Afedersiniz öncelikle. Adama diyorumki Hasan abi 150 yap şunu çok az. yok diyor.. esnaf lokantası başka ya valla. adam adam. siz düdükleniyorsunuz cogu zaman bence

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Afedersiniz öncelikle. Adama diyorumki Hasan abi 150 yap şunu çok az. yok diyor.. esnaf lokantası başka ya valla. adam adam. siz düdükleniyorsunuz cogu zaman bence

benim dayımın lokantası var, tıpkı böyle iki porsiyona 100 üç porsiyona 150 dört porsiyona + tatlı 230 mu ne alıyor ve gerçekten işini temizlikle, lezzetiyle yapıyor o yüzden ben de kazıklanmıyorum 😉
Cevap
2Cevap
Afiyet olsun bizim esnaf lokantasında çorba 70 oldu
Canım çekti
bedava
Bence değil
100 liradan fazla tavuk göğsü alıyorsun pirinç de pahalı iyi fiyat yani ben güzel yaparım Tavuk sote 🤣
Ben de çok severim
Da varya gerçekten su konu benim ilgimi çekiyor. Bazı insanlar ister istemez dışarıdan yemek yemeli veya gün içerisinde dışarıda oluyor yemek yemek zorunda elbette. ben tutucu biri asla değilim asla be kâta ancak insanlar için uzuldugum şeyler oluyor. oda gereksiz para veriyorlar çok ve yedikleride yemek değil. bilemedim.
Haklısın düşüncene saygı duyuyorum ama akşamdan yapıp iş yerine götürme imkanları varsa olabilir bence öyle ya da mecbur dışarıdan yiyecek
Aynen ama mantıklı bence hem insanın kendi damak tadına göre yaptığı yemek kadar güzeli yok bence
Ooo iyiymiş severim cacık ile çok güzel oluyor
Sütlaçla mı ilk kez duydum jajaja
Hımm sen baya iddialısın bu fasulye yemeği konusunda onu fark ettim jajaja
Hahaha çok iyi ya 🤣🤣👏🏼
Olabilir ama yemek yapmaktan çoğu zaman üşenmem ben hahah yemek yemek ve yapmak sanattır benim için
Harika fikir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?