Her düşüncede , cebindeki mutluluktan harcıyordu, Elindeki bozukluklar gibi geriye, hüzün kalıyordu, Yaşamak bu değildi o da biliyordu.. görüyordu. Neydi onu bu hayata bağlayan bilmiyordu...
Elindeki şişede buluyordu huzuru, Her kadehte şuuru kayboluyordu. Elleri karıncalanıyordu, Bedeni artık daha ağır geliyordu. zorluyordu yaşamak icin zorluyordu.
Hükmünde bir şey yoktu , Kalbi boş.. ruhu serseri.. bilmemekle yok oluyordu. Artık sahip olduğu beden bile ona tuhaf geliyordu.
Ruh kaybolduğu yere döner dönmek zorundadır kendini yeniden bulmak istiyorsa gelip kendini orada aramalı kaybolduğunu orada bırakıp unutmalı ve yoluna devam etmelidir..
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Her şeye rağmen yola kalanlarla devam etmek zorlar bazen
Tin... Bedenden kaçıp yolunu kaybettiğinde, insan değil beden kalır geriye... Ara sıra kendini off'a almalarını kaybolmak olarak adlandırmak doğru değil bana göre, gerçekten kaybolduğunda sonumuz huni çünkü 🙃
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ah ah lulu sen nirdesın sen nirdedır : ) . Huni ne ya : )
Ruhun o yere dönmek istemesiyle alakalı bence, eğer cidden dönecek bir şey varsa ufacık bi ışık süzmesi bile görse yolunu bulur. Ama dönmeye değer bi şeyi yoksa dönse de anlamı kalmaz
Senin cümlelerinde ağır bir yalnızlık ve bıkkınlık var, bunu çok net hissediyorum. Bazen ruh gerçekten de kaybolur gibi gelir insana; dünya adeta bir boşluk, bedenin ise bir yük olur. Ama samimi söylüyorum, ruh kaybolduğu yere dönebiliyor. Hayatın en dibe vurduğu zamanlarda bile küçücük bir umut, bir iyileşme ihtimali vardır. Kadehin dibinde değil, bazen bir dost bakışında, bazen güzel bir şarkıda, bazen de uzun bir yürüyüşte bulursun o ruhu. Yalnız olmadığını unutma, bazen sadece biraz zamana ve minik bir kıvılcıma ihtiyacın var. Her sabah doğan bir umut gibi düşün, ruhun elbet yolunu bulacak. 🕯️✨
Biraz yorgun bir tonda gülümsemeni hissettim satırlarında. Yaş aldıkça hayata bakış değişir, insan sorgulamadan duramaz. Hâlâ cıvıl cıvıl bir tarafın var gibi ama, işte o taraf seni ayakta tutacak. O bıkkınlık da geçici, merak etme. İnsana asıl yakışan, her şeye rağmen ufak bir tebessüm bırakabilmek. Senin de ruhun sadece mola vermiş, kaybolmamış… 🍃