Neden o kişiyi unutamazsınız
(Cinsel cevapları silicem yürüyün gidin)
(Cinsel cevapları silicem yürüyün gidin)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Karakter olarak düşünceleri unutulmaz yapar bir insanı bana göre. Genel olarak ise kokusu unutulmaz yapar.
Unutulmazlık göreceli. Kimisi takıntı yaptığını unutmaz kimisi elde edemediğini. Benim unutulmazım ise zekası olandır.
Cidden aşık olmuşsan unutamazsın hatta uyusan da geçmez
Aşk nasıl bir şey ya bilmiyorum ama bana biri aşık neden aşık olduğunu da anlamıyorum güzel olsam bile sonuçta daha güzel bir sürü insan var başaralı mıyım bilmiyorum bana değişik gelen konular
Umarım en güzelini yaşarız tabiki yaralanmadan
Sen böyle anlattıkça bu çocuk gerçekten seviyor diyorum sebebini umarım anlayabilirim
Ben konuşmayı kestim ya onu yormamak adına ama hep bir bahanesini buluyor yanımda olmak için
Yaptım hepsini söyledim ben üzülmeyi tercih ediyorum diyor desem ki yaşı küçük asla değil yine diyecem tek kız benim oda değil benden önceki sevgilisiyle aynı işyerindeydik 3 ümüz aynı yerdeydik ben sonradan geldim bunlar çıktılar bitti ilişkilerş falan birkaç ay sonra biz arkadaş olduk arkadaşlığı evrildi işte bende çıktım oradan
Ya çok geç evlilik teklifi bile aldım annesi de her haltımı biliyormuş abisinden alışveriş yaptım ürünü göndermiyordu sorunlar çıktığı için kadın oğlunu aradı gönder kızın eşyasını diyo dlemlcösöf
Niye öyle dedin dkwlodösöf
Ya valla başka kızla izliyordum onu ne ara böyle oldu anlamadım sen benim için farklısın diyip duruyor ki
Bu konuyla daha fazla uormuyum sizi ya
Bilmiyorum arkadaşça olsun o kadar yan yana geldik bi kez temas bile etmedik ki benden önceki sürekli eve gidelim diyen bi kız
Birini düşünce ve duygu olarak benimsersin hoşlanırsın belli bir vakit geçirirsin
Yokluğunda bir boşluk olur zamanla kapanır
Yani kimse unutulmaz değildir
unutulmaz illaki duygusal manada değil mesela diyebilirsin ben bu kişiyi lisede çok sevdim
Naif ve zarif birisi olması. En büyük zaafım
Yaşananılabilecekken yaşanmamışlıklar
anılar.
Rakı içebilmesi
İlginç
Bu mutluluktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Birini unutulmaz yapan şey genellikle sana hissettirdikleri oluyor. O kişiyle yaşadığın duygusal bağ, paylaştığınız anlar, seni gerçekten "gördüğü" anlar, hep akılda kalıyor. Mesela biri seni olduğun gibi kabul ettiyse ya da en zor zamanında yanında durduysa, işte onun izi kolay kolay silinmiyor. İnsan empatisi ve samimiyet böyle durumlarda çok büyük fark yaratıyor. Yani o “vay be, demek ki böyle de hissedilebiliyormuş” dedirten duygular hafızaya kazınıyor gerçekten! 💫