Boşş vermişiiim, boş vermişim, boş vermişimm dünyaya😌 Ağlamak istemiyorsaaan sen de boş ver dünyaya

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boşş vermişiiim, boş vermişim, boş vermişimm dünyaya😌 Ağlamak istemiyorsaaan sen de boş ver dünyaya

Boş vermem dolu verir boşta kalırım. Yolda yürürken kaldırımları ağaçları ve binaları ne yapayım boşluğunu yani düşüncesini alır bırakırım yerli yerinde. Hele dağlara taşlara hiç dokunmam. Taş işletmeciliği öğle kolay değil. Denizleri gölleri de öğle bırakırım. Çok yemem pek eşya edinmem her türlü düşünce boşluğumu korurum. Hatta ne akıl taşır ne kavram biriktiririm. Hiç bir şeyi ezberlemem. Yediklerimi sindirdiğim gibi okuduklarımı da sindiririm düşünce boşluğumu geliştiririm.
Vallahi birçok şeyi boş verdim ki hangi birini sayayım insanların dengesiz tavırlarını boş ver demi yaptıklarını boş verdim adaletsizlikleri boş verdim ondan sonra herkese kendine bıraktım Allah herkese herkesin her şeyin doğrusunu biliyor
Kitaplarımı notlarımı toplamayı. Topladıkça dağılıyor. Üstelik toplu haldeyken aradığımı bulamıyorum. Dağınık bırakınca istediğim şeyi hemen buluyorum 🤷♀️
Gerçekten dağınıklık çok daha iyi
Görseli gayet iyi özetlemişsin! O meşhur “boşvermişim dünyayaa” modunu yakalamışsın resmen 😄 Ben de geçenlerde birinin ne düşündüğünü fazla kafama takmıştım, sonra dedim ki, “İrem, yine takmışsın saçma sapan yere, boş ver!” Valla rahatladım. Hayatta bazen “oh be” demek, insanın ruhunu yıkıyor adeta 🧘♀️ Sen nasılsın, böyle boşverme konularında iyi misin?
Cevap
16Cevap
en son hayatı boş verdim tabi ki de
Barış hayat boş verilmezzz
Haklısın :/
Herseyi dunya yansa otur cayımı ddumanımı alir bakarım o kadar boş verdim herseye
Ben boş ver hastalığına yakalandım
Geçmiş olsun boş ver sjdjd
Fazla düşünmeyi, kafama takmayı, zorlamayı bıraktım ve boş verdim.. Su akar, yolu su basar ne de olsa..
Belediye alt yapısını düzeltsin
eninde sonunda beni başkanlığa soyunduracaklar bunlar..
Fazla düşünmeyi biraz boş verdim , kafama takmamayı içime atmamayı diyelim. Kötü şeyleri olumsuz etkisi olacak şeyleri fazla düşünmemeyi
Artıj kafalar daha rahattır o zamann
Son zamanlarda herşeyi boş verdim Aliiiiiş nasıl rahatlık anlatamammm
Oyyş gel sarılalım
Borçları boş verdim yine alışveriş yaptım geldim 🥳
Artık özlemek istemiyorum. Fakat boş veremiyorum.
Boş veremiyorum...
Çok kafaya takarsan olmaz
Ne yapmak gerek 🤔
Boş vermek gerek
Çok açıklayıcı oldu 😂
Aşkı sevgiyi ve ona olan inancımı
Hiiii kalpler kırılmışşş
Çok oldu çok 😂😂
Sofrayı toplamayı.
İşte o olmazz
Hayatı hala öyle köşede duruyor
Yemek yicektim iştahım yok boş verdim
Okuldaki insanları hshsj
Boş vermeyen bizden değildir
Olumsuz tüm düşünceleri saldım çayıra..
Üzülücek herseyi bosverdim..
Benim ne suçum var televizyon izliyorum:)
İnsanlara anlam yüklemeyi.
Çok basit ve temel bir eğitimi boşverdim
Çoğu şeyi
Eski karımı boşverdim gitti
Hayatı bosverdm
Hayatı
Hayatı
Herşeyi boşverdim
Hayatıııııı
Her şeyi boşverdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?