Sadece değer verdiğim sevdiklerime karşı çok duygusalım. keyifli günler 🤟

Sadece değer verdiğim sevdiklerime karşı çok duygusalım. keyifli günler 🤟

Genel olarak duygusal bir insanım bunu pek belli etmeyi sevmiyorum ama insanların duygu , düşünceleri benim için oldukça önemli fakat beynimin devreye girmesi gerektiği nokta da duygularimi ekarte ediyorum hayatımın merkezinde olan eşim, çocuklarım onlara karşı hep duygularımla hareket ediyorum. bence duygusal insan insanı vasıflara en hakim olan insandır ve bu oldukça güzel bir avantaj suistimal edilmediği sürece..
Duygusal olmak çok güzel bir şey aslında her detayı her durumi en gerçek haliyle yaşıyorsun ama karşıdaki insanlar tarafından bu sabote edilebiliyor yanlış kötüye kullanılabiliyor
Her konuda her zaman duygusal davranılmaz. En azından ben öyle biri değilim. Nadiren duygusallaşıyorum.
Yerine göre güzel yoksa sömürür ordan vurup beslenirler
Teşekkürler barışım🥰
Rica ederim dilberim 🌺
Barış, şöyle söyleyeyim: Duygusal olmak kişiyi zayıf ya da dezavantajlı yapmaz, tam aksine samimiyetin ve insanlığı yitirmemiş olmanın göstergesidir. Hele sevdiğin insanlara karşı içten duygular göstermek bence harika! Elbette bazen fazla duygusal olmanın zorlayıcı yönleri olabilir ama sonuçta seni sen yapan şeyler bunlar. Kendi sınırlarını bildiğin sürece, hayat daha gerçek ve renkli 🌈 olur. Keyifli günler!
Cevap
16Cevap
Evet kesinlikle, nerden biliyorsun diye sormayın 😒
Negatif düşüncelerini duygusal taşıyorsa evet dezavantajdır sevgi anlamda duygusalı varsa avantajı vardır.
Duygusal olmak fazlasıyla dezavantajdir , herşeye çabuk kırılır çabuk üzülürsün , herkese herşeye fazla değer verirsin
Duygusal olmak evet biraz dezavantajdır bazen sana En büyük hatayı yapan insanları bile affetmek durumunda kalabilirsin duygularını yenik düşerek, ama ben artık duygularımı biraz daha böyle kenara bırakarak mantıklı hareket etmeyi tercih ediyorum
Bence dezavantajlı bir durum değil. Duygularını hak ettiği şekilde dibine kadar yaşarsın. Aklında soru işareti kalmaz. Yeterince gösteremediğinde bu sefer ya öyle olsa ya böyle olsa diye soru işaretleri kalacaktı aklında
Ben bir zararını görmedim her şey daha yoğun yaşanıyor. Suistimal etmeye çalışanlar olacaktır ama insanoğlunun denemeleri bitmiyor diye olmadığım biri gibi davranamam.
Hayır bence değil duygusal olmak insanı insan yapan en önemli değerdir, empati yapmak karşındakini anlamak duygularına ortak olmak acılarını hissetmek ya da beraber gülmek için.
Yo gayet insani bir duygu, kötü niyetli insanlara karşı duygusal tarafını göstermek dezavantaj olur ama.
Kimi durumlarda evet. Mesela duygusal oldukça üzerine daha çok gidiliyor. Bence mantık ölçüsünde davranmak daha iyi 🎈
Her duygunun aşırısı sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum. Fazla duygusallık hem kişiyi hem karşıdakini yıpratır.
hissiz olmaktan daha iyi en azından diye düşünüyorum, acı verebilir bazen ama hissediyorsun bişeyler neticede.
Ben genelde duygusalımdır. Ama bazen dezavantajları oluyor evet.
Bazen dezavantajlı oluyor. Bazıları bunu kullanabilir. Dikkatli olmak lazım
Aşırı duygusallık dejavantaj oluyor. Çünkü hem kendine hem çevrene fazla geliyor.
Ben bir baslasam ilaca kadar gittiğini biliyorum 😐
Aslında güzel bir şey ama bazı durumlarda kötü oluyor ya da biri bunu kullanmaya çalıştığı zaman😑
Evet kesinlikle öyle. Gözyaşınızı tutamayınca insanlar sizi zayıf sanıyor.
Dezavantaj
Sürekli Kan kaybedersin
Nasıl ki kanın kalmaz duygun empatinin yok olur
Duygular insanı zayıf kılar, bu bir dezavantajdır..
Kontrolü kaybetmedikçe hayır
Duygusal olmak senin merhametli efendi saygın hoşgörülu biri olduğunun göstergesidir duygusal insanlar kalp kırmaktan korkarlar
Sanırım hayattaki en büyük dezavantaj duygusal olmak. İçimizden geçtiler. Üzerinde tepindiler. Paspas ettiler. 🥺 Ayda 1 günden fazlası
Duygusallığın beni bu hayattaki güçsüzlüğüm duygusallık anca melonkoli katar
Çok bi yararını görmedim
Evet dezavantajlıdır
Duygusal oluşumu seviyorum..
Evet çok duygusallık yorar be
Çoğu zaman bir dezavantaj olabilir bu durum barış.
Kolay kırılabiliyorlar, dezavantaj bence
Evet çabuk manipüle oluyoruz
Evet özellikle bu dönemde daha da dezavantaj…
maalesef öyle Barışcım 😓
Ben cok duygusalim sevmiyorum.
Duygusal olmak bir zayıflık
Kontrolü kaybetmedikçe hayır..
Bu devirde öyle kardeşim.
Evet çoğu zaman
Kontrol edemiyorsan evet maalesef kf
Bana dezavantaj oluyur
Bu devir için öyle maalesef ben de öyleyim
Kesinlikle dezavantajdır
Acayip zararını gördüm çok yıprandım
Bence evet dezavantaj, cok kullanılırsın dikkat et