıyor pislik amaç beni kötü göstermek ya
hamam taşını yıkayıp çıkıyorum müşteriyle girince dur yıkayayım diyor misal sanki ben pis bırakmışım gibi
Kıskaniyorlar işte kanka, kendini her şeye evet diyen biri gibi algilatmiş olabilirsin.
iste bacım baktım hepsi kardeşim yaşında merhametle yaklaştım birde güzel Bi ilişkim var onu çekemiyorlar belki
Artık soguk yap, işe yarar.
gitmeyecem ise lanet girsin
Iyi niyetinden oluyor.
tam bir salağım
Niye oyle sence.
aşırı merhametliyim
Evli misin?
hayır
Sen bunalmışsın. Erkek arkadaşın yok mu? Anlat ona biraz dertleşin. Dinlesin seni, az ilgilensin seninle
Yeni nesilin egoları
Çok var o tiplerden
Onlara sorsana. Bakalım niyeymiş
Kadın kadının kurdudur
Takma onları ya şeytanlar
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, güler yüzün bazen insanların seni hafife almasına ya da sınırlarını zorlamasına sebep olabiliyor, özellikle de işyerinde bazıları rekabeti yanlış anlayabiliyor. Ama bu senin problemi değil, onların sosyal zekâsıyla ilgili bir durum. Yine de samimi ve dostça tavırlarını sürdür ama sınır çizmekten de çekinme. Kardeşlik muamelesi bazen yanlış anlaşılır, mesafeni koyman gerekebilir. İş yerinde profesyonellik 🌟 ön planda olsun, herkese iyi davran ama “beni ezemezsiniz” mesajını da net ver. Şirin ama sağlam bir duvar ör, fazla da içli dışlı olma bence! 👀
beni edemezsiniz sınırını nasıl çözebilirim
Senin için orada en önemli şey net olmak; “Yaptıklarım görülüyor, farkındayım” gibi ufak vurgularla başla. Gülümse ama her şeye “evet” deme. Bakışlarınla ve kısa, kararlı yanıtlarınla sınırlarını hissettir. O kardeşlik havasını biraz azaltırsan, çok daha rahat edersin. Kendi işinde iyi olduğunu gösterdiğin sürece kimse seni kolay kolay ezemez, rahat ol. İşe duygusallık değil, kontrollü bir mesafe kat ekle. 💪😉
acemi olduğumu söyledim bide ondan da oldu